Make-up na sobě celý den, vydržíte?

202
26.12.17 21:14

Make-up na sobě celý den, vydržíte?

Ahoj, ptám se spíš ze zvědavosti. Vydržíte v make-upu celý den? Mám takový pro někoho zlozvyk. Přijdu domů, hned se odličuji. Kompletně. Nechávám „obličej“ dýchat. U kamarádek se setkávám s tím, že jsou nalíčené až do noční koupele. Jak to máte a jak to zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12503
26.12.17 21:15

@zacatecnice2
Jsem nalicena celý den, jako tvoje kamaradky, odlicuju se az s vecerni sprchou a nijak mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.12.17 21:15

Kdyz prijdu domu a nikam uz pak behem dne nejdu, tak taky davam makeup hned pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
26.12.17 21:16

Tak to jsem pravy opak. Mam problem se vecer odlicit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
26.12.17 21:17
@Kolarkaa píše:
Tak to jsem pravy opak. Mam problem se vecer odlicit..

Taky se mi kolikrat nechce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.12.17 21:18

@zacatecnice2 já se taky neodličuju.. Jako, třeba přijededem ve 3 např. znávštěvy a že bych zelezla do koupelny a třeba si odlíčila oči a tvář atd..
tak to ne, ale většinou, třeba k večeru, když vím, že už nikde nepůjdu, že se budu koupat tak v klidu se odlíčím, použiju mléko, dám krém a třeba si sednu k televizi a pak se jdu třeba večer osprchovat..
Ale já teda se nelíčím xxx vrstev. Mám teda oči- řasenku, linku stín a mám jenom tonovací krém.. nemám např. make-up, tvářenky a na to pudr, a korektor atd,

Příspěvek upraven 26.12.17 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
26.12.17 21:18

Já taky pokud už nim dam nejdu tak se hned odličuju.. si pak člověk nemůže ani lehnout aniž by bylo všechno oranžový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.12.17 21:19

Já když chodila do práce, tak hned po příchodu domů jedna z prvních věcí byla odstranit si makeup z obličeje, teď jsem na mateřské a je to taková krása, že se nemusím ničím natírat. V práci jsem přišla do styku s klienty, takže jsem musela mít „reprezentativní“ vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
26.12.17 21:21

@Kristy90 no tak zalezi kolik toho na sebe davas :lol:
Ja pouzivam jen BB krem, rasenku, obcas prepudruju.. takze oranzovyho nic nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.17 21:22

Ale zase být nalíčená i doma, nebe a dudy ve vzhledu. Jenže si myslím, že to musí ucpávat póry. Holky, obdivuji vás, co vydržíte celý den nalíčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
26.12.17 21:24
@zacatecnice2 píše:
Ale zase být nalíčená i doma, nebe a dudy ve vzhledu. Jenže si myslím, že to musí ucpávat póry. Holky, obdivuji vás, co vydržíte celý den nalíčené.

Taky záleží, jak moc se kdo líčí. Já třeba vůbec nepouzivam rtenku, resp velmi výjimečne. Pudr a tvarenku nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
26.12.17 21:24

Taky az před spaním. To bych si musela dávat denní krém a na noc se odlicovat znovu a dávat si noční krém…proto je jednodušší až na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.12.17 21:25

Já, když chodím do práce, tak jsem také nalíčená celý den…odličuju se až večer před spaním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
26.12.17 21:26

Heh.. téma pro mě :mrgreen: používám jen řasenku, odličuju těsně před spaním, mýdlem a vodou :palec: někdy se dokonce nenařasenkuju vůbec, ani do práce. :lol: ale spát se s řasenkou nedá, mám pak unavené oči, takový divný pocit, prostě to zavází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.17 21:26

@Alladina já rtěnku nepoužívám vůbec. Občas mi přijde, že mám asi blok. Automaticky po příchodu domů se odličuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová