Má neplnoletá dcera chce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
25.12.14 14:22
@anakon píše:
@ynax omlouvám se, toto jsem opomněla, bydlet chce i stím kamarádem co by byl ochotný to na sebe napsat, on bude hlavní příjem. neuvažovala jsem o nečem takovém o čem mi tu píšeš

8o no kamarád, proboha :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:23
@anakon píše:
Ano, chodí na brigádu, o to vím a vím že oficiálně je to na „černo“ ale přeci toto není nic tak strašného

mě je jedno jestli na černo, syn tak chodil taky. A dcera bude taky. Mě zajímá co dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
25.12.14 14:23

A co to je za brigádu, když si ve svým věku vydělá peníze na nájem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.14 14:24

Cokoli z toho udělám, dceru potom ale uplně ztratím.. toho se bojím nejvíc..

• Citovat
  • Upravit
13672
@anakon píše:
Je jí čtrnáct, s otcem se nesnese, nevím jak správněě vysvětlit důvody, měli spolu zrátka špatné vztahy, často se hádali, muž je dost majetnický a dcera tvrdohlavá. Navrhovala jsem jí že pokud k němu neche můžeme se odstěhovat spolu ale upnula se na představuu své samostatnosti. Jinak nechce odejít JEN KŮLI stěhování, bydlíme za prahou a ona musí dojíždět do školy do prahy, možná i to je důvod

Ve 14 ti jí nikdo nemůžeš zaměstnat :! a do 18- ti bez tvého souhlasu taky ne, nesmí si tohle dovolit, zákonně se může emancipovat- soudně až od 16 ti :! Chce jí to lépe vychovat, obrať se i na OSPOD, že jí nezvládáš a to dřív než to skončí špatně, brigády jí zakaž, ať se kouká učit- tohle skončí hodně špatně :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Krávovina na entou :cert: Ve čtrnácti bude bydlet s chlapem a starat se sama o sebe? Jsi vůbec normální? Jsi za ní plně zodpovědná, je to dítě školou povinné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.12.14 14:25
@anakon píše:
Ano, chodí na brigádu, o to vím a vím že oficiálně je to na „černo“ ale přeci toto není nic tak strašného

Tak to budeš brzo babička. „Gratuluju“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.12.14 14:25

Jako nějaký nezakazovat, protože to pak bude na just dělat.. dobrý, to ale platí možná tak u zakázanejch kamarádů, pozdější večerky, ale odstěhování se ve čtrnácti?
v který je třídě? už 9.? nebo ještě 8.? jak už tady psalo víc lidí, navrhla bych jí intr v Praze, až půjde na střední… a co si to našla za brigády, by mě taky zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
25.12.14 14:26

Jestli náhodou zakladatelce není 14 let a nepíše to, jakože to píše její maminka.
Která normální matka by nechala ve 14ti letech dceru odejit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
25.12.14 14:27
@Jura007 píše:

TAky mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.12.14 14:28
@Jura007 píše:

Jestli ji ten " kamarad" pase, tak ne, ty si davaj bacha, aby neprisli o vydelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.12.14 14:28

Tak mé děti měly taky brigády před 15.rokem, ale jen několik měsíců před narozeninami, jinak je to protizákonný. Ale bydlely normálně doma, ani bych o tom neuvažovala, kdyby se chtěly na základce odstěhovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:29

Ženy, jsou prázdniny :lol: zapomínáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.12.14 14:30

Ještě k těm brigádám. Měl jsem v jednom oddíle (který jsem vedl) kluka, co byl fakt bedna na počítače a od dvanácti let tvořil tak složité programy, že mně to hlava nebrala. Jeho otec měl živnostenský list na IT činnosti a synek si přivydělával tvorbou webových stránek. Tou formou, že řešil dílčí věci, co mu otec zadal. Jenže - smlouvy uzavíral otec, bydleli pod jednou střechou a radili se, když něco nešlo. Máš ty aspoň představu, co je náplní brigád tvé dcery? A už nějaké hodiny odpracovala - nebo se teprve na to chystá? (Když přijde někam na brigádu a vedoucí nebo team leader uvidí čtrnáctiletou holku, tak brigáda dost možná skončí dřív než začne. A co pak? Živit ji bude kdo?)

Příspěvek upraven 25.12.14 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
25.12.14 14:30

@Kamkam protože tohle mě nejde do hlavy.
Jestě ktomu brigádu nebo dvě, jak by to dítě školou povinné zvládalo? :think: Kdo zaměstná na brigádě 14leté dítě, aby mělo sotva na nájem.
To je blbost. Dospělý člověk to nepíše. Žádna normální matka by takto nepsala o 14leté dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí