Magnetická rezonance v narkóze u školáka

2326
2.5.17 19:46

Magnetická rezonance v narkóze u školáka

Má někdo zkušenost se svým dítětem? Jak to probíhalo? Jdeme do Jablonce n. Nisou. Děkujibza jakékoliv info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
2.5.17 19:56

Já jsem byla se synem 6let, ale zvládli jsme to bez uspání. Byla jsem tam s ním do sluchátek mu pouštěli hudbu a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.17 21:06

Ahoj,
byla jsem s 5 letou dcerou loni v zimě na MR celkem 4×. Dcerka byla bez celkové anestezie. Ale měla v sobě diazepam. První MR byla hlavy - pozitivní veliký nález, tak následovala ještě rozšířená MR na hlavu a krk. Dcerce bylo hodně zle, tak jen odevzdaně ležela, střídavě plakala a nadavovala. I přes to se MR povedla.
Třetí jsme měli kontrolní po 2 operacích, zda je nález pryč. A čtvrtou po určitém časovém úseku.
Ani na jedné nemusela být v narkóze, i když při té poslední sebou dost šila a výsledek nebyl takový, jaký dr. očekával.
Dr. ani nechtěl, abych tam s dcerou byla, prý ji budu rozptylovat a bude po mě koukat - hýbat hlavou. Musela být naprosto v klidu. Ale zvládla to.

Větši dítě už by snad mělo tohle vyšetření zvládnout ve větším klidu, než mrně. Nebála bych se toho.

Omlouvám se za anonym, nechci toto psát veřejně.

Přeji ať vyšetření dopadne dobře ;) :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
750
2.5.17 21:16

Na magneticke jsem byla se synem 4 roky v celkove anestezii. takze nejvetsi problem bylo, ze nesmel jist. kdyz ho polozili zacal panikarit, ale uspani bylo neskutecne rychle. pote se probouzel ve vedlejsi mistnosti, kde ho kontroloval lekar a byla jsem u nej. po dvou hodinach co ho neustale kontrolovali jsme jeli domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
2.5.17 23:52

Děkuju Vám holky moc za vaše zkušenosti :) :hug:
Jedeme zitra nastup po obede a ve ctvrtek asi rano ta MR. prej v narkoze, detska neurolozka rekla ze by se asi nevydrzela nehybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
4.5.17 04:29

@yummymummy Děkuju moc. Nakonec nástup do nemocnice ok, večer v nemocnici 40ka teplota takze MR se musi preobjednat a dalsi cekání v řádech měsíců :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí