Má neplnoletá dcera chce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3370
26.12.14 23:48
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka jen píšu v anonymu :)

Tak teď nevím, jak to souvisí se založeným tématem :) Ráda bych se to dozvěděla, ale myslím, že zde v diskuzi to není vhodné řešit. Takže prosím o soukromou zprávu ;). A přiznám se, že jsem z toho zmatená :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
27.12.14 09:32

@blecha72 ve 14 bych ji nechala zavřít do pasťáku, nebo nevím. no každopádně bych to řešila s nějakýma odborníkama. Ono je to těžký, rodiče(normálního rodiče) tyhle věci sejmou, že pak dělá blbosti a naopak spíš škodí.

@ka-tka dealováním trávy si nevydělá, jedině že by měla svoji pěstírnu a známé kteří odeberou po sklizni vše. Trh je přesycen, už to není jako dřív. Mě tady smrdí ta prostituce, nebo focení :nevim:

Anonymní, většina puberťáků se přetvařuje a „nenávidí“ své rodiče. Pak odletí do svého a najednou koukají, že vše není tak jednoduché jak si mysleli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.12.14 09:36

@Blackova.K Já sama si takovou situaci nedovedu představit. Můj puboš mi vyhrožuje, že se neodstěhuje nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
27.12.14 09:42

@blecha72 tak u nás tak od 16, už se těší až bude bydlet sám, nebude muset nic dělat. Bude si moct kupovat co chce… :lol: odešel ve 20, první měsíc se ani nestavil(jen volal), pak s náma asi 2 měsíce nemluvil(komunikační šum) a teď by tu byl obden :mrgreen: občas už řekne, že jsem měla pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56078
27.12.14 09:45
@Blackova.K píše:
@blecha72 tak u nás tak od 16, už se těší až bude bydlet sám, nebude muset nic dělat. Bude si moct kupovat co chce… :lol: odešel ve 20, první měsíc se ani nestavil(jen volal), pak s náma asi 2 měsíce nemluvil(komunikační šum) a teď by tu byl obden :mrgreen: občas už řekne, že jsem měla pravdu :mrgreen:

to je klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
27.12.14 10:02

@Blackova.K já si ani nemyslím, že by hned musela šlapat. Prostě kamarád není jen kamarád a tak jí má v plánu živit a nejspíš je o dost starší. Vtipné je, jak to má vymyšlené s bytem, že se napíše na maminku. Ono kdyby totiž neměli na nájem, tak maminka to zatáhne, aby neměla dluh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
27.12.14 10:08

@fifinka609 ale zakladatelka sama psala že má dvě brigády :think: jinak by mě taky napadlo že ji bude živit chlap. Starší, má práci… tady je divný, že má ty brigády, ale zakladatelka neví jaký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
27.12.14 10:10

@fifinka609 No, ja tedy tomu, ze me nekdo bude zivit nerikam brigada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.12.14 11:06
@j.a.n.i1 píše:

Třeba do těch brigád započítala toho chlapa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1. „Uklízení“
2. „Vaření“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.12.14 13:46
@Blackova.K píše:
ona neví, a myslím teda napadá mě jediná věc. která jako by mohla vynášet :think: ale na to už jsi stará a jetá :lol:
:D
  • Citovat
  • Upravit
rokris
27.12.14 14:04
@Blackova.K píše:
@blecha72 tak u nás tak od 16, už se těší až bude bydlet sám, nebude muset nic dělat. Bude si moct kupovat co chce… :lol: odešel ve 20, první měsíc se ani nestavil(jen volal), pak s náma asi 2 měsíce nemluvil(komunikační šum) a teď by tu byl obden :mrgreen: občas už řekne, že jsem měla pravdu :mrgreen:
:mrgreen: Normální vývoj.
  • Citovat
  • Upravit
7090
27.12.14 15:00
@j.a.n.i1 píše:

Podle mě žádné brigády nemá. Možná jsou jen ve fázi,,mohla bych asi dělat tu a tu brigádu…,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.1.15 11:55

@anakon - tak co, jak to dopadlo? Co dcera? Už víš, co to jsou za brigády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
13.1.15 13:29

Nakupuje si jídlo sama? Pere si sama? Žehlí si sama? Vaří si sama? Stará se o sebe komplet sama?
Pokud ne, ať se o sebe zkusí starat 14 dní doma - zcela bez „mama“ servisu, pravděpodobně toho bude mít plné brejle.
(Jinak je teda kapku opožděná - mě tahle touha po samostatnosti chytla už někdy v devíti letech. A během tří dnů, jsem vlastní péče o sebe měla plné zuby. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.1.15 13:35

@alifie podle toho, že ostatní děti žijí u otce a tahle dcerka chce z hnízda vylétnout ve 14 bych řekla, že se mamaservis jaksi nekoná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí