Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Marilyn222 ono s tím doma zase tolik práce není. Jednou za pár týdnů tomu věnuješ cca 10 minut Žije si to tak nějak samo
A hlavně víš, co v tom je.
@HloupýFlop Jojo, teď v tom horku stačí 4 dny a je skvělá. V zimě děláme 7-10 dní, pak už mi to děti nechtějí pít, že moc kyselé a perlivé, ale teď jsme dokonce slívali i po 3,5 dni a bylo akorát, nechápu.
@renap Přesně jak píše @renap, stačí 10 minut práce (sklenice do myčky, uvařit čaj a pak pasivně nechat vychladnout, cukr a přelít), násadu dostaneš i zdarma (např. skupiny na FB), znáš složení, máš vždy čerstvé.
No.. Moc ti nevěřím, pardon. ![]()
Já Magu zkoušela. První objednávka je 12 kusů a platí se předem, jinak ti to nepošlou!
Za mě nic moc. Účinky žádné. Chuť nevalná. Lahvičky nejdou otevřít, mají moc utazena víčka. - Volala jsem na zákaznickou linku a prý o tom ví. ![]()
Ještě k těm účinkům - občas si kupuju kombuchu z lékárny, politou za cca 79 korun? A účinky pocituju, chuť taky supr.
Takže tak ![]()
@rejžička píše:
No.. Moc ti nevěřím, pardon.![]()
Já Magu zkoušela. První objednávka je 12 kusů a platí se předem, jinak ti to nepošlou!
Za mě nic moc. Účinky žádné. Chuť nevalná. Lahvičky nejdou otevřít, mají moc utazena víčka. - Volala jsem na zákaznickou linku a prý o tom ví.
Bohužel už nenajdu to, kde je napsáno kolik jich v tom boxu bylo, když jsem to odkývala tomu pánovi.
Ještě přikládám příspěvek, kde paní píše, jak ji zásilka přišla i přes to, že ji nezaplatila.
Teď právě se mi stalo něco podobného… někde na fb nabízeli vzorek zdarma, dnes ráno volal borec, že mi to tedy pošlou, že snad 12 lahví ( já vzduchu wow, super zadara…)
Až koncem hovoru řekl, že mi pak pošlou odkaz na platební bránu. Těsně před rozloučením, mezitím jsem položila. Říkám si ok, podívám se, kolik to vlastně stojí, za 12 litr možná dám. Teď tady čtu že 2000,– a už si ani nejsem jistá kolik těch lahví říkal. Dovolat se na stejné číslo, které mi volalo nejde. Napsala jsem SMS, že pozdržuji objednávku a chci bližší info o ceně a poštovném…
Do mailu mi žádné potvrzovací údaje nepřišly.
Tenhle business mi prijde prazvlastni a neduveryhodnej, instagram MAGU ma 40tisic sledujicich … lajku na prispevcich cca 500, to dost smrdi zakoupenejma sledujicima. Nekdo kdo ma tolik sledujicich ma z pravidla lajku/komentu vic. Stejne tak komenty jsou od dost zvlastnich uctu, vetsinou soukrome s 0 prispevky. Clanky v “novinach” mi prijdou zaplacene stejne tak. Cele dohromady s informacema o prodejnich taktikach atd. co tu pisete mi davaji ve vysledku ukazatel na leda tak velkej podvod. Nekdo by se mel podivat na ty jejich vyrobny v realu, buh vi co se za ty 2000,– vubec kupuje. Jakmile se nekde na MAGU objevi nejaka kritika, hned se objevi nahodny clovicek co “utoci”
- nejspis asi majitel za tajnym uctem
radsi bych se 10× rozmyslela a asi bych tu “uzasnou chut” ozelela nez firma bude vypadat vic legitimni a na trhu nejaky ten cas vydrzi. Zatim to leda tak pekne smrdi a ne kombuchou ![]()
Souhlas, nedejte se, jsou to šmejdi.!!!
Taky mi volal pán… a namichal mi všechny příchutě do krabice s 12ti láhvemi… Neva!… ALE! Po tel hovoru, kdy jsem chtěla ujistit, že zkusím jednorázově odebrat a další obj objednám po vyzkoušení, hlavně né automaticky opakované dodávky… Zřejmě došlo k chybě. Magu krabice došla a divím se, že ji nevzal soused, či někdo jiný… Dopravce ji nechal před vchodem do paneláku. Jen krabice bez faktury… Po 5ti dnech přišla upomínka o neuhrazení obj!!! Ve formě SMS.
Já zaplatit chtěla, ale doteď je zřejmě uzel na jejich straně. Žádný email s fakturou… Do teď!!! Jen SMS o neuhrazení… Po nekonečných telefonátech, že chci fakturu! Tak nic nepřišlo, krom sms o neuhrazení!!! Ani přihlášení na magu účet nejde! Slibovali po tel technickou i IT podporu. Pořád nic… Nakonec jsem jim po tel dala jiný e-mail, ten došel a konečně jsem zaplatila. Sraaat na ně. Levá ruka neví, co dělá pravá… A vyzkoušela jsem obsah lahviček a nic moc. Spíš moooc předražené. Za ty prachy jejich produkt fakt nestojí
. A za nervy s nima také ne… ![]()
Imho je tahle firma je vyhajpovaný startup k prodeji. Od netáhel, kteří mají názory jako když to na večírku hodně přeženou, se ani seriózní business čekat nedá.
@Staaani nakonec, i když jsem minulý pátek zrušila rádoby ochutnávku, kdy jse si myslela, že přijde jeden kus a snažil se mi borec vnutit celou bednu…jsem dostala balík před barák!!! Jan na sviňu to přebrala sousedka, měla jsem vypnutý mobil, protože jsem nic nečekala a mám dovču. Volala jsem závozníkovi, že to má před barákem, nic jsem neobjednávala ani neplati. No on, že je daleko. Já na to, ať si to vykomunikuje s firmou. Nakonec si poslal nějakou babu, co bydlí poblíž. Pochopitelně, že mi to nenechali zadara, šmejdi ![]()
Dnes mi přišla sms, že jsem nezaplatila za dodávku a mám 5 dní, chacha…historie se opakuje.
Zdravím, tak i já mám zkušenost. Nejdříve stejný postup. Chci zkusit jednu láhev max dvě. Ani mi cenu neřekl. Až v emailu se dozvím, že to má stát 2000. Okamžitě volám na dané číslo a tedy, že mi to přenesou na 16.8. Říkám fajn, protože 4.8 mi to nešlo. Nakonec dostanu email, že mi zrušili obě objednávky a dneska mi mají doručovat zásilku. Naštěstí jsem doma a nepreberu jí. Pokud to jde vůbec. Dokonce jsem psala na jejich email s tím, že když je zrušena objednávka, tak to považuji za vyřízené. A přesto dnes mi má dojít zásilka aniž bych zaplatila. Toť má zkušenost a popravdě už ani nechci. A to ještě mi hlásí, že je po splatnosti
jo a bylo to ze dne 2.8.
Edit - volala jsem na jejich firemní číslo a prý ho střídají. Předá číslo kolegovi, který se na to specializuje. Tak jsem zvědavá a magu už nikdy víc.
Dobrý den,
moje celkem čerstvá zkušenost z druhého týdne v srpnu. V únoru jsem si objednala Magu kombuchu a po telefonu mě pán ujišťoval, že další objednávku si můžu určit sama, zrušit atd. Bylo to 12 láhví - 24 dávek (1 láhev je na 2 dny). Cena 2000,– Byla jsem zrovna po širokospektrálních ATB, takže mi docela dost pomohla a chutnala mi. Problém byl, že jsem zrovna skončila v nové práci a nemohla jsem si takovou legraci znovu dopřát. Chtěla jsem tedy další objednávku zrušit a k mému překvapení to na webu vůbec nejde, stejně jako změna hesla nebo zrušení účtu. Takové věci lze pouze telefonicky v pracovní době… jediné co jde, je posunutí termínu. Protože mi magu hodně chutnalo, tak jsem si řekla, že až budu zase pracovat, tak si jí nechám dovézt a pochutnám si. Takže jsem vždycky po upozornění, že mi budou tento týden doručovat objednávku, posunula termín. K mému velkému překvapení jsem se jednoho dne probudila a na mobilu jsem uviděla upozornění, že nemohli provést platbu, kvůli nízkému zůstatku na účtu
oči vytřeštěné, vzbuzená jsem byla super rychle a začala jsem pátrat. Tentokrát už žádné upozornění, že budou tento týden doručovat objednávku! Rovnou na férovku zadali platbu ze stejné karty, kterou jsem platila první objednávku! Naštěstí bylo před výplatou, takže se nic nestrhlo. Okamžitě jsem volala, co to má znamenat a zjistila jsem, že pracují až od 9 hodin. Tak jsem jim napsala celkem nemilý mail, že si přeji objednávku i účet zrušit. Naštěstí vše zrušeno a už nemusím v hlavě nosit informaci, že si mám posunout termín dodávky. Výrobek je jinak předražený, ale chutný. Chci teď zkusit Guru kombuchu, kde mi přijde férové jednání a za poloviční cenu. Podle recenzí má snad i o něco lepší chuť.
@maja123458 píše:
Bohužel ani nekecám a ani jsem nenaletěla. Jednalo se o oficiální stránku Magu, volala jsem i na oficiální číslo, které mají na stránkách, na kterém mi objednávku zrušili.
Nevím, k čemu by mi bylo si toto vymyslet a psát o tom tak dlouhou zprávu.
Psala jsem, že to každému může vyhovovat jinak.
Já mohu potvrdit, že postup MAGU je přesně takový jak paní popsala. Včera mi z Magu volali v reakci na mé zapsání na waiting list a proběhlo to do puntíku stejně.
@-Jirka- píše:
Já mohu potvrdit, že postup MAGU je přesně takový jak paní popsala. Včera mi z Magu volali v reakci na mé zapsání na waiting list a proběhlo to do puntíku stejně.
No a mohla jsi si svobodně vybrat, zda chceš to balení po 24 nebo ne? ![]()