Málo baští v 8m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
18.10.11 10:18

jaruš - no nevim furt je lepší mu cpát prso než nějaký UM a že doktorce to neštimuje do tabulek bych fakt neřešila na 8 měsíců má uplně nádhernou váhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.10.11 10:22
brumdinka píše:
jaruš - no nevim furt je lepší mu cpát prso než nějaký UM a že doktorce to neštimuje do tabulek bych fakt neřešila na 8 měsíců má uplně nádhernou váhu :palec:

co nedávám prso, tak v noci spí mnohem líp, takže za mě je UM jasná volba :-P
jsem ráda, že jsem kojila takhle dlouho, ale už se chci vážně vyspat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
18.10.11 10:28

má hezkou váhu, třeba nepřibral proto, že se začal hýbat, třeba nezačal lézt, nemůže to být tím? Moje dítě má 8,05 kilo teď v 10 měsících, ale zároveň měří 74 cm, takže je ještě větší hubeňour. Ale je teda pravda, že přibírá konstantně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.10.11 10:32
El-Brno píše:
má hezkou váhu, třeba nepřibral proto, že se začal hýbat, třeba nezačal lézt, nemůže to být tím? Moje dítě má 8,05 kilo teď v 10 měsících, ale zároveň měří 74 cm, takže je ještě větší hubeňour. Ale je teda pravda, že přibírá konstantně…

jo říkala jsem doktorce, že se hodně hejbe, že chvíli neposedí…
on byl ještě ten problém, že špatně kadil. Třeba jen jednou za pět dní a ještě to měl tuhý :nevim:
no uvidím, co mi bude říkat dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.10.11 10:37
Jarka K píše:
brumdinka píše:
jaruš - no nevim furt je lepší mu cpát prso než nějaký UM a že doktorce to neštimuje do tabulek bych fakt neřešila na 8 měsíců má uplně nádhernou váhu :palec:
co nedávám prso, tak v noci spí mnohem líp, takže za mě je UM jasná volba :-P
jsem ráda, že jsem kojila takhle dlouho, ale už se chci vážně vyspat! :lol:

no to teda sorry, ale to s tebou nemůžu souhlasit ..jenom proto, aby ty ses líp vyspala šoupneš malýmu UM, když MM je po všech stránkách lepší a kojit můžeš .............

jinak ta váha je O.k. a když je hodně v pohybu fakt nemůže mít špeky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.10.11 10:49

Tak to tedy nevím co máš za Dr.
A jen kvůli vyspání by jsem UM určitě nedávala. Kojím přes 1 rok a v noci se budí 1-3×. Ale do roku by jsem kojila určitě.
A váha se mi zdá taky ok. Je úplně normální, že dítě třeba jeden měsíc nepřibírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.10.11 11:25
bertík28 píše:
Tak to tedy nevím co máš za Dr.
A jen kvůli vyspání by jsem UM určitě nedávala. Kojím přes 1 rok a v noci se budí 1-3×. Ale do roku by jsem kojila určitě.
A váha se mi zdá taky ok. Je úplně normální, že dítě třeba jeden měsíc nepřibírá.

buzení v noci 1-3× by se mi taky líbilo :lol:
ale jak píšu, mě se budil po 2 a méně hodinách, nejinak…
a jinak nemyslím, že teď už pro něj MM má zase až tak velký přínos jako prvních 6 měsíců, kdy jsem jen kojila… ale o tom jsem tu debatovat nechtěla :mrgreen:
a váha je OK, to doktorka neříká, že by měl nějakou podváhu… ale přírůstek za poslední dva měsíce je malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.10.11 15:05

váha nádherná, to ten můj měl v roce 8,7 kg a doktorka si chrochtala jak ji má krásnou.
Dej vědět jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.10.11 18:00
MMartina1 píše:
váha nádherná, to ten můj měl v roce 8,7 kg a doktorka si chrochtala jak ji má krásnou.
Dej vědět jak jste dopadli.

dopadli jsme dobře. Přibral 17 dkg za 14 dní, tak byla spokojená :mrgreen:
a jinak s nekojením neměla žádný problém, udělila mi pár rad a bylo to :-P
a kámošce doktor řekl, že je ideální přestat kojit do 10 měsíců, že pak kolem roku už z toho mají děti hrozný zvyk a nechtějí se toho vzdát :lol:
ono asi co doktor to názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko