Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ve 14letech? Já nyslela tak 16-17let. Tříslá sní buberta jak hrom. Ty jseš matka. Ale pokud chceš mít problém ze sociálkou tak vzhůru do toho. Né nechci bejt zlá. Ale tohle řešila i moje matka semnou. A to jsem dělala horší věci. To tu raděj psát nebudu. Je to těžké nasekat tak velké holce je blbost tak samo jako promlouvat do budše je jako házet hrách na stěnu.
Jako jestli to je pravda, tak rozhodně kontaktovat nějakou tu sociálku co tu je zmiňovaná. Stud stranou, ono blbnou i děti ze slušných a normálních rodin, ne jen z těch divných.
@Janiiska já v to doufám, takhle přece nemůže dospělá ženská, matka uvažovat…
Prosím, můžeš dát kontakt na ty dvě brigády, co jí tak slušně vynášejí?!
Taky potřebuji peníze, a pokud je stihne po škole tak, aby byla večer doma a výdělek skvělý, tak já se hlásím taky!
PROSÍM KONTAKT!!!
@Kamkam já tomu nevěřím, že by to psala matka 14leté dcery, ale píše to 14leté dítě, které si chce zjistit aby se pak mamince mohlo nějak obhájit.
@anakon Tak teď ještě jednu možnost podrobit dceru „zkoušce dospělosti“. Ať si s tvojí případnou pomocí sestaví týdenní rozvrh svého života. Sedm sloupců (sedm dní v týdnu) po 24 políčkách (tolik, jako je hodin denně). A ať tam vyznačí, jak míní hospodařit se svým časem. Zakreslit tam školní rozvrh, cestu do školy a ze školy, cestu na brigádu a z brigády, hodiny strávené prací, hodiny strávené učením. A zdůraznit, že veškeré myslitelné přesuny nebo improvizace můžou jít jen na úkor času na učení nebo na spánek. Jiná rezerva tam asi nebude…
Nabeton tohle odmítne vyplnit. Tak to by pro tebe měl být jasný signál, že si to představuje jak Hurvínek válku; takže vzít telefon a volat tam, kam už hezkou chvíli doporučujeme…
@bambule45 píše:
Prosím, můžeš dát kontakt na ty dvě brigády, co jí tak slušně vynášejí?!
Taky potřebuji peníze, a pokud je stihne po škole tak, aby byla večer doma a výdělek skvělý, tak já se hlásím taky!
PROSÍM KONTAKT!!!
ona neví, a myslím teda napadá mě jediná věc. která jako by mohla vynášet
ale na to už jsi stará a jetá ![]()
@anakon píše:
Ano, chodí na brigádu, o to vím a vím že oficiálně je to na „černo“ ale přeci toto není nic tak strašného
Ty vado, ty jsi strašná matka. Fakt, to nemyslím jako urážku, ale jak může být matka tak laxní? Jak může dítě na základce chodit na brigády? Jako matka jsi selhala, když se chce ve 14 odstěhovat s chlapem, měla by jsi se nad sebou a dosavadní výchovou zamyslet a s pomocí psychologů (protože sama toho očividně schopna nejsi), tuto situaci řešit!
Zakladatelko - stále čekáme na to, o jaké brigády se jedná a v čem je největší problém s otcem.
@ynax píše:
Zakladatelko - stále čekáme na to, o jaké brigády se jedná a v čem je největší problém s otcem.
už psala, neví co dcera dělá za brigády.
@Blackova.K píše:
ona neví, a myslím teda napadá mě jediná věc. která jako by mohla vynášetale na to už jsi stará a jetá
Hele, osobo, já budu moci šu*at ještě v 80!
![]()
Ale já to dělám zatím jen doma a zadarmo. ![]()
Do nejstaršího řemesla bych nešla, ani tak moc zoufalá ne-e… ![]()
@bambule45 já neříkám že nemůžeš, si TO klidně i na smrtelný posteli
ale uznej že čtrnáctka Lolitka nejsi ![]()