Make-up na sobě celý den, vydržíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
26.12.17 23:01
@zacatecnice2 píše:
Ahoj, ptám se spíš ze zvědavosti. Vydržíte v make-upu celý den? Mám takový pro někoho zlozvyk. Přijdu domů, hned se odličuji. Kompletně. Nechávám „obličej“ dýchat. U kamarádek se setkávám s tím, že jsou nalíčené až do noční koupele. Jak to máte a jak to zvládáte?

Makeup nepoužívám skoro vůbec, jen občas. Jsem jako Ty, miluju pocit, když mi pleť dýchá. Je ale fakt, že mám pleť bezchybnou, tj bez jizviček, pupínků a pod. Manžel říká-,,jak dětskou prdýlku" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.12.17 23:04
@zudina píše:
Dej si jako podklad pudr nebo svetly stin

To jsem nedělala, zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
27.12.17 00:33

Vydržím, někdy se odličuji po příchodu domů, někdy až před spaním (odlíčím se tedy ale vždy, bez toho spát nechodím) :nevim: Na tvář používám akorát transparentní pudr a highlighter (sem tam BB krém, ale to spíš jen občas), nemám problémovou tvář. Zvýrazním jemně oči (používám nude paletky), ale mám ráda výrazné rtěnky, které nosím často (i do práce, ale tam volím spíše jemnější odstíny). Hodně rtěnek dostávám i od mého muže, nejčastěji rudé a růžové. Nelíčím se každý den (do práce vždy), při vedrech taky moc ne, to většinou se jen natřu opalovacím krémem, dám (někdy) řasenku a balzám na rty a jdu. Na obličeji se moc nepotím, doma máme příjemně a v práci klimošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.17 07:04

Nalicena jsem cely den.
Mam uz 2× a v lednu jdu znovu na tetovani ocnich linek. Takze uz porad vypadam trosku nalicena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.17 07:11
@GabinkaCh píše:
Já teda mám problém, že se mi často rozmažou spodní linky. Tužky používám kvalitní. Co s tím?

Proto jsem sla na tetovani. Oboje linky mam udelane. Jeste jdu v lednu doplnit. Hlavne horni, ze jsou moc tenke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
27.12.17 07:34

Já se líčím dost, jednak nemám moc hezkou pleť a pak taky nenalíčená vypadám strašně bledě a divně. Dávám primer (pokud chci vydržet až do večera, jinak ho nepoužívám), make-up, korektor, pudr, tvář, highlighter, snažím se konturovat. Líčím oči - mám paletku v decentních taupe odstínech + dělám linky (řasenku jen průhlednou, jiná se mi vždy rozmaže a štípou mě oči), domalovávám a stínuju obočí (mám vypelichané), na rty konturka a rtěnka. Pak fixační sprej. Okamžitě po příchodu domů se odličuju, protože to by byla pro pleť asi darda kdybych to tam měla celodenně(používám hydrofilní olej, hezky všechno rozpustí a smyje). Praktikuju to tak ale jen, pokud jdu do práce, na delší dobu z domu nebo na návštěvu - pokud jsem doma nebo jdeme někam do přírody na výlet, s dítětem na hřiště nebo jen narychlo pro chleba do obchodu, nelíčím se vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
27.12.17 08:19
@Kelsey píše:
Proto jsem sla na tetovani. Oboje linky mam udelane. Jeste jdu v lednu doplnit. Hlavne horni, ze jsou moc tenke.

Hm, to nemusí být vůbec špatné. Kolik tě to stálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
27.12.17 08:20

Pokud jsem ten den nalicena, odlicuju se az pred spanim. Rozhodne teda nemam pocit, ze bych mela „zaplacanou“ plet, co nemuze pres makeup dychat, abych ho musela sundavat hned po prichodu domu :nevim: Pouzivam ale kvalitni kosmetiku, ani nevim, ze makeup na sobe mam, dokud se nepodivam do zrcadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
27.12.17 08:21

Odličuji se taky až večer ve sprše :). Protože je to jednodušší :D vezmu obličej mycí houbou s trochou mýdla, takže smyju největší nános a potom už jen doodlíčím vatovým tamponkem s micelárkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
27.12.17 08:27

Odličuji se až večer před spaním, ani mě nikdy nenapadlo se odlíčit hned po příchodu z práce ;).
A to si dělám kompletní make-up, podobný jako @SibyllaTrelawney .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.17 08:27
@GabinkaCh píše:
Hm, to nemusí být vůbec špatné. Kolik tě to stálo?

2400,– horni i dolni linky a doplneni stoji 400,– jehla
Moje nadrizena uz je ma 10r. a furt hezke. Nekomu se zacnou ztracet po 4-5r., tak jde doplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
27.12.17 08:33

Když už se náhodou nalíčím, tak mám make-up celý den a odličuji se při večerní koupeli. Ale tedy nepoužívám nijak drahé značky, takže po půl dni se musím doupravit, nebo z toho večerního odličování zas tolik není. Ale teď o svátcích se líčím, někdy o víkendu jinak ve včechní dny na to dlabu, představa, že musím vylézt z postele o 10min mi nedělá moc dobře. :oops:
Ale jsem si říkala, že v novém roce o sebe začnu pečovat-tak jsem zvědavá, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
27.12.17 08:39

Tak kdyz uz je tady tato diskuze, tak poradte nejakou opravdu dobrou kosmetiku.. kremy nepouzivam vubec, nemam rada „mastne ruce“ a to jsem 30+ uz tak bych mozna mela zacit.. chtela bych se naucit pouzivat klesticky na rasy ale prijde mi to strasne tezke :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
27.12.17 09:49

Já se většinou odlicim hned po příchodu z práce, nedělá mi dobře mít celý den rasenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.12.17 10:14
@Kolarkaa píše:
Tak kdyz uz je tady tato diskuze, tak poradte nejakou opravdu dobrou kosmetiku.. kremy nepouzivam vubec, nemam rada „mastne ruce“ a to jsem 30+ uz tak bych mozna mela zacit.. chtela bych se naucit pouzivat klesticky na rasy ale prijde mi to strasne tezke :roll:

Tak kleštičky na řasy se naučí používat každý, je to primitivně jednoduché. Ale každý den jim to nesvědčí, takže bych vsadila spis na curly řasenku a kleštičky jen když je větší událost.
Jinak si musí každý najít co mu vyhovuje :nevim: já miluju krémy Ryor a místo očního používám kokosový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová