Poradna duly
Jana Čurdová
No nejsem nadšená že jdu až v lednu, jsem z možnosti MT docela nervózní, ale snad bude vše o. k.
@Agli píše:
Ahojky já mám první ultrazvuk za sebou..už jsem viděla malou fazolkujak jí bije srdíčko..8.1. jsem objednaná na velký ultrazvuk NT+ na vyloučení nějakých vad..tak doufám že bude vše ok a dozvím se jestli je to lev nebo lvina
Mám už doma skoro roční dcerku..tak se trošku děsím toho kolotoče s dvouma prckama tak rychlo od sebe..i Mína 13 psala že má doma ještě prtě..tak nám držím palce at to zvládneme a všem ostatním samozřejmě taky
teda to je rychlost
to je super
Nebud nervozní určitě to bude v pořádku..dr. mají delší objednací termíny alespon už tam bude něco pořádně vidět. Co myslíš tím MT? nevím ![]()
@Viktorie píše:
No nejsem nadšená že jdu až v lednu, jsem z možnosti MT docela nervózní, ale snad bude vše o. k.
Tak to jsme už dvě..
Tím myslím mimoděložní těhotenství, jsem si tu zkratku před chvilkou někde přečetla, jinak bych taky nevěděla ![]()
Jo tak z toho mám taky strach, ale říká se, že jsou u tohoto typu těhotenství strašné bolesti, tak by jsme to snad poznali.
@Mína13 Ahojky, 18.8. jsem se akorát narodila!!! Jinak taky čekám lvíčátko a už mám doma blížence
ahoj, tak dneska mi je nějak šoufl, modlím se, aby mi nebylo zle jako když jsem čekala dcerku
jakpak se cítíte vy?
Ahoj holky tak lvíčátko je potvrzené a už mu hezky bilo srdíčko ![]()
Holky krasny prispevky. dnes jsem 6+3 a k nevolnostem se pridala chorobna unava, jeste, ze jsem s velkym uklidem zacala o mesic driv, pac ted bych to asi nedala
Holky co mate uz dve ci vic deti - byli jste vsichni v loznici, nebo maji deti sve pokojicky?
No jestli starsi deti maji svuj pokojicek a nebo jestli budete vsichni v loznici (tata, mama, mimi a starsi sourozenec)..
Tak náš byt je 2+1. Původně jsme měli ložnici a obyvák a to do 10. měsíců dcerky. Ale pak to začlo být neúnosné. Manžel s dcerkou se navzájem rušili. Tak jsme zrušili ložnici a pořídili si rozkládací rohovou sedačku do obyváku s kvalitním lůžkem, na míru. A odstěhovali se. A v bývalé ložnici udělali dětský pokoj. A od té doby je nám dobře
A až bude další mimi, tak nějdřív bude asi 3. měsíce se mnou a pak půjde za dcerkou. Ještě uvidíme. Nemám to do pokojíku daleko, tak možná bude celou dobu v pokojíku.
Já mám Matýska od narození v jeho pokoji. Asi 3 měsíce jsem tam spávala s ním. Pak jsem se přestěhovala zpátky do ložnice. Matýsek totiž spinkal od cca 2 měsíců celou noc.
U dalšího mimi plánuje to stejné. Bude mít vlastní pokoj. Ze začátku budu s ním a pak, jakmile bude spát celou noc, tak se přestěhuju do ložnice.
Kolem cca roku miminka hodlám Matýska přestěhovat k mimču a z Matýskova pokoje jim uděláme hernu.
Každý do svýho půjdou až Mates půjde do školy nebo pokud budou nějak výrazně prudit.