Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Make-up nechavam klidne az do vecerni sprchy, ale nekdy si o neco drive odlicim jen rasenku. Nekdy me po celem dnu uz pali oci. Make-up mam lehky, plet nijak netrpi.
Někdy se nelíčím vůbec. Většinou jen řasenka, když mám náladu, tak i stíny. Jinak na obličej nedávám nic. Jsem zvyklá si během dne několikrát opláchnout obličej. Doma, ve škole, v práci, v hospodě
. Takže by mě to omezovalo. Navíc pokaždé, když jsem si nanesla make-up, pudr, tvářenku…byť třeba jen na pár hodin na nějakou akci, následovaly pupínky
. Já vlastně nemůžu ani krém. Ani ten co mi vyhovoval ještě před pár lety, po všem bordel na xichtě ![]()
A DOTAZ: Vám, které používáte nějaké tonovací krémy, make-up a podobně, nevadí, že si nemůžete oplachnout obličej? Třeba ve vedrech? Že tam je prostě stopka-mám namalovanej obličej? ![]()
@Bandii píše:
Někdy se nelíčím vůbec. Většinou jen řasenka, když mám náladu, tak i stíny. Jinak na obličej nedávám nic. Jsem zvyklá si během dne několikrát spláchnout obličej. Doma, ve škole, v práci, v hospodě. Takže by mě to omezovalo. Navíc pokaždé, když jsem si nenašla make-up, pudr, tvářenku…byť třeba jen na pár hodin na nějakou akci, následovaly pupínky
. Já vlastně nemůžu ani krém. Ani ten co mi vyhovoval ještě před pár lety, po všem bordel na xichtě
A DOTAZ: Vám, které používáte nejake tonovací krémy, make-up a podobně, nevadí, že si nemůžete oplachnout obličej? Třeba ve vedrech? Že tam je prostě stopka-mám namalovanej obličej?
Když jsou velký vedra tak si make up nedávám. Jinak si obličej přes den neoplachuju.
@Bandii ve vedrech se nelíčím. Ale taky mě děsí mít nánosy celý den, co to udělá. Třeba i s ohledem na pupínky.
@zacatecnice2 píše:
@Bandii ve vedrech se nelíčím. Ale taky mě děsí mít nánosy celý den, co to udělá. Třeba i s ohledem na pupínky.
Ja mam naopak horsi plet vecer kdyz makeup nepouziju
@Bandii píše:
Někdy se nelíčím vůbec. Většinou jen řasenka, když mám náladu, tak i stíny. Jinak na obličej nedávám nic. Jsem zvyklá si během dne několikrát opláchnout obličej. Doma, ve škole, v práci, v hospodě. Takže by mě to omezovalo. Navíc pokaždé, když jsem si nanesla make-up, pudr, tvářenku…byť třeba jen na pár hodin na nějakou akci, následovaly pupínky
. Já vlastně nemůžu ani krém. Ani ten co mi vyhovoval ještě před pár lety, po všem bordel na xichtě
A DOTAZ: Vám, které používáte nějaké tonovací krémy, make-up a podobně, nevadí, že si nemůžete oplachnout obličej? Třeba ve vedrech? Že tam je prostě stopka-mám namalovanej obličej?
jsou takové hydrtační spreje, které fungují i přes make up
@zacatecnice2 píše:
@zudina a jakou značku používáš? Jestli to není tajemství.
Estée Lauder double wear
@Venetia píše:
jsou takové hydrtační spreje, které fungují i přes make up
Takže další přípravky. No tak to už bych byla jak puboš
navíc nějaký hydratační sprej mi nesmeje pot a další nečistoty, což je důvod proc si obličej oplachuji. Ale pokud jde někomu jen o svěžejší pocit… i když to přeci musí ten nános i trochu narušit, ne ![]()
Ja mam Jen kryci krem (a Ani moc nekryje) a rasenku. Cokoliv dam na sebe dalsiho, pripadam si Jak cikanka
Plet vzdy vycistim pred vecerni sprchou.
@Bandii píše:
Takže další přípravky. No tak to už bych byla jak pubošnavíc nějaký hydratační sprej mi nesmeje pot a další nečistoty, což je důvod proc si obličej oplachuji. Ale pokud jde někomu jen o svěžejší pocit… i když to přeci musí ten nános i trochu narušit, ne
ve vedrech jsem bez..stejně by se to rozteklo nebo by se to setřelo
Odličuju se až večer, než jdu spát. Odličuju se ráda ve sprše, nemám ráda se cákat v umyvadle. Takže po příchodu domů jsem na to líná.
Já teda mám problém, že se mi často rozmažou spodní linky. Tužky používám kvalitní. Co s tím?
@GabinkaCh píše:
Já teda mám problém, že se mi často rozmažou spodní linky. Tužky používám kvalitní. Co s tím?
Dej si jako podklad pudr nebo svetly stin