Má raději tatínka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
12.5.17 11:46
@Anonymní píše:
To rozhodně ne, rád mě má to vím a moc ale nějak mě napadá že toho tátu asi víc. Jsem ráda že jste mě ujistili že jsem jenom blbka a hrotím kraviny :D :D Moc Vám děkuji

Miluje tě. Jsem si 100% jistá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
12.5.17 12:12

Tata je mu vzacny, Ty jsi s nim porad. Posli ho k doktorce atd. i s tatinkem, pokud to jde, pul na pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
12.5.17 12:13
@Anonymní píše:
Takže normální jako vždy…ženská všechno oddře a chlap slízne smetanu… :D

U nas porad mama mama, ale ma jen 2 a 3m a tatinek pro zmenu zavidi, pritom, kdyby nelitala jen za mnou, nevadi mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
12.5.17 12:16
@Anonymní píše:
Mám takový dojem že náš syn, má raději tatínka…pořád táta tohle, táta tamto, vždycky má pravdu táta, pořád stojí za tátou, přitom já jsem ta která se stará dnem i nocí. Dokonce tatínka potichu poňoukám aby si s ním šel hrát. Syn na něj mluví a on nereaguje protože je hluchý :D tak říkám HALOOO SLYŠÍM HO? ON NA TEBE MLUVÍ… Doma dělám úplně vše, věnuji se klukovi na 200%, já s ním v noci jezdím na pohotovost, já se o něj starám v nemoci, já se v noci probudím a jdu se s ním napít a vyčůrat protože se bojí sám, já mu čtu před spaním a bla bla bla…dokonce zajišťuji i to aby se tatínek o něj zajímal více než by chtěl a tak aby to syn nevěděl aby mu to nebylo líto a on pořád TÁTA, TÁTA, TÁTA,… a všechno držím v sobě a nemůžu to nikomu říct a fakt je mi to líto a zajímalo by mě jestli je to normální. Nebo spíš potřebuju slyšet že je to normální, že je to období a že ho to přejde…protože mě to fakt i štve…beze me by snad nechodil ani na žádné kroužky které tak miluje, kdo by se s ním učil… no však to znáte…prostě mámy jsou nepřekonatelné :D

Syn tě má rád, neboj. Prostě je to kluk a třeba má více rád tu zábavu s tátou, je pro něj vzor.

Ale jinak mi trochu připomínáš manžela. Syn má pravidelně období, kdy „jen máma“ a období, kdy „jen táta“. Když má období „jen táta“, já jsem v pohodě, jen mu řeknu „ok, běž za tátou“. Když má období „jen mama“, tak manžel toto období těžce nese, mnohdy i s řečmi „já tady ani být nemusím“ apod. Nevím proč, ale nezvládá toto období, kdy chce syn jen a jen mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
12.5.17 12:18

Jen takovy dotaz zakladatelko, protoze vsechno uz bylo receno (u nas je to taky tak, ze tata je pomalu Buh a ja jako nic moc, normalka :mrgreen: :mrgreen: )Kdyz se mu treba neco stane, neco skaredyho zda, majzne se, ma problemy…za kym bezi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
12.5.17 12:23

Mám doma to samé.. jen jsou ji 4,5 a máme ještě mladší dítě :-) taky mě to sem tam zamrzí, ale táta je prostě více hrací typ..Já jsem na tvoření, na cvičení a na „výchovu“. Na druhou stranu, když není doma táta, tak jsem ji dobrá i já :lol: A když slyším, jak je dcerka schopná za 5 minut říct 200× tatiiiiiiii, tak jsem chvílemi i ráda :-D A taky jsem vděčná, že můj muž se dětem věnuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.5.17 13:20

