Lvíčátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
7.2.13 14:54

No nakonec jsme šla, ve 20.tt Ale nebyl to jen rozštěp, taky nefunkční placenta, nevýživa malého, apod. Kdyby to byl malý rozštěp, tak to neřeším. Ale takto. Chlap bez pindíka, co by měl za život. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.2.13 15:50

@Kote5 To je smutný takhle pozdě :( Ale určitě to bylo neljepší řešení, prošla sis nehezkýma věcma a moc to obdivuju. Ale rozhodla bych se jako ty. Tak hlavně ať teď je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
7.2.13 20:19

Už je to skoro tři roky. Mezi tím se nám ppovedla holčička. Minulé těhu jsme se děně bála. TeDˇse taky bojím, ale méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.2.13 07:45

@Kote5 Ale i tak si to člověk ponese celý život. To moje zamlklý těhu je proti tvýmu prd:) Taky doufam že se nic nestane mám někdy až hrozný strach.Nic mi není jen mám citlivý prsa a píchá mě spíš v Julče. No ve čt jdu na kontrolu tak se těšim a zároveň moc bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
8.2.13 08:15

@Kote5 to je mi líto čím sis musela projít :hug: :hug: To si člověk ani nedokáže představit :( Ale máš nahoře andílka a ten teď dává pozor na tvojí holčičku a na mimčo v bříšku :palec:

Holky mě se přes noc udělal opar na rtu :( :( Já na to tedy občas trpím tak snad to mimču nějak neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
8.2.13 12:34

@Kote5 Já jdu na tripla příští týden a to budu cca 15+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
8.2.13 12:36

Jinak obdivuju všechny holky co si prošly čímkoli nepříjemným s těhotenstvím. Neumím si ani nic podobného co Vás potkalo představit. Strach o mimčo mám i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.2.13 14:54

@Miššíí Já jsem na trippl testech nebyla, dělala mi ten screening ve 12tt, vše bylo v pořádku. Za měsíc jdu už na ten velkej ultrazvuk, tak se moc těším už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.2.13 15:09

@didi81 Já screening měla taky v pořádku, nevim moje dr to děla ty triply a jestš další testy na hiv atd. A za měsíc bych taky měla jít na velký utz mooc se těším, hlavně aby bylo vše ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
8.2.13 20:38
@leniska009 píše:
@Kote5 Ale i tak si to člověk ponese celý život. To moje zamlklý těhu je proti tvýmu prd:) Taky doufam že se nic nestane mám někdy až hrozný strach.Nic mi není jen mám citlivý prsa a píchá mě spíš v Julče. No ve čt jdu na kontrolu tak se těšim a zároveň moc bojim.

Jo nese si to celý život. Často nad tím přemýšlím. Ale naštěstí mě ta dračice nedá moc času.
V8m závidím, že jste tak napřed. Mě čeká za měsí teprve tripltest :-( A v úterý NT+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.2.13 09:28

Zdravím dámy, :mavam:
jsem asi poslední s UTZ. Včera jsem byla s přítelem na screeningu. Vše dopadlo dobře. Malej s sebou pořád škubal, byl stočený do klubíčka. Doktorka ho vůbec nemohla změřit. Nakonec nás vyhnala na krátkou procházku do cukrárny. Kupodivu rychlé cukry zabraly a už byl správně natočenej. Taky nám řekla pohlaví. Bude to na 80% kluk. Já jsem chtěla raději holčičku, ale přítel je nadšený, prý odvedl dobrou práci.:) Podle UTZ jsem byla včera 13+1, TP mi neposunula, liší se to o 3 dny. V sobotu se jdu zaregistrovat do Podolí. Natáhnu budík na 6.h. Ještě, že bydlíme kousek od porodnice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
14.2.13 10:59

Ahoj, tak já byla na NT+ v úterý. Nějak jsem z vyšetření byla rozhozená, tak jsem ani nepsala. Ale screening dopadl dobře, ultrazvuk byl výborný. Jen se dr. Vlašín nedovedl rozhodnout jestli je to kluk nebo holka. Tak mě nechal vzít krev na určení pohlaví z mé krve. Máme to grátis, vzhledem k problémům v prvním těhu. Od začátku tuším kluka, v to úterý mě tak nějak utvrdil, že tam asi kluk je, ale že si není 100% jistý. Přeci jen mám tu bblou zkušenost s tím, že jsme kluka už jednou čekali a měl rizštěp močové trubice, totální, chyběl pindík. Tak jsme z toho troškuna nervy. Moc jsme si kluka přála, máme doma už holčičku. Ale je mi jasný, že kdyby řekli holku, tak jsem už teĎ klidná. Ale takto se budu měsíc bát. Navíc si vyžádal tripltesty, mám sníženou hondotu Papp, 0,44 MoM a tak chce i tripltesty a s výsledkem dojít ještě na jeden ultrazvuk navíc, kde řekne, jestli tam ten kluk vše má nebo ne. A dneska ráno mi volali z laboratoře, že to ten kluk fakt je na 98%. Takže na jednu stranu jsem ráda, ale na druhou stranu se strašně bojím, aby vše bylo OK.

A toho kluka já cítím od začátku.

U nás se naštěstí do porodnice neregistruje. Ráda bych, aby mi zase vyšyly Bohunice. Porodní suprový. Moc jsme byla spokojená a šestinedělí horší. Jako prostředí super, horší je to se sestrama. Narazila jsme na takovou jednu k… No není pro to slov. Tak snad na ni letos nenarazím a v srpnu bude mít dovču :-) Jinak termín nám stále zůstává na 22.8. Ani o den jinam. Měla jsem to tak i u malé. A dr. mi říkal, že tento ultrazvuk je nejpřesnější, takže už by se to nemělo hýbat. Takže to ten Lvíček snad bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.2.13 12:30

Ahoj holky tak kontrola v 17tt dopadla dobře, triply vyšli taky hezky takže mi spadl kámen ze srdce mrnous prý odpovídá a 12.3 jdeme na ten velký utz budu v 21tt moc se těším snad bude vše ok:) Doufám že už budu mít i pohyby. Dnes jsem si pro radost pořídila první věcičku (zelenou, miluju tuhle barvu). někdy mám pocit jakoby mi někdo skákal po orgánech, hlavně při delší chůzi, takový bodavý nepříjemný pocity, dr mi řekla ať se šetřim, že je vše v pořádku a mám brát magnesolv pul pytlíčku denně, tak to k tomu asi patří.

Příspěvek upraven 14.02.13 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.2.13 12:34

@Kote5 Vubec nevim co na to napsat, vím co se ti honí hlavou, ale musíš být v pohodě a říkat si, že podruhý se to už nestane :) Strachu se nezbavíš, jen věř, ten mrnous to zvládne. Budu na tebe myslet.
Dr mi dnes řekla, že jsem chudokrevná, ale že to nic neznamená jen mi musí v 32tt udělat znovu krevní obraz prý.
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.2.13 12:49

Holky gratuluju, že je vše ok a věřim, že to bude dobrý i nadále…já byla dnes na triplu, ale dle UTZ mě vrátili asi o 3 dny zpět, takže na krev mam pro přesnost přijít až příští týden. Jinak taky vše vypadá v pořádku.

A ten test na pohlaví z krve je běžný, může se o něj zažádat? Nebo jen ve vyjímečných případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí