Malý kontakt s vrstevníky - batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
31.3.23 21:17

Mě by tedy zajímalo kde všichni přez zimu jsou, když dětská hřiště a venkovní prostory jsou vymetené a liduprázdné.
Jsme venku 4-5 hodin denně i přes zimu a dětí venku minimum.

Já osobně si tedy myslím že není nutné takhle malému dítěti zajišťovat pravidelný kontakt ( kroužky, atd…), ale asi budu spíš v menšině. Protože jinak nechápu, kde ty lidi jsou. A doma neustále asi nesedí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.23 21:32
@kocourGarfield píše:
Mě by tedy zajímalo kde všichni přez zimu jsou, když dětská hřiště a venkovní prostory jsou vymetené a liduprázdné.
Jsme venku 4-5 hodin denně i přes zimu a dětí venku minimum.Já osobně si tedy myslím že není nutné takhle malému dítěti zajišťovat pravidelný kontakt ( kroužky, atd…), ale asi budu spíš v menšině. Protože jinak nechápu, kde ty lidi jsou. A doma neustále asi nesedí. :nevim:

Třeba záleží na dané lokalitě? Třeba jezdí do hernicek, center, většina můžou byt puboši na sociálních sítích.
U nás děti školního věku je mraky. Děti kolem 1-3let vídám málo, většinou v kočárku.

Pravidelný kontakt bych řekla, že nemáme. Přitom by o něj stála. 2× jsem byla v herně. Děti podobného věku bydlí daleko, vídáme se obravdu sporadicky. Jediný větší kontakt je s kamarádkou a její dcerou max 2× do měsíce. A to je holčička o něco starší a tam už je rozdíl vidět.

• Citovat
  • Upravit
7355
31.3.23 22:04
@kocourGarfield píše:
Jsme venku 4-5 hodin denně i přes zimu a dětí venku minimum.Já osobně si tedy myslím že není nutné takhle malému dítěti zajišťovat pravidelný kontakt ( kroužky, atd…), ale asi budu spíš v menšině. Protože jinak nechápu, kde ty lidi jsou. A doma neustále asi nesedí. :nevim:

No v nákupních centrech, velké herny, tam je hlava na hlavě a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
31.3.23 22:07
@dedrichov píše:
nepřeberně zážitků :mrgreen:

Mě bavil i ten celkový vývoj, zjistila jsem, jak rozdílný přístup existuje ve stejném ročníku v různých školách. Např. ve městě měla kamarádky dcera asi 3× půl hodinu online výuky týdně. U nás to byly 3 hodiny denně, denně se odesílaly různé práce, vypracování úkolů, učitelka vymýšlela různé další dobrovolné aktivity… např. mě se líbila výzva: obejdeme zeměkouli a doskáčeme na měsíc (denně ujít podle možností např. 3-5km + 100 dřepů). Chytlo nás to a poctivě jsem s dětmi zapisovala výsledky, popoháněly mě, kdy už vyrazíme ven a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí