Má neplnoletá dcera chce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
25.12.14 14:42

Ve 14letech? Já nyslela tak 16-17let. Tříslá sní buberta jak hrom. Ty jseš matka. Ale pokud chceš mít problém ze sociálkou tak vzhůru do toho. Né nechci bejt zlá. Ale tohle řešila i moje matka semnou. A to jsem dělala horší věci. To tu raděj psát nebudu. Je to těžké nasekat tak velké holce je blbost tak samo jako promlouvat do budše je jako házet hrách na stěnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:45

Jako jestli to je pravda, tak rozhodně kontaktovat nějakou tu sociálku co tu je zmiňovaná. Stud stranou, ono blbnou i děti ze slušných a normálních rodin, ne jen z těch divných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.12.14 14:47

@Janiiska já v to doufám, takhle přece nemůže dospělá ženská, matka uvažovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
25.12.14 14:48

Prosím, můžeš dát kontakt na ty dvě brigády, co jí tak slušně vynášejí?!
Taky potřebuji peníze, a pokud je stihne po škole tak, aby byla večer doma a výdělek skvělý, tak já se hlásím taky!
PROSÍM KONTAKT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
25.12.14 14:49

@Kamkam já tomu nevěřím, že by to psala matka 14leté dcery, ale píše to 14leté dítě, které si chce zjistit aby se pak mamince mohlo nějak obhájit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
25.12.14 14:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.12.14 14:50

@bambule45 Ona neví, kde dcera brigádničí

• Citovat
  • Upravit
18305
25.12.14 14:50

@anakon Tak teď ještě jednu možnost podrobit dceru „zkoušce dospělosti“. Ať si s tvojí případnou pomocí sestaví týdenní rozvrh svého života. Sedm sloupců (sedm dní v týdnu) po 24 políčkách (tolik, jako je hodin denně). A ať tam vyznačí, jak míní hospodařit se svým časem. Zakreslit tam školní rozvrh, cestu do školy a ze školy, cestu na brigádu a z brigády, hodiny strávené prací, hodiny strávené učením. A zdůraznit, že veškeré myslitelné přesuny nebo improvizace můžou jít jen na úkor času na učení nebo na spánek. Jiná rezerva tam asi nebude…
Nabeton tohle odmítne vyplnit. Tak to by pro tebe měl být jasný signál, že si to představuje jak Hurvínek válku; takže vzít telefon a volat tam, kam už hezkou chvíli doporučujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:51
@bambule45 píše:
Prosím, můžeš dát kontakt na ty dvě brigády, co jí tak slušně vynášejí?!
Taky potřebuji peníze, a pokud je stihne po škole tak, aby byla večer doma a výdělek skvělý, tak já se hlásím taky!
PROSÍM KONTAKT!!!

ona neví, a myslím teda napadá mě jediná věc. která jako by mohla vynášet :think: ale na to už jsi stará a jetá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
25.12.14 14:51
@anakon píše:
Ano, chodí na brigádu, o to vím a vím že oficiálně je to na „černo“ ale přeci toto není nic tak strašného

Ty vado, ty jsi strašná matka. Fakt, to nemyslím jako urážku, ale jak může být matka tak laxní? Jak může dítě na základce chodit na brigády? Jako matka jsi selhala, když se chce ve 14 odstěhovat s chlapem, měla by jsi se nad sebou a dosavadní výchovou zamyslet a s pomocí psychologů (protože sama toho očividně schopna nejsi), tuto situaci řešit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.12.14 14:52

@Jura007 plus čas na nákupy, vaření, mytí nádobí, praní,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
25.12.14 14:53

Zakladatelko - stále čekáme na to, o jaké brigády se jedná a v čem je největší problém s otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:54
@ynax píše:
Zakladatelko - stále čekáme na to, o jaké brigády se jedná a v čem je největší problém s otcem.

už psala, neví co dcera dělá za brigády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
25.12.14 14:55
@Blackova.K píše:
ona neví, a myslím teda napadá mě jediná věc. která jako by mohla vynášet :think: ale na to už jsi stará a jetá :lol:

Hele, osobo, já budu moci šu*at ještě v 80! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale já to dělám zatím jen doma a zadarmo. :cert:

Do nejstaršího řemesla bych nešla, ani tak moc zoufalá ne-e… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:56

@bambule45 já neříkám že nemůžeš, si TO klidně i na smrtelný posteli :mrgreen: ale uznej že čtrnáctka Lolitka nejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí