Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, v jakém věku(měsíci) už se miminku barva očí nemění a zůstává?
Děkuji za odpověď
Dcerce se oci zabarvili az v jednom roce do konecne barvy -takova hnedo zelena ![]()
@Silky123 to jako fakt
. Malá má tak od 3m. krásně modré oči a pediatr mi říkal, že se to do 3 let klidně může změnit.
Malá je modooká a blonďatá po „dědcích“, manžel zelenooko a já hnědooko, takže vypadáme, jak když jsme ji „našli“. Ještě jsme oba tmavovlasí ![]()
@Silky123 Taky mám kamarádku, je to černovláska z hnědýma očima a má dcerku blondýnku z modrýma očima
No, lidi si fakt myslej, že ji někde ukradla, nebo adoptovala ![]()
Malej měl dlouho tmavě modré oči, zhruba kolem 10m. mu začaly hnědnout a měl modro-hnědé, už jsem myslela, že mu to zůstane, protože stejná barva byla X měsíců a jsou z toho nakonec tmavě hnědé, úplně kakaové oči. On je ale celkově tmavší - černé dlouhé a husté řasy, tmavé vlasy i tmavé husté obočí, v létě se opaluje do sněda rychlostí blesku, takže jsem čekala, že bude mít tmavé. Manžel má hnědé oči, ale světlejší než syn, tmavé vlasy, já jsem šedooká blondýna.
Příspěvek upraven 02.04.13 v 15:47
Synovi se zabarvili očka do hněda skoro hned po porodu
zatím se to nezměnilo, tak jsem zvědavá jestli je nakonec nebude mít modré ![]()
@Elenaa píše:
Díky holkyTeda do 3 let? To jsem myslela, že max do roka
V jiných diskuzích se tu dočteš, že se někomu zbarvily oči až v 7 letech. ![]()
Myslím, že pokud se ve 4 měsících zbarví oko do tmavě hněda už z něj modré nebude
ale jinak je to fakt ve hvězdách.
Příspěvek upraven 02.04.13 v 15:48
Malá zítra 21 měsíců, vlasy čím dál světlejší, oči modré jako studánky ![]()