Lvíčátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
16.1.13 18:16

@leniska009 Tak to držím palce a určitě sem pak napiš, jsem zvědavá jak to všem dopadne. Já jdu až za dlouho, počítám dny a tak mi to vůbec neutíká :?

Nevolnosti mě zdá se opustily :) Jinak břicho mam jakoby nafouklý, ráno to ještě jde, ale během dne jak jim, tak se mi vyvalí :) Jak to máte vy? Žádná změna nebo taky jak přejedený mravenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
16.1.13 19:33

@SimčaAgi já mam to samé :) taky mam břicho nafouklé. Ráno je to dobré a během dne se zvětšuje :lol: Mě ještě nevolnosti uplně neopustili stále mě pobolívá žaludek a včera večer jsem zase zvracela :? V kolikátým týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
16.1.13 19:38

@Miššíí Dnes 11+1 a ty? Ty nevolnosti jsou fakt nepříjemný. Já musim jist spíš po menších porcích a tak po 3 hodinách a je to ok. Jak se najim víc něčeho tak je mi pak taky blbě ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
17.1.13 07:47

Koukám, že je to tady samá brňačka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
17.1.13 08:23

@Mína13 Jen já vyjímka bydlím u Prahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
17.1.13 09:52

@Mína13 @SimčaAgi Já pocházím s Prahy, ale ted momentálně žiju v Maďarsku a nejblíž to mam do Brna takže jezdím k doktorovi do Brna :lol: No já už myslela že mě to opustilo a včera jsem zase zvracela celou noc :(
Holky necháte si říct co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
17.1.13 10:37

@Miššíí

v Maďarsku? kde jsi se tam vzala prosím tě? :lol:

já si rozhodně nechám říct co to je… nevydržela bych to do porodu.
a nikdo z rodiny… všichni jsou zvědaví, jestli to bude další chlap nebo konečně ta holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
17.1.13 12:23

@Mína13 přítel sem šel za pací tak já sním :mrgreen: no já si to právě nechci nechat říct, ale přítel to zase chce vědět :zed: tak nevím jak to udělat :lol: A co byjsi rači? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
17.1.13 12:29

@Miššíí

tak ať jde přítel s tebou na UTZ a dr. mu to pošeptá :pankac:
tak to udělala kámoška. před tím však poučila manžela o tom, že jí to nesmí do porodu za žádnou cenu říct… kdyby prosila, vyhrožovala prostě ne.
No a dopadlo to tak, že to po něm do porodu denně několikrát loudila… on byl však charakter a neřekl… dokonce ani mně, když mě tam poslala jako spojku, že to z něj mám vytáhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já bych asi radši holčičku… má už doma dva kluky.
ale i za klučíka budu ráda… už mám jejich údržbu natrénovanou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jen u kluka máme problém… neshodneme se na žádném jméně… takže holčička by asi vyřešila i tento problém, protože tam máme jasno

a co bys chtěla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
17.1.13 12:29

Tak se domluv s dr. že tobě to neřekne a manželovi jo :-)

A kde tam v Maďarsku bydlíte? Ve větším městě, nebo vesničce? A jak se tam domlouváš? Ty umíš maďarsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
17.1.13 12:32

Holky já mám v tom právě dilema, co chtít? Teda mám jasno, že chci zdravé mimčo. Ale teĎ se ve mně bije to, zda chtít holku nebo kluka. První jsme chtěli kluka, vyplnilo se, ale nepovedlo se to až do konce. U druhého mimča jsem si strašně přála holčičku, právě z toho důvodu, co se stalo předtím a vyplnil se to. Teď bych manželovi chtěla splnit kluka. Ale znamenalo by to prodat růžové oblečení a pořídit chlapecké barvy. U holky mám výbavičku jasnou. A taky jsme s manžou domluveni, že dkyž to bude holka, tak na 100% procent jdeme i do třetího. Ale kdyby to byl kluk, tak do třetího půjdeme jen za určitých podmínek. Takže se to ve mně míchá a já nevím, co si přát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
17.1.13 12:52

No jo holky jenže já bych tak škemrala až by mi to určitě řekl a kdyby neřekl tak už vidím jak kupuji výbavičku tak bych koupila něco třeba na holku nebo opačně a už bych podle pohledu věděla co tam máme :mrgreen: no musíme se nějak dohodnout do screeningu.To jdem spolu.No já taky hlavně zdraví mimčo pač jsme se o něj snažili dlouho ale trošku ale jen opravdu o malinko bych chtěla holku :lol: pač tady se taky dohodnem na jméně, ale u kluka tedy ne :P

No umím jen anglicky a je to těžký pač když už někdo mluví tak spíš německy. V Gyoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
17.1.13 12:58

Jéé, tam jezdíme do termálů. :-) Chtěla jsme jet letos, ale asi to vzdám, ještě se poptám dr. zda to nevadí v těhu, ale už minule mi říkala, že to moc vhodné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
17.1.13 12:59

Co tam manža dělá? To asi musí být nuda, když tam nikoho nezdáš? Nebo znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
17.1.13 13:38

@Kote5 no teď v těhu to asi není vhodné nevím no poptej se, ale já bych tam ted nelezla.Jo jo sem jezdí hodně Čechu i Slováku co jsem tak vypozorovala. Hraje fotbal tak tady mam manželky od spoluhráču a s nima se bavím anglicky pač to nejsou jen maďarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí