Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zacatecnice2 píše:
@Alladina já rtěnku nepoužívám vůbec. Občas mi přijde, že mám asi blok. Automaticky po příchodu domů se odličuji.
Mne vyrazna rtenka přijde taková ku..vska
.
Většinou se odličuju když se jdu koupat, což u mě bývá v okamžiku, kdy dojdu domů a vím, že už nikam nejdu, takže někdy třeba v jedno odpoledne nebo v jednu ráno. ale jinak na to žádný pravidlo nemám.
@Alladina já rtěnku nepoužívám, kdybych náhodou potkala nějakého známého a padla pusa na tvář.
Taky jsem raději nenamalovaná. Mám T-zónu a nechci dráždit.
@zacatecnice2 píše:
@Alladina já rtěnku nepoužívám, kdybych náhodou potkala nějakého známého a padla pusa na tvář.
Já jsem se ani nesetkala s chlapem, kterymu by se rudá rtenka líbila. Ještě horší jsou snad ty tmavé do cerna, do hneda.
@debra.morgan píše:
Většinou se odličuju když se jdu koupat, což u mě bývá v okamžiku, kdy dojdu domů a vím, že už nikam nejdu, takže někdy třeba v jedno odpoledne nebo v jednu ráno. ale jinak na to žádný pravidlo nemám.
Ano, to delam taky.
@zacatecnice2 píše:
Ahoj, ptám se spíš ze zvědavosti. Vydržíte v make-upu celý den? Mám takový pro někoho zlozvyk. Přijdu domů, hned se odličuji. Kompletně. Nechávám „obličej“ dýchat. U kamarádek se setkávám s tím, že jsou nalíčené až do noční koupele. Jak to máte a jak to zvládáte?
Odličuju se až večer..stejně to celý den nevydrží
Já se taky odlicuju až před spaním, málokdy dřív. Ale nešla bych spát neodlicena, i když jsem přišla z nějaké akce a byla zralá na postel, nedalo mi to a ten obličej jsem si prostě vyčistit musela. Usínám na břiše, takže představa, že si smrdlam sminky po polštáři nic moc ![]()
Kdyz jsem jeste chodila do prace, licila jsem se denne. ted doma s detmi jen prilezitostne. make up nebo pudr, tvarenka, stiny, rasenka. ale v obou pripadech se odlicuji az vecer pri sprse nebo nez jdu spat proste. nijak mi to cely den na obliceji nevadi. zato hned jak prijdu odkudkoli domu, leti dolu podprsenka, tu nesnasim ![]()
@peta81 tak v té zase vydržím já
, neměla bych problém v ní usnout.
@peta81 píše:
Kdyz jsem jeste chodila do prace, licila jsem se denne. ted doma s detmi jen prilezitostne. make up nebo pudr, tvarenka, stiny, rasenka. ale v obou pripadech se odlicuji az vecer pri sprse nebo nez jdu spat proste. nijak mi to cely den na obliceji nevadi. zato hned jak prijdu odkudkoli domu, leti dolu podprsenka, tu nesnasim
tak to mám stejně, první se převlíkám, včetně shozu podprdy
Odličuji se maximálně po pár hodinách.
Mám citlivou pleť, i to drahé bez umělých konzervantů mé pleti vadí.
Odličuji se až večer pri koupání. Stejně většinou někde lítám až do večera a je to pro mě nejpohodlnější.
Make-up nechavam klidne az do vecerni sprchy, ale nekdy si o neco drive odlicim jen rasenku. Nekdy me po celem dnu uz pali oci. Make-up mam lehky, plet nijak netrpi.