Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A odběr moči jsou speciální sáčky, koupí se v lékárně, jsou snad jiný pro kluky a holčičky, u chlapečků je to jedodušší, prostě se to oblepí kolem (je tam takový lepivý kroužek) no a zabalí se normálně plena, nám se jednou takto povedlo avnemocnici, se malá totálně pokadila takže i sáček se nedal použít. At jsou nemoci pryč.
@MARKETAB81 píše:
A odběr moči jsou speciální sáčky, koupí se v lékárně, jsou snad jiný pro kluky a holčičky, u chlapečků je to jedodušší, prostě se to oblepí kolem (je tam takový lepivý kroužek) no a zabalí se normálně plena, nám se jednou takto povedlo avnemocnici, se malá totálně pokadila takže i sáček se nedal použít. At jsou nemoci pryč.
Ano, to si vlastně taky vybavuji z nemocnice. Já se bála, co to malé dávají, a oni chtěli moč…nevím, jak sem mohla zapomenout
Dají se pořídit v lékarně, ju? Dobré vědět ![]()
Akorat ze u holcicek ty sacky obcas protekaji a mala byla po nich opruzena ![]()
@Lena0 jeden jsem dostal od dr ale to se nám nepovedlo, plínka mokrá a sáček prázdý i povyždímání, takže jsem vyrazila do lékárny, udělala jsem to tak že sekolem 3 v noci vzbudila na kojení, tak jsem ji rovnou přebalila dala sáček a zabalila a ráno se nám povedlo něco do té zkumavky nalít, ale často se to prý nepovede, hold u kluka je to jednodušší.