Lze změnit délku rodičovského příspěvku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5154
1.12.15 22:09

No do haja, to jsou vyhlídk, asi se vezmu před tou návštěvou Neurol :lol: Když vzpomenu na to peklo, co bylo vůbec s vyřízením rodičáku, z toho byl i deníček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.12.15 22:16

@Lajka09 hihi, to je jak u nás, já až když jsem na ní uhodila jestli teda jako odejdu bez změny, mi nakonec vyjela kolik už jsem vyčerpala. To je asi nejdůležitější abys věděla, pro úřednici by to neměl být teoreticky problém. Mě ještě vyhrožovala abych tam nechodila plakat že jsem něco nedočerpala(čekáme druhé) :roll: :roll: mě fakt těch pár tisíc asi zabije :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.12.15 22:37

@Lajka09 To si neumíš představit ten kocourkov, když jsme chtěli zastavit pobírání rodičáku kvůli nástupu na další MD. Kolik jsme dostali úředních lejster až nakonec po téměř 5 měsících to bylo konečně oficiálně uzavřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
2.12.15 18:49

@Svistice @medunka23 Holky, už těď se začínám bát, státnice byly evidentně proti tomu procházka růžovým sadem :P. Ještě se modlím, aby tam opět 5 lidí nemělo dovolenou a záskok měl taky záskok. Stačilo v červenci a dodnes se divím, že mi nějaké prachy chodí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí