Lýtka u žen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3595
5.4.18 17:51

Ja teda zadna hrosice nejsem, ale vyber kozacek mam kvuli obvodu lytka velmi omezeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.4.18 18:01

Já mám taky lýtka namakaný a jsem štíhlá (ne vychrtlá) a strašně moc lidí se mě odjakživa ptá, co dělám za sport, že jsem tak vysportovaná. Já jsem přitom aktivně nikdy nic nedělala, několik let dokonce vůbec nic… takže podlě mě to bude stavbou těla, já budu asi svalnatější typ, vidím to i v tom, co tu někdo psal - moje máma mi jako malé říkala, že jsem jak topení a teď si to pochvaluje manžel (on je hrozná vychrtlina) :-D

edit.: kozačky nosím a ráda a nikdy jsem teda problém neměla, jsou mi vždy akorát, nepadají ani netlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
5.4.18 18:29
@Myssicka píše:
Lýtka jsou genetika, vypracovat lýtka i posilováním je neskutečná dřina. Je to skupina svalů, která je nesmírně odolná vůči zátěži a protože se na nich ukládá tuk až nakonec, tak i ženská krev a mlíko na nich má tuku nejmíň z celého těla. Mně se hubená lýtka nelíbí, sama je mám.

Taky mám hubené lýtka, v kozačkách vypadám jak kocour v botách, ve všem plavu, tak je nenosím. Že by to byla nějaká krása, si taky nemyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.4.18 18:35

@DominikF ja jsem stihla, ale boky a lýtka mam spekate jak.. Nevim jak se toho zbavit, pry ro je genetikou:) a kdyz se kouknu na babicku a tetu, sedí:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
5.4.18 18:40

Já mám teda lýtka silná jak fotbalista a zbytek těla tak akorát, mám 61 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.4.18 19:15
@Marcelka146 píše:
Já mám teda lýtka silná jak fotbalista a zbytek těla tak akorát, mám 61 kg.

Zalezi na vysce postavy ;)…jestli mas 150cm nvo 180cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
5.4.18 19:27

Skoro 170 cm. Vsichni mi říkají jak jsem hubená, tak jim ukazuji svoje lýtka, abych je vyvedla z omylu :mrgreen: mám lýtka velká jak můj chlap :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.4.18 19:33

@Marcelka146 8o :mrgreen: asi nějak geneticky dané, třeba bys byla dobrá ve fotbalu, teď jsem někde slyšela, že nějakej známej fotbalista bere 2miliardy za rok…jak já bych to brala aspoň na 1 rok :-D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.4.18 19:54

@Bandii přesně :( vzdy me odradi si koupit nejaky pekny saty???? protoze kamoska, na prvni pohled postavou podobna a lytka ma oproti vystavni. Zatim co ja,…????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
5.4.18 20:40

Kozačky neobuju žádné a šatům se vyhýbám. Mam lýtka asi po mamce, má je taky hezky macaté ???? do 20 jsem byla velký sportovec, tak to tomu asi taky přidalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
5.4.18 22:28
@Kfětoslava píše:
Taky mám hubené lýtka, v kozačkách vypadám jak kocour v botách, ve všem plavu, tak je nenosím. Že by to byla nějaká krása, si taky nemyslím :lol:

No a nejvíc mi „sluší“ délka sukně do půli lýtek, nebo pod kolena :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
157
6.4.18 12:08

Taky jsem štíhlá(173cm a 61kg),ale obvod lýtka mám 37cm :D Ale tak nějak mi to nevadí a nemám z toho nějaký mindrák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.4.18 23:26

Tak já mám obrovská lýtka :mrgreen: jednu dobu v mládí jsem měla lýtka téměř stejně tlustá jako stehna :mrgreen: ale kotníky mám normální, štíhlé, ne takové ty sloupy… Kluci be fitku mi ty lýtka vždycky záviděli :mrgreen: já zas neznám chlapa co by měl silné svalnaté nohy, všechno jsou to takové žabí nohy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak