Poradna duly
Jana Čurdová
@didi81 Děkuju:) už se léčím..
@Berushka30 Ahoj
Tak já si barvila vlasy přelivem zrovna v sobotu. Akorát jsem slyšela, že v těhotenství ti barva nemusí tak dobře chytat, ale to se týká asi taky starších přípravků.
@Vekuška taky vítej
Já jdu zrovna taky v pondělí na screening a hned pak ve čtvrtek na kontrolu tak se těším.
@SimčaAgi To já jdu na kontrolu až pak další úterý, ale i tak se hlavně na ten Screening moc těším, snad budou jen dobré výsledky. ![]()
Holky trápí vás ještě nevolnosti? Mě je jeden líp a druhý den mi je zase zle
nezvracím, ale bolí mě hrozně žaludek
jako zrovna dnes.
@Vekuška vítej
![]()
@Miššíí Ahojky. No to máme na stejno. Ať už jsem zrovna najezená nebo ne, tak mě neustále bolí žaludek.. je to děs ![]()
@Vekuška No to jak mě bolí žaludek tak ani moc nejím nemam chut k jídlu a musím se nutit.Ale už mi vylejzá břicho
ráno to ješte jde, ale večer už ho mam celkem velké
Jak jsi na tom ty?
@Miššíí No mi se zatím bříško skovává
Už aby bylo aspon trošku vidět ![]()
@Vekuška Taky doufám, že to bude ok.
Mě nevolnosti už netrápí, ale nesmim se moc přejíst, pak je mi těžko ještě druhý den. Dneska teda nechuť k jídlu veliká ikdyž to bude tím, že na mě asi něco leze.
S břichem to mám podobně, ráno je malinký a večer 2× tak velký
ale pořád pod oblečením jak nic. Když teda nemám nic upnutýho.
@SimčaAgi No já právě bříško zatím nemám vůbec, ikdyž ho mám odhalené, tak nic nevidím
A ty jsi v kterém týdnu?
@SimčaAgi Ahaa. To já jsem teprve v 11tt, tak proto
A kdy máš termín?
Termín mám 4.8., ale je to podle poslední MS, myslim si, že se to třeba malinko upraví podle UTZ. A nebo taky ne
Naposled jsme byla na kontrole 3.1. a přijde mi to už hrozně dlouho,
@SimčaAgi A kdy máš další? Já jsem byla 15.1. Ted v pondělí 28.1. jdu na screening a pak na další kontolu 5.2. Ale máš pravdu, je to hrozně dlouho. Jak jsem byla naposled, tak mi doktor říká,,Tak ted až za 4 týdny´´ A jak viděl jak jsem vykulila oči, že až za tak dlouho, tak se usmál, že teda už za 3
![]()
Taky v pondělí teď screening a pak 31.1. na klasickou kontrolu. No a na tu budu chodit jednou za měsíc. Ikdyž teď už jsem zase objednaná na SONO a krevní testy na 14.2. takže další UTZ no a pak za 14 dní klasická kontrola zase, takže celkem dobrý.
Ahoj ho1ky, d1ouho jsem tu neby1a a koukám, že se diskuse rozrost1a o da1ší budoucí maminy
Prosím vás, moc by mně zajíma1o, jaký je rozdí1 mezi UTZ s vyšetřením krve a moči ve 12.týdnu a tím vyšetřením, co se údajně všude p1atí? Tam se dě1á nějaká genetika? Jsem z toho trochu zmatená
Jinak jsem kouka1a, jak jste psa1y o „bříškách“ - já vypadám jak vorvaň už teď a jest1i to půjde dá1 tímh1e tempem, v 1étě budu mít tak 80 ki1o
ho1t nám nějak chutná..
@Anet13 No to vyšetření co se platí - prvotrimestriální screening - to je vyšetření na vady plodu (např. Downův syndrom) Takže je to užitečné ![]()