Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Děkuji za shrnutí. Také jsem byla venku a nestačím zírat. Jako že s ebavíme o 14tileté holce, to by mě fakt nenapadlo. Tipla jsme ta 17tiletou, ale tohle je teda dobrej joke. Celé se mi to nezdá. Jednak to, že dcera s největší pravděpodobností ve 14 letech nezákonně pracuje, zřejmě i sexuálně žije, užívá drogy, a matka přemýšlí, zda ji pustí uzdu ještě více…nezdá se mi, že by takto přemýšlela normální matka. Když pominu, že s etam zřejmě celá rodina dopusští několika trestných činů, včetně asi i „kamaráda“, tak si o tom celém myslím své. Je to zralé na OSPOD a Policii, nic víc k tomu není co dodat.
Pubertální princezně se doma nelíbí, má vánoční prázdniny takže má čas vymýšlet kraviny a zjišťuje, jaké jsou její možnosti?
Tohle totiž fakt nemůže psát matka…
@anakon - tím, že se schováš za anonymní - myslíš, že je problém vyřešen?
Chceme odpovědi - když něco nakousneš a žádáš o rady - kterých je zde mimochodem dost, tak taky reaguj!
A nesmíš se zlobit, že se všichni diví a píší, že nezvládáš dceru, protože je to pravda!
Ve 14 fest mlati hormony… proste ne a hotovo, ona si muze klidne muze vydelavat i telem.. kde vemou na brigadu 14 ti lete decko.. bydlet s kamaradem… lol to je katastrofa tohle
@Blackova.K píše:
@bambule45 jak může být anonymní
Koukni se teď na úvodní příspěvek - madam se dala do anonymity.
@bambule45 píše:
Koukni se teď na úvodní příspěvek - madam se dala do anonymity.
no já koukala, ale nechápu jak. To nejde zpětně ![]()
@Blackova.K píše:
@bambule45 tak jde, nějaká novinka asi
to nic ale nemění na tom, že pořád neodpověděla…
nějak se nám ztratila… ![]()
@bambule45 píše:
to nic ale nemění na tom, že pořád neodpověděla…
nějak se nám ztratila…
asi už musela do postele ![]()
@Blackova.K Tak jsou svátky a prázdniny, tak je večerka později, ne?
I když - ona jaksi „zmizela“ už odpoledne.
Asi musela na brigádu, dobře placenou, aby stihla do večerky přijít.
@Anonymní píše:
Ano, chodí na brigádu, o to vím a vím že oficiálně je to na „černo“ ale přeci toto není nic tak strašného
není? jak vidíš dává jí to vůči tobě zbran do ruky.. jak je možné že se dítě ve 14 chytne party, hulí marjánku a chodí na 2! brigády a chce bydlet s chlapem… hezky rychle se vzpamatuj a začni být máma!!! to je tvá povinnost a nekvílej že nic nelze a co máš dělat proboha..
Mám stejně starého syna, občas taky vyhrožuje, že bude bydlet jinde, to mu pak chystám kufry a najednou couvá, že to tak nemyslel…:-)
ALE denně sportuje, nepije, nekouří a víme, kde se kdy nachází, protoze, ač měří přes 180cm, je to pořád malý kluk. Vim, že holky dospívají dřív, ale ani žádná z mých známých takovéto problémy nemá.
Prostě ve 14 jsou to ještě děti a v žádném případě bych ji nenechala bydlet samotnou.
Nedávno jsem se dívala na film My děti ze stanice ZOO a toto mi to velmi připomíná.
@ynax Děkuji za shrnutí. Tak to je teda masakr
by mě fakt zajímalo o jaké brigády jde, když je jí 14
achjo…