Lvíčátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
23.1.13 14:19

Bylo to jiný, viděli jsme miminko asi 15minut, poslouchali srdíčko, měřil ho, ruce nohy, proste to není rychlý jako na normální kontrole, kde ti na chvíli otočí monitor a to je vše. Pak se malej zbudil a lítal tam, tak jsme se pobavili. A hlavně tam jde o ty syndromy jako je down, edwars atd a porovnávají to i s krví.
Já jsem z Hradce Králové a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.13 14:42

@leniska009 No to vím, že to je specializované vyšetření na vady plodu.. Já jsem z Ostravska a je mi 20 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.1.13 14:47

Mě je 21. Ale už po druhé těhotná, o první jsem přišla zemřelo v 9tt, bylo to těžké a doufam, že ted už bude vše ok. Tak to jsi přes půl republiky :D
Záleží taky na doktoru jak s dlouho věnuje. Nás to teda stálo dost peněz, ale pro náš klid jsme to dali. Už se teším na zítra až ho znovu uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.13 14:52

@leniska009 A kolik jste platili? Mi doktor říkal, že by to mělo být 850Kč, což není tak hrozné a stojí to za to :palec: A jak ti probíhá těhotenství? U mě docela poklidně, jen jsem asi nějaká divná. Všude píšou, že bych ted už měla mít menší nucení často močit a být méně unavená a já naopak chodím a spím čím dál víc :jazyk: A ty hormony.. No jen vidím něco krajně dojemného a mám slzy v očích :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.1.13 15:02

My v Hradci teda 1400,–je to dost, ale taky jsme to dali, někde to je levnější. Ale za ty peníze to stálo moc hezky se nám věnoval a vše vysvětloval. Těhu probíhá dobře, žádné extra nevolnosti jsem neměla, ale taky chodím často na záchod i v noci mě to budí, unavená ani nejsem chodím brzo spát. Co mě ale nejvíc štve je hlad, i v noci no hrůza, taky bych ráda, aby to už přestalo mám nahoře skoro 4kila. Teď mě začíná i více píchat v podbřišku asi roste. Jojo dojemný veci, hned mi nabíhají slzy, přítel se vždy směje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.13 15:18

@leniska009 No ten můj mi právě taky :D A hlad mám taky pořád, snažím se jíst několikrát denně po troškách a to mi přijde nejúčinnější :dance: No jinak čůrat chodím hlavně večer před spaním i 3× do hodiny :nevim: Asi mi tam moc tlačí prcek :roll: A jinak co myslíš, že čekáš? Já tak nějak intuitivně očekávám holčičku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.1.13 15:32

No my jsem to chtěli jako překvápko a dr na screeningu nám řekl, že to vypadá na kluka ptz když tam dal 3D UTZ tak tam byl takový hrbolek a i to nejak cítím na toho kluka. Vcelku mi to je jedno hlavně at to je zdraví, ale říct si to nenecháme, jen na to musím vzdy dr dopredu upozornit, oni to berou nějak automaticky. To častý čůraní bude asi jak nám prcek tlačí na močák, mě i jednou v noci chytil bok zad strašný bolesti a byl to skříplý nerv.
Ten hlad je strašnej ani ne před hodinou jsem měla misku cereálii s mlíkem a už zase mám hlad to bude asi otesánek :D Já čůrat chodím vždy kolem půlnoci a pak v kolem 5ráno a když stávám takže mi přijde že jsem furt vzhuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.13 15:35

@leniska009 No tak mě to v noci naštěstí ještě nebudí, ale to příjde si myslím :lol: No ono se říká, že to žena vycítí. A už máte vybrané jména? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.1.13 15:39

@Vekuška vcelku asi jo, chlapský jména jsou strašný z toho se nedá vybrat a jediný zatim co se nám líbí je Tadeáš a holčičí vyhrává Emma.
Já totiž kolem tý půlnoci musim vypít aspon sklenici mlíka jinak neusnu, tak proto asi jdu pak k ránu znova.
A jaké jména máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.13 15:44

@leniska009 No holka bude skoro určitě Gabrielka a u kluka zatím nevíme.. možná Dominik, ale je pravda, že ty klučičí jména jsou děs. Přítel je Petr, což je krásné, ale má to každý druhý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.1.13 15:49

@Vekuška Hezké jméno, pro kluky to je tezký, třeba neco vyberet však je ješte času dost. Mě hrozně svrbí ruce neco malýho koupit, ale plácám se přes ruce, že ješte ne až tak po tom 20tt raději:) Naštěstí budeme mít hodně vecí půjčených nebo odkoupených od známých tak jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.13 15:53

@leniska009 No mi mamka ještě zachovala věci po mě a bráchovi, tak minimálně věci na doma a nějake zavinovačky a látkové plíny budou :D Ale taky už koukám po obchodech, ale ono se říká, že do 12tt se nemá, ne? Já už teda až nějake uvidim, tak aspon pidi ponožtičky koupím :* :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.1.13 16:00

@Vekuška no já ani ted nechci nic kupovat, až za ten měsíc a půl po velkým UTZ ve 20tt jsem se rozhodla, jestli bude vše ok tak si udělám radost a šla bych malýmu něco koupit. Po mé zkušenosti se dřív neodvážím :) Nám taky mamka nějaký věci schovala tak je to fajn…
Musím jít měj se zítra dám vedet po kontrole dfm že vše bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.13 16:02

@leniska009 Jasně, dej vědět, očekávám jen dobré zprávy! :) Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
23.1.13 16:56

Holky super na léto jsou takové ty košilky, co se zavazují. Jak jsme měli my. Jsou strašně lehounká a dobře se váží. Já jich mám doma celou sadu. My je dost nosili a k tomu klasické dupačky. Na počátku se mi dost osvědčili ty zavinovací bodýčka. Dobře se to oblékalo. Ale třeba co jsme měla od kámošky klasické bodýčka ve vel. 50, tak ty jsme dala i s 56 hned pryč. Ty se mi blbě oblékali. Sem se bála, že alou přetrhnu. Ale ty zavinovací byly super. Taky k dr. byly skvělé, že jsem malou mohla odsvlékat postupně a ještě chvilku ji v tom nechat ležet a přitomměla bříško na kontrolu už holé.
Malé ponožečky jsme neměli. Mě se osvědčilo dávat malé od malinka polodupačky nebo dupačky a na to pak takové pletené botičky. Ponožky jsme hodně využila pak v létě, ale to byly dceři už 3. měsíce. Tak jsem ji mohla odhalovat v polostínu. Ale malinké mimčo se stejně slunit nesmí, tak je lepší, když má na sobě vrstvu látky. Takže já na léto, tedy ten zbytek asi budu dávat bodýčko nebo tu košilku a k tomu dupačky nebo polodupačky. A následující léto se pak vyřádím, to budeme mít cca 9. měsíců a polezeme, tak seženu asi takové ty kra´táskové overalky. Ty jsou moc pěkné.
No já budu muset asi změnit oblečení i u dcery, kdyby to byla holka. Protože já měla březnové mimčo a teĎ bude srpnové a tak mi nebudou sedět měsíce. Takže něco prodám a něco nakoupím. Mám tu plno 68 letních hader a ty půjdou asi z domu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí