Magu kombucha - moje zkušenost

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
2.1.25 12:51
@honzikPA píše: Více

Odkud čerpáš informace, když tato firma neplní zákonnou povinnost a poslední účetní závěrku zveřejnila v době, kdy jsem o ní psal a byla to závěrka za rok 2022? Do té doby dostupné účetní závěrky ukazují spíše na ekonomický průser a kdyby se jim dařilo, jak píšeš, tak to jistě rádi zveřejní, protože to by byla ta nejlepší reklama. Od té doby účetní závěrky nezveřejňuje a navíc podle obchodního rejstříku se mění v této firmě vlastnické poměry na klasické firma je vlastněna firmou, kterou vlastní jiná firma - klasické příznaky toho, když se někdo snaží zamotat vlastnické poměry pro případné soudy a vyšetřování, obvzvláště když je vidět, že se to točí stále v rámci stejné rodiny. Společně s obchodními praktikami, které popisuje na internetu mnoho lidí to ukazuje na jediné - od této firmy raději ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.1.25 18:13
@maja123458 píše: Více

Mě to samé, ani jsem si již nepamatovala na co jsem klikla a zkoušela objednat. Ale určitě ne nákup za 2000 czk. A též ten samý postup. Nejdřív zavolali a že pošlou fakturu. Fakturu ignoruji. Nelíbí se mi postup a způsob, že vám pošlou objednávku. Prostě chtěla jsem vyzkoušet jen pár a teda nevyzkouším. Schválně jsem hledala recenze a našla jsem Váš komentář. Děkuji mám více jasno teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.25 09:40

Mě se stalo něco podobného právě teď. Měla jsem zájem o vyzkoušení, nějaký pán mi volal… jasně jsem mu řekla, že teď nemám čas, že řídím a on tak naléhal, že jsem mu řekla, ať mi posle nabídku do e-mailu. Chtěl po mě adresu, že až odsouhlasím nabídku, pošlou to. Nic jsem neplatila, na email nereagovala a dnes mi přišla SMS, že mi budou doručovat zásilku za cca 2000,– Zásilku jsem odmítla převzít a za chvíli tam jdu volat. Takhle přijdou o zákazníky, ještě než si je získají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.25 11:32

@HloupýFlop Zajímá mě, čím to je, že je tak hezky perlivá. Magu je dosycené bublinkami. Ale ráda bych svoji perlivou kombuchu. Dáte mi tip, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.2.25 16:47

Měla jsem to jednou a musím říct, že jsem byla ve značném napětí, jaký to bude a docela zklamání. Ale na hold všechno musí každýmu chutnat. Já si asi hold dám spíš skleničku vínka, ale když to někomu pomáhá, tak prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 16:05

Ahoj, přidávám svoji zkušenost. Paní opravdu nekecá, jak tu někdo psal. Stalo se mi to samé, na stránkách Magu jsem se nějak proklikla, zajímalo mě kolik to stojí apod. Pak mi volal pan, řekl že dokončíme objednávku. Já také netušila že když to nezaplatím, stejně to pošlou. No asi za 2 dny mi magu poslali, 12 lahviček za 2000Kč, telefonicky jsem se k nim ani jednou nedovolala, na mail odpověděli asi po 3 dnech, kde jsem žádala o vrácení zboží, prý to není možné, protože podléhá krátké zkáze. Což chápu, no nic, tak jsem to zaplatila a teď to mám doma a piju to pár dní, zatím nevím jestli to neco dělá. Ale skutečně poprvé když jsem to ochutnala říkala jsem si, že mi to připomíná lák z okurek :D Každopádně okamžitě jsem psala mail, že se chci odhlásit z odběru, aby mi to pak neposílali každý měsíc a já to pokaždé nemusela zaplatit, podle mě to za ty 2 tisíce nestojí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7846
15.3.25 16:28
@Anonymní píše: Více

Přesně na toto ti hajzlíci spoléhají, že spousta lidí nakonec zaplatí, i když to nechtějí. Hajzlíci hrnou do reklam na facebooku hafo peněz a spoléhají na to, že je ještě dost lidí, co jim nenaletělo. Pro ně je nejhorší noční můrou, že budou jednoho dne profláklí jak Herbalife v devadesátkách :) To je stejné, jako s hromadou reklam na facebooku na Vitapack, za kterou je zase jeden plzeňský mladý „podnikatel“, na kterého nemá snad nikdo, kdo s ním někdy šel do kšeftu, dobré vzpomínky. Ten má zase sevřený zadek z toho, že se spojí veřejně s jeho jménem šmejdské přeposílací e-shopy z číny, kde vybírá peníze, ale zboží lidi většinou vůbec nevidí. Hezké reportáže o něm udělal Janek Rubeš tady v jedné reportáži a tady v druhé . Stojí za zhlédnutí, jak se najednou kroutí a slibuje vracení peněz všem, jen aby si lidi nespojili jeho Vitapack s těmito podvody :)

Načítám video...
Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová