Poradna duly
Jana Čurdová
@Vekuška píše:
Ahoj holky, je tady vůbec někdo z Ostravska nebo tady jsou jen samé Pražandy?
Ahoj, přidám se k vám, teda jestli můžu, jsem z Ostravska ![]()
TP mě vychází na 2.8.2013 a zítra mě čeká screnning
Holky, nešmíruju, jen z nostalgie jsem nakoukla. Loni touhle dobou mi bylo ještě tak moc zle ale už mám svoje lvíčátko u sebe. Po Adamovi se nám narodila Ellen. A všude, kde chodím, říkám budoucím matkám: připravte se na překotný porod, přečtěte si něco, ať vás to nezaskočí. Já rodila na schodišti před hospodou a nebýt emimina aj., tak bych tak v klidu nebyla.
@Marssyy Ahoj já mám termín 30.7
na screeningu jsem už byla…krásný zážitek a jinak tě taky vítám ![]()
@leniska009 díky, celkem mám ze zítřka strach ![]()
mám za sebou dvě zamlklé těhotenství a ten strach ve mě prostě je ![]()
Neboj vím co cítíš, mám za sebou jedno ZT a strach jsem měla furt, teď už mě to snad pomalu přejde a budu si to užívat. Já šla na screening ve čtvrtek a od pondělí sem byla nervozní protivná a vlastně jsem neměla proč, buď v pohodě malýmu to stejně neprospívá a věř mu
Budu na tebe myslet ![]()
@Kote5 Děkuju za vyčerpávající info
Doktor, ke kt. chodím dřív dě1a1 v čb primáře v nemocnici, má dobře vybyvenou ordinaci a je i specia1ista na vedení rizik. a pato1ogických těhu.. Na odběru krve už jsem by1a, v pondě1í budou výs1edky, to už budu 12.tt a čeká mně i da1ší uz, mám přinést moč a dvě stovky s videokazetou, na kterou udě1aj nahrávku, a1e zmát1o mně, že o jiných penězích nem1uvi1
Taky jsem se dneska dozvědě1a od známé, že jí to u obou dětí hradi1a pojišťovna.. Těším se nejvíc, a1e taky pracujou nervy.. Doufám, že v srpnu z nás všech budou šťastný maminy zdravých capartů ![]()
@Marssyy píše:
@leniska009 díky, celkem mám ze zítřka strach
mám za sebou dvě zamlklé těhotenství a ten strach ve mě prostě je
He1e neboj, napotřetí to k1apne! Znám spoustu ženskejch, co to mně1y stejně a mj. patřím mezi ně taky, takže je mi jasný, co prožíváš
![]()
@Mína13 jééé holky to je škoda že jsem to nevěděla dřív
když si ho tak chválíte. Sice nevím ke komu jdu, ale třeba budu mít na něj štěstí ![]()
@Marssyy ahoj vítej
a na zítra držím palce
ale určitě bude vše v pořádku a na jedničku ![]()
@Marssyy Ahoj
taky vítám…určitě bude vše ok! Žádný špatný myšlenky.
Holky nechcete sem některá, která už máte screening za sebou, vložit fotečku ať víme, co některé z nás mají ještě před sebou a na jaký pohled se můžem těšit?? ![]()
@Marssyy AHojky a odkud přesně z Ostravy jsi? Hledám kamarádku ve stejném stádiu těhu jako já na čajčkování
![]()