Poradna duly
Jana Čurdová
@SimčaAgi Moc dobře to znám, byla jsem vyklepaná celý týden než jsem tam šla, a už ted mám zas myšlenky jestli je vše ok, ale taky se snažím myslet pozitivně ![]()
Ahojky holky, gratuluji všem k úspěšným kontrolám!!! Já jdu na další kontrolu až 5.2. A na screeningu nám sice neřekla pohlaví, ale myslím si že to bude zase holčička
@didi81 Já bych chtěla taky holčičkuu ![]()
Na mě asi něco leze, dneska jsem jak přejetá vlakem, bolí mě šíleně záda, lehce hlava a žaludek taky lehce na vodě.
A to mě ty nevolnosti už opustily naštěstí. Takže z práce rovnou pod peřinu a odpočívat.
Zdravím nastávající maminky,
jsem tu úplný nováček. Jsem těhotná dnes 10+4. Čekám 1. mimi, tak jsem ze všeho celá vyplašená. Mám za sebou první vyšetření - krevní testy a za 3 týdny jdu na screening. Jsem na to zvědavá, jaké to bude. Snad bude vše v pořádku.
Mám na vás, zkušené matky, dotaz. Včera jsem byla u kadeřnice a ta mi místo barvy dala na vlasy přeliv. Nechodím do žádného komunistického salonu, kde by používaly ty nejhorší barvy na vlasy. A tak se ptám: barvíte si normálně vlasy v těhotenství nebo se snažíte tomu vyhýbat? Děkuji za odpovědi.
@Berushka30 Já se teda tomu vyhýbám, sice jsem i slyšela názory že to miminku neublíží, ale jistota je jistota ![]()
Já si vlasy nebarví ani normálně, tak neporadím. Ale většina matek si vlasy barví, tak říká, že to nevadí. No nevím. ![]()
Ahoj těhulky, můžu se přidat? Já mám termín 11. 8., takže taky čekáme lvíčátko ![]()
@Berushka30 Já jsem kadeřnice a vlasy si barvím dávám si přeliv. V dnešní době už jsou všechny ty barvy a přelivy šetrné. Takže bych se toho nebála přece nebudeš chodit celé těhotenství jak strašák
To by se člověk pomalu nemohl ani nalakovat nehty, zajít na kosmetiku.Jak se říká všeho s mírou ![]()
@Vekuška Gratuluju k těhotenství a vítám tě
. V kolikátým tt jsi? pujdes na screening?
@leniska009 Ano, na screening jsem objednaná na pondělí. A jsem ted v 11tt a ty? ![]()
Já mám screening za sebou 17.1 dopadl dobře tak mi spadl kámen ze srdce a jsem 14tt. Zítra jdu do poradny tak mám zase černý myšlenky, aby bylo malý v pořádku, snad jo ![]()
Screening jsme si s přítelem moc užili byl to zážitek ![]()
@leniska009 Ano? A co je tam jiného k vidění než na běžné prohlídce?
A odkud jsi?