Jeee to bude asi všude :D U nás taky jen táta táta táta, přitom se o děcka starám jen já, on si jen občas pohraje a tím to hasne, ale jak je s dcerou málo, tak na něm prostě visí. Já jsem s ní pořád, mě má okoukanou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.17 13:22
@elen-ka píše:
Syn tě má rád, neboj. Prostě je to kluk a třeba má více rád tu zábavu s tátou, je pro něj vzor.Ale jinak mi trochu připomínáš manžela. Syn má pravidelně období, kdy „jen máma“ a období, kdy „jen táta“. Když má období „jen táta“, já jsem v pohodě, jen mu řeknu „ok, běž za tátou“. Když má období „jen mama“, tak manžel toto období těžce nese, mnohdy i s řečmi „já tady ani být nemusím“ apod. Nevím proč, ale nezvládá toto období, kdy chce syn jen a jen mě.

Taky to blbě nesu :D Posledně jsem i manželovi řekla at si jde za synem když jsou takový tým :D ale samozřejmě s humorem :D

• Citovat
  • Upravit
80472
12.5.17 15:37

V sedmi letech je to prostě chlap, a jako takový chce být s chlapy. Dělat chlapskou práci a chlapsky se bavit. S tátou, to je úplně normální. Navíc je mu táta vzácný. Ale oč - když ho něco bolí, letí za tebou, ne? neboj se, nikdy tě nikdo nebude milovat tak, jako tvoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.17 15:49
@Ice79 píše:
Miluje tě. Jsem si 100% jistá. :hug:

Moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.17 15:49
@Lejlinka88 píše:
Jen takovy dotaz zakladatelko, protoze vsechno uz bylo receno (u nas je to taky tak, ze tata je pomalu Buh a ja jako nic moc, normalka :mrgreen: :mrgreen: )Kdyz se mu treba neco stane, neco skaredyho zda, majzne se, ma problemy…za kym bezi??

To běží vždycky za mnou :) u táty se přece nebrečí :D

• Citovat
  • Upravit
2675
12.5.17 17:28
@Anonymní píše:
To běží vždycky za mnou :) u táty se přece nebrečí :D

tak vidis, ze te ma rad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 22:30

A za kym jde, kdyz se mu neco prihodi? Mam male dite, taky je to porad „tatinku-tatinku“, ale jakmile treba upadne, musi mit me :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 22:31
@Anonymní píše:
To běží vždycky za mnou :) u táty se přece nebrečí :D

Ted to teprve vidim. Jsi jistota a to je pro dite nejvic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
12.5.17 22:37
@Anonymní píše:
Mám takový dojem že náš syn, má raději tatínka…pořád táta tohle, táta tamto, vždycky má pravdu táta, pořád stojí za tátou, přitom já jsem ta která se stará dnem i nocí. Dokonce tatínka potichu poňoukám aby si s ním šel hrát. Syn na něj mluví a on nereaguje protože je hluchý :D tak říkám HALOOO SLYŠÍM HO? ON NA TEBE MLUVÍ… Doma dělám úplně vše, věnuji se klukovi na 200%, já s ním v noci jezdím na pohotovost, já se o něj starám v nemoci, já se v noci probudím a jdu se s ním napít a vyčůrat protože se bojí sám, já mu čtu před spaním a bla bla bla…dokonce zajišťuji i to aby se tatínek o něj zajímal více než by chtěl a tak aby to syn nevěděl aby mu to nebylo líto a on pořád TÁTA, TÁTA, TÁTA,… a všechno držím v sobě a nemůžu to nikomu říct a fakt je mi to líto a zajímalo by mě jestli je to normální. Nebo spíš potřebuju slyšet že je to normální, že je to období a že ho to přejde…protože mě to fakt i štve…beze me by snad nechodil ani na žádné kroužky které tak miluje, kdo by se s ním učil… no však to znáte…prostě mámy jsou nepřekonatelné :D

Když jsem byla malá, taky jsem měla „raději“ taťku, v pubertě zase jsem měla blíže k mamce. A navíc, máš syna, tak kluci mají asi blíže k tátovi, holky k mamkám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí