Má 4měsíční dcera má pořád vyplazený jazyk

38
27.8.12 11:03

má 4měsíční dcera má pořád vyplazený jazyk

Ahoj holky, mám skoro 4měsíční holčičku a už téměř od narození má pořád vyplazený jazyk. když se podívám i na fotky, má to skoro na všech. Je to normální, myslíte, že to přejde? už si dělám srandu, že má malou pusu a tak se jí tam nevleze a budou jí ho muset uříznout. každopádně začínám být zoufalá a řeči typu - jé, ta má vyplazenej jazyk, schovej ho, už mi začínají lézt na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
27.8.12 11:11

@orsinka Ahoj, a co Ti na to řekla dětská doktorka? Ta si ničeho nevšimla? Každopádně bych se zeptala v poradně. Jinak naše Verča má občas taky období, kdy jazyk hodně vyplazuje. Na druhou stranu vyplazený jazyk může signalizovat i nějaký (např. neurologický) problém. Každopádně bych se zeptala v poradně (pro klid duše) :nevim:, ale nijak bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.8.12 11:11

Já bych se asi obrátila na dr., zda nemá v puse nějakou překážku nebo něco, normální mi to přijde, pokud to dítě udělá jednou za čas, ne stále. Ale nechci strašit, třeba se jí to jen líbí :-), nicméně asi bych za dr. zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.8.12 11:20

Právě jdeme příští týden v úterý, tak jsem zvědavá, co mi řekne. nemá ho vyplazený úplně, ale tu špičku má venku 95% času, akorát když spí, tak ho má zastrčenej a to i když spí s otevřenou pusou, tak fakt nevím jestli jde jen o zlozvyk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
27.8.12 11:41

Tohle mi zacla delat dcera asi v pul roce, ale zrovna onemocnela a vedeli jsme, ze nemuze dychat nosem a proto to dela.. jenze ji to vydrzelo asi mesic, dva, davno bylo po nemoci a stale chodila s jazykem venku, stvalo me to stejne jak tebe, ty kecy okoli, nenapada me nic jineho, nez ze muze mit ta tvoje nejakou nosni prepazku, opravdu na to upozorni doktora, vsechno se da napravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.8.12 12:24

Dcera to delala taky hodne casto, kdyz byla mimino, postupem casu se to lepsilo. Ted ma 10,5 mesice a dela to jen, kdyz se soustredi nebo fouka vitr :mrgreen:, nejspis se to upravi, ale radeji bych se optala doktorky.

Pridala jsem i nejake fotky a ted to fakt skoro vubec nedela, jedno obdobi to bylo tak, ze co fotka, to jazyk ven. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.8.12 14:02
@Weru píše:
Dcera to delala taky hodne casto, kdyz byla mimino, postupem casu se to lepsilo. Ted ma 10,5 mesice a dela to jen, kdyz se soustredi nebo fouka vitr :mrgreen:, nejspis se to upravi, ale radeji bych se optala doktorky.Pridala jsem i nejake fotky a ted to fakt skoro vubec nedela, jedno obdobi to bylo tak, ze co fotka, to jazyk ven. :roll:

jé, tak takový fotky máme přesně my. tak snad se to zlepší i u ní, ale doktorce to raději řeknu. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.8.12 14:03
@orsinka píše:
jé, tak takový fotky máme přesně my. tak snad se to zlepší i u ní, ale doktorce to raději řeknu. děkuji :)

Ja myslim, ze urcite. J akdyz jsem ji pak pozorovala vic, tak mi prislo, z e tak jakoby ochutnavala vzduch :lol:. Uz je to lepsi, jen pri necem hodne zajimavem se zasekne a ma ten jazyk ven, ale uz skoro vubec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.10.12 15:46

Ahoj my mame 8 mesicniho chlapecka a ten ma jazycek venku od narozeni, porad. Doktorka rikala, ze je to v poradku, porad mame bryndak, protoze hodne slinta. Take nam neustale rikaji lidi okolo, ze ma furt jazycek venku, ale co se da delat. Ja myslim, ze se to upravi pozdeji. My taky mame vsechny fotky s jazyckem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí