Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chci se zeptat, jestli nemáte někdo doma magformers, který už nepoužíváte. Děti dostaly i nové sety, ale podle mne těm použitým nemůže nic být, je to téměř nerozbitné, takže jsem si říkala, že se poptám. díky
Já kdysi objednávala kamarádce z Aliexpressu.. v řádu pár stovek, přišla celá kravice, byly tam i kola a opravdu jsou k nerozeznání od originálu.. Má je smíchané v jedné krabicic a nepoznáš rozdil..
jen cenu
@brulinka píše:
Já kdysi objednávala kamarádce z Aliexpressu.. v řádu pár stovek, přišla celá kravice, byly tam i kola a opravdu jsou k nerozeznání od originálu.. Má je smíchané v jedné krabicic a nepoznáš rozdil..jen cenu
opravdu není poznat rozdíl? já mám právě strach - ony jsou někdy ty náhražky trochu jiné - nejdou třeba tak dobře do ruky, nefungují tak dobře… a děti to pak přestane všechno bavit. Takže při stavění není poznat rozdíl? Díky
@kadernice1 píše:
opravdu není poznat rozdíl? já mám právě strach - ony jsou někdy ty náhražky trochu jiné - nejdou třeba tak dobře do ruky, nefungují tak dobře… a děti to pak přestane všechno bavit. Takže při stavění není poznat rozdíl? Díky
opravdu ne.. hrála jsem si s tím dlouho, vše fungovalo stejně.. fakt jsem nepoznala která kostička je z ali a která originál. Byli moc spokojeni.. je to jedna z malá věcí která se fakt na Ali vyplatila.. stálo to do 600,– a přišla plná krabice o velikosti 25×15×15 a bylo to tam naštosované..
@kadernice1 my máme tedy dvě sady jen z ali, originál ne, takže nemžu srovnat, ale s kvalitou jsme spokojení, fakt to drží, je to super. k narozkám budu klukovi objednávat nějakou větší sadu, s různými tvary, máme zatím jen trojúhelníky, čtverce a jedny kolečka.
@brulinka píše:
opravdu ne.. hrála jsem si s tím dlouho, vše fungovalo stejně.. fakt jsem nepoznala která kostička je z ali a která originál. Byli moc spokojeni.. je to jedna z malá věcí která se fakt na Ali vyplatila.. stálo to do 600,– a přišla plná krabice o velikosti 25×15×15 a bylo to tam naštosované..
No díky moc, já už tam koukám, asi to tedy zkusím, nemáš náhodou ještě někde obrázek té krabice, kterou jsi koupila? Díky moc
@kadernice1 to nemám, ale byla to obyč krabice, bez potisku.. rozměry jsme psala pro představu kolik toho asi bylo..
Holky, moc díky, já se těch padělků bojím, jsem moc ráda, že si s tím tak hrají, tak jim to nechci nějak zprotivit, ale je-li Vaše zkušenost taková, zkusím to také tam.
@brulinka píše:
@kadernice1 to nemám, ale byla to obyč krabice, bez potisku.. rozměry jsme psala pro představu kolik toho asi bylo..
I tak díky, koukám tam na to, něco vyberu
Ještě obnovuji - pokud by někdo měl přímo tip na nějaký konkrétní typ z Aliexpresu, budu vděčná:-)
Třeba tady. cena slušná.. recenze dobré.. v recenzích jsou i fotky přimo od lidí..
https://www.aliexpress.com/…9097072.html?…
@brulinka píše:
Ale je tam toho spusta.. i víc kusů za nižší cenu..
teda jako víc kusl za větší cenu ale v závěru to vychází levnější..
@brulinka píše:
Třeba tady. cena slušná.. recenze dobré.. v recenzích jsou i fotky přimo od lidí..
https://www.aliexpress.com/…9097072.html?…
Pecka