Make-up na sobě celý den, vydržíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
26.12.17 22:10

Make-up nechavam klidne az do vecerni sprchy, ale nekdy si o neco drive odlicim jen rasenku. Nekdy me po celem dnu uz pali oci. Make-up mam lehky, plet nijak netrpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
26.12.17 22:12

Někdy se nelíčím vůbec. Většinou jen řasenka, když mám náladu, tak i stíny. Jinak na obličej nedávám nic. Jsem zvyklá si během dne několikrát opláchnout obličej. Doma, ve škole, v práci, v hospodě :mrgreen:. Takže by mě to omezovalo. Navíc pokaždé, když jsem si nanesla make-up, pudr, tvářenku…byť třeba jen na pár hodin na nějakou akci, následovaly pupínky :cert:. Já vlastně nemůžu ani krém. Ani ten co mi vyhovoval ještě před pár lety, po všem bordel na xichtě :lol:
A DOTAZ: Vám, které používáte nějaké tonovací krémy, make-up a podobně, nevadí, že si nemůžete oplachnout obličej? Třeba ve vedrech? Že tam je prostě stopka-mám namalovanej obličej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.17 22:17
@Bandii píše:
Někdy se nelíčím vůbec. Většinou jen řasenka, když mám náladu, tak i stíny. Jinak na obličej nedávám nic. Jsem zvyklá si během dne několikrát spláchnout obličej. Doma, ve škole, v práci, v hospodě :mrgreen:. Takže by mě to omezovalo. Navíc pokaždé, když jsem si nenašla make-up, pudr, tvářenku…byť třeba jen na pár hodin na nějakou akci, následovaly pupínky :cert:. Já vlastně nemůžu ani krém. Ani ten co mi vyhovoval ještě před pár lety, po všem bordel na xichtě :lol:
A DOTAZ: Vám, které používáte nejake tonovací krémy, make-up a podobně, nevadí, že si nemůžete oplachnout obličej? Třeba ve vedrech? Že tam je prostě stopka-mám namalovanej obličej? :think:

Když jsou velký vedra tak si make up nedávám. Jinak si obličej přes den neoplachuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.17 22:25

@Bandii ve vedrech se nelíčím. Ale taky mě děsí mít nánosy celý den, co to udělá. Třeba i s ohledem na pupínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
26.12.17 22:28
@zacatecnice2 píše:
@Bandii ve vedrech se nelíčím. Ale taky mě děsí mít nánosy celý den, co to udělá. Třeba i s ohledem na pupínky.

Ja mam naopak horsi plet vecer kdyz makeup nepouziju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.17 22:30

@zudina a jakou značku používáš? Jestli to není tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106431
26.12.17 22:35
@Bandii píše:
Někdy se nelíčím vůbec. Většinou jen řasenka, když mám náladu, tak i stíny. Jinak na obličej nedávám nic. Jsem zvyklá si během dne několikrát opláchnout obličej. Doma, ve škole, v práci, v hospodě :mrgreen:. Takže by mě to omezovalo. Navíc pokaždé, když jsem si nanesla make-up, pudr, tvářenku…byť třeba jen na pár hodin na nějakou akci, následovaly pupínky :cert:. Já vlastně nemůžu ani krém. Ani ten co mi vyhovoval ještě před pár lety, po všem bordel na xichtě :lol:
A DOTAZ: Vám, které používáte nějaké tonovací krémy, make-up a podobně, nevadí, že si nemůžete oplachnout obličej? Třeba ve vedrech? Že tam je prostě stopka-mám namalovanej obličej? :think:

jsou takové hydrtační spreje, které fungují i přes make up

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
26.12.17 22:39
@zacatecnice2 píše:
@zudina a jakou značku používáš? Jestli to není tajemství.

Estée Lauder double wear

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
26.12.17 22:43
@Venetia píše:
jsou takové hydrtační spreje, které fungují i přes make up

Takže další přípravky. No tak to už bych byla jak puboš :lol: navíc nějaký hydratační sprej mi nesmeje pot a další nečistoty, což je důvod proc si obličej oplachuji. Ale pokud jde někomu jen o svěžejší pocit… i když to přeci musí ten nános i trochu narušit, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
26.12.17 22:45

Ja mam Jen kryci krem (a Ani moc nekryje) a rasenku. Cokoliv dam na sebe dalsiho, pripadam si Jak cikanka :nevim: Plet vzdy vycistim pred vecerni sprchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106431
26.12.17 22:46
@Bandii píše:
Takže další přípravky. No tak to už bych byla jak puboš :lol: navíc nějaký hydratační sprej mi nesmeje pot a další nečistoty, což je důvod proc si obličej oplachuji. Ale pokud jde někomu jen o svěžejší pocit… i když to přeci musí ten nános i trochu narušit, ne :think:

ve vedrech jsem bez..stejně by se to rozteklo nebo by se to setřelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
26.12.17 22:47

Odličuju se až večer, než jdu spát. Odličuju se ráda ve sprše, nemám ráda se cákat v umyvadle. Takže po příchodu domů jsem na to líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 22:52

Jak přijdu domů, hnedka to jde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.12.17 22:58

Já teda mám problém, že se mi často rozmažou spodní linky. Tužky používám kvalitní. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
26.12.17 23:00
@GabinkaCh píše:
Já teda mám problém, že se mi často rozmažou spodní linky. Tužky používám kvalitní. Co s tím?

Dej si jako podklad pudr nebo svetly stin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová