Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, mě začalo být blbě až teprve teď kolem vánoc a byla bych už ráda kdybych už měla po prvním trimestru a těhotenství si naplno užívala
@didi81 píše:
Ahojky holky, mě začalo být blbě až teprve teď kolem vánoc a byla bych už ráda kdybych už měla po prvním trimestru a těhotenství si naplno užívala
Ahoj holky jdu se k vám vypovídat
jak válčíte se strachem, aby bylo všechno v pořádku? Já jsem poslední dobou hrozná a strašně se bojim zamlklého těhotenství a tak. Ani mi moc nepřidává, že jdu na další kontrolu až za měsíc
Ach jo ![]()
@SimčaAgi Ahojky dopadl výborně mám riziko downa 1:3500 a to je v mém věku 35let..skoro zázrak
termín mě vypočetli na 20.7. takže sem vlastně nepatřím páč budu mít asi ráče..vypadá to na druhou holčičku což tatínek obrečel
ale ted už je rád. Na kdy jsi ty objednaná? A držím palce at vše vyjde ok jako mě ![]()
@Mates26 Taky vá1čím, (SP v r. 2009) a1e snažím se mys1et na to, že vše bude „cajk“.. neboj, strach je zbytečnej žrout energie.. kterou už takh1e hodně postrádám
Spa1a bych pořát, jak šípková Růženka a s tou kontro1ou bych spíš mě1a obavy, kdyby si mně zva1i moc často ![]()
@Agli Tak to je supr takový výsledky…Já jdu až 28.1., úplně na poslední chvíli. Termín mám teda už potvrzený a to 4.8. Jinak doufám, že vše taky bude ok a když řeknou odhad pohlaví, budu ráda
My by jsme tu holčičku chtěli, je to naše první mimčo.
gratuluju k suprovým výsledkům
![]()
holčička je super! co já bych za ni dala ![]()
a tatínek si taky zvykne… nakonec bude rád, že má dvě holky, že se o něj na stará kolena postarají
![]()
já mám screening až 14.2.
U nás to ale tak růžové nebude… máme v genetice rozštěp rtu, takže mi testy vychází blbě… asi zase budu muset na plodovku ![]()
Já nad tím přemýšlela kdyby něco vyšlo blbě tak bych určitě na plodovku šla..je to asi blbej zážitek ale chtěla bych mít jistotu snad to u tebe Míno nebude potřeba držím palce at je to ok a i at tam máš hočičku..
@Mates26 Já se v prvním těhotenství taky strašně bála..že potratím, že předčasně porodím když se málo v břichu hýbalo tak jsem panikařila když se hýbalo moc tak taky
pak aby byl porod ok prostě jsem byla furt vystaršená hodně mě pomáhalo o tom mluvit s chlapem a kamarádkama co mají děti. Ale mě to nepřešlo ani po porodu prostě se pořád bojím a myslím že už to jen tak nepřejde ten neustálej strach o dítě..jen se zkusit z toho nezbláznit a nemyslet na nejhorší ![]()
@SimčaAgi Pak dej určitě vědět jak to dopadlo..držím palce at dobře dopadne a taky to děvčátko at tam máte.. ![]()
Agli, ono to kupodivu vůbec nebolí… za tu jistotu to 100% stojí… co je blbé, že pak se musíš pár dní šetřit nejlépe ležet protože je tam riziko potratu
Jé tak to mě přijde celkem fajn..chlap by si vzal dovču a já bych se mohla beztrastně povalova ta válet.. ![]()
Tak to máte děvčata dobrý, že kdyby jste ši na plodovku, že vás má kdo opatrovat. To já bych asi takové leháro neměla. Mám doma dcerku skoro dva roky a všichni jsou pracující a dovču si vzít nemohou, kdy chcou. Mamka ji má přesně danou, je učitelka a manžel má v práci furt frmol. Takže já bych to musela zvládnout sama. Jednou sjem už na plodovce byla, takže vím, že to nic není. Sice nám vyšla genetika OK, ale rozštěp tam byl, to z plodovky prý nejde zjistit. Tak nevím
Mě to zjistili až ve 20.tt na ultrazvuku. Ale zase díky plodovce věděli, že to má být chlapeček a když nenašli pindíka, tak bylo jasný, že je něco špatně.