Poradna duly
Jana Čurdová
http://www.prenatal.cz/index.php?…
Tady máš info. U nás ho dělají z genetické indikace. Je to novinka. Ale možná by ses s dr. domluvila a nějak by to udělali. My to potřebovali kvůli našemu prvnímu těhu, kdy byl problém u chlapečka s rozštěpem pindi. Tenkrát mi brali plodovku a až tehdy ve 18. tt zjistili, že to není holka, ale kluk. Na ultrazvuku to nebylo vidět.
A já jsem teď byla na NT+ a tam to pohlaví nemusí být zřetelné. U minulého těhu jsme čekali holku a dr. to hned viděl, tak jsme už na žádná další vyšetření nešli. Ale teĎ měl asi podezření na kluka, tak radši udělal tu krev a plus navrch budu mít za měsíc i navíc jeden ultrazvuk, kde skoukne to pohlaví.
To zas budou nervy celý měsíc.
@Kote5 Budu držet palce ať máte vše v pořádku!! ![]()
Já jdu na kontrolu příští týden 7.3. a zeptám se, jestli na UTZ už nevídí pohlaví. Pokud ne tak jdu ještě 18.3. na velký UTZ a tam by nám to už mohl říct určitě. Zatím si počkám. Taky mi na kontrole dá výsledky triplů tak jsem nedočkavá… ale nějak jsem celkem v klidu, nenervuju se, tak vše snad bude ok.
Teď mam zase období, že co sním, trávím snad dva dny a jsem nějaká ucpaná:) špatně chodim na záchod a jsem permanentně nafouklá, vůbec nevim co s tím.
Ahoj holky tak my byli v úterý na velkým utz, krásně odpovídáme 21tt. Bylo to nádherný, hezčí zážitek neznám dozvěděli jsme se, že čekáme zdravou holčičku máme radost, je to roštanda pohyby už mám skoro tři týdny tak si to užívám
A co vy všechny?
@leniska009 Super, gratulace ![]()
My jdeme na velký ultrazvuk přesně za týden, už se nemůžeme dočkat. Z manželovi strany je 10kluků v řadě a žádná holka, takže všichni jsou nedočkaví co to bude ![]()
Pohyby cítím už asi dva týdny, zatím velmi málo a jemně, ale je to fajn pocit. ![]()
Ted´ka během pár dní se mi konečně vylouplo bříško, tak už jsem celá št´astná vytáhla těhotenské kalhoty. ![]()
@leniska009 taky se přidávám ke gratulaci! ![]()
My byli v úterý, nejdřív se nám nechtěl ukázat, pořád si tam strkal kolínko, ale nakonec se nám ukázal, budeme mít chlapečka
Je to opravdu krásný zážitek, manžel byl nadšený a malá taky
@leniska009 no super gratulace
nás to čeká 25 března
a už se moc těším a hlavně po tom velkém UTZ už začnu nakupovat
![]()
Ahoj, taky moc gratuluju. Na to nakupování už se těšim, ale začnu až tak v květnu…my jdeme na velký UTZ teď v pondělí a doufám, že vše bude ok a že se maličký ukáže:) ale bojim se, abych nebyla malinko zklamaná, přejem si holčičku, tak uvidíme. Říkám si, hlavně at je to zdravé, ale přeci jen by mě ta holka asi potěšila víc.
Jinak pohyby mam už od 17.týdne což je na prvorodičku jak všude čtu celkem brzy, ale rozhodně to pohyby jsou a je to fakt úžasný ![]()
Ahoj holky
tak nás čeká 2. screening 28.3 a už se moc těším. Já si přeju moc holčičku a manžel kluka, tak jsem zvědavá co nám poví. Snad se to mrně nebude schovávat
A pak už začnu taky nakupovat
Jinak zítra končím 19. týden a pohyby furt nikde
Je tu ještě někdo, kdo je taky necítí?
Já pohyby tak ynecítím. Jako jakési chvění v břiše, ale spíš slyším střeva, než mimčo
Jsem 17+2.tt Takže asi ještě brzy.
Ahoj holky. Můžu se přidat? Termín mám 13.8.,doma už mám 3letého vodnáře.