Jak dlouho vydrží opálení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
4.12.12 08:45
@Kačus82 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:a ještě doma VTIPKUJE se svou ženou - to je megapodezřelý, jasně, že se dobíjí :think:

Aspoň vidíš, jak jsou někteří megavyčůraní :cert: Ne, ne, chlapům se prostě nedá věřit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29350
4.12.12 08:45

@Amber_1977 ježíšikriste, co se mi vybavilo za asociace, když tu zmiňuješ zadek a hnědou 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.12.12 08:51
@Amber_1977 píše:
Tak v pět ráno ho pod měsíčním svitem prohlížet nebudu, ale budu ostražitá - a jestli hnědá zesílí o odstín, uhodím a pomsta bude krutá :twisted:

měla sis ho přece jen vyfotit, abys mohla porovnávat odstíny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
4.12.12 09:07
@Šája píše:
měla sis ho přece jen vyfotit, abys mohla porovnávat odstíny :mrgreen:

No jasně - a dvakrát denně - před a po.. (Pro Rdginu: před PRACÍ a po PRÁCI) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
4.12.12 09:09

@Regina Hero Ty tvoje asociace :lol: Jsem myslela, že to bylo večerní únavou a ono koukám pokračuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
4.12.12 09:24
@Denpry píše:
Jestli jste byli někde, kde je hodně slunečno, pro ne :-)
My byli v létě 2011 v Bulharsku a naše Maja má pořád opálený plavky :-D

Prckovi bylo v létě půl roku, takže jsme se schovávali ve stínu :nevim:
Ale vážně - to jsem fakt jeaště neviděla, že by to tak dlouho vydrželo 8o A jak tu někdo psal, že mu opálená ramínka vydržela tři roky 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
29350
4.12.12 09:27

@Amber_1977 co znám emimino, tak jsem totálně zkažená skrz naskrz…

Před a po - to si vážně žádalo vysvětlení, páč jak je někde možnost dvojího významu, tak automaticky asi většina lidí předpokládá tu „drsnější“ variantu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za to já prostě nemůžu, to samo… a je jedno, zda večer, pozdě v noci či po ránu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
4.12.12 09:30

@Regina Hero Tak já, co znám eMimino, tak jsem údajně závislá 8o Ale neřekla bych - zvládnu se občas najíst, umýt a přebalit prcka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29350
4.12.12 09:36

@Amber_1977 no tak to zvládám taky… ale občas mám problémy se odtrhnout od klávesnice… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
4.12.12 09:43

Já zase ztratila práva k TV ovladači - že když mám počítač, tak telka je přítele :cert:

• Citovat
  • Upravit
29350
4.12.12 09:47

Ovladač už neřeším, stejně ho buď nemůžu najít (protože ho mělo v ruce některé z prťat), nebo ho má v ruce některé z prťat nebo manžel… ale nějak mi ani nechybí… teda kecám, nejvíc mi chybí, když chci ztlumit zvuk… to ho zaručeně nenajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
4.12.12 09:49

@Regina Hero To mně tedy chybí - místo HydeParku jsem nucena koukat na Sněženky a machry po 20 letech :cert: :cert: :cert: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
4.12.12 10:05
@Šája píše:
měla sis ho přece jen vyfotit, abys mohla porovnávat odstíny :mrgreen:

a každý den vložit sem, abysme se taky mohli kochnout

Jinak ta představa plná práce chlapů, co dělaj na novým modýlku a jediná sekretářka :srdce: Tos mi neměla dělat, teď budu mít divoký asociace i já :oops:

• Citovat
  • Upravit
12505
4.12.12 10:13

Já to mám a chlap taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
4.12.12 10:18
@sunnyho.motylek píše:
Já to mám a chlap taky :lol: