Mám jít se synem do nemocnice, ale přepadl mě bacil

53
2.3.12 21:29

Mám jít se synem do nemocnice, ale přepadl mě bacil

Ahoj, prosím vás o pomoc. V pondělí mám se synem nastoupit do nemocnice na dětské oddělení. Má problémy se zácpou a následně kakáním, tak ho chtějí kompletně vyšetřit a naučit ho kakat (ale to je na jiné vyprávění). Dnes mě ovšem přepadl bacil. Klepu se zimou, pálí mě na prsou, v krku mám šišku, začínám smrkat a nějak víc cítím všechny klouby… No asi začátek nachlazení. Normálně žádná hrůza, jistě to přežiju. :) Ale chci být se synem v nemocnici (má necelých 4,5 roku), a proto bych potřebovala být v pondělí fit (aby mne neposlali domů a on tam nezůstal sám).
Neznáte nějaký zaručený recept, jak velmi rychle odvrátit počínající nachlazení či virózu? Na různé rádoby zázračné léčidla z reklam moc nedám, ale jestli by to zabralo, sem s tím. Zatím mi někdo poradil, ať sním celý citron. Že to léčení je hlavně o vitamínu C. No já tomu nerozumím, ale citron jsem zbaštila. Poradíte někdo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
2.3.12 21:32

Na mě zabírá horké mléko s medem a rumem, aspoň půlitr (celkové, né toho rumu :lol: ) a pak hned pod peřinu a potit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
2.3.12 21:32

Rozkousat česnek, nacpat si ho jakoby za žgraň a polykat tu šťávu-je to přírodní antibiotikum. taky čerstvý zázvor-nastrouhat a smíchat s medem, citronem a česnekem a dávat si po lžičkách během dne. Sníst celý grep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
2.3.12 21:33

x čajů s půlkou citronu na hrnek, narvat se maximálním množstvím preventan akut (fakt zabírá), zakoupit Céčko, případně coldrex jako čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199

Tak mě se synem přijali do nemocnice i s ATB - zaléčený zánět dutin.
Samozdřejmě jsem vše nahlásila, i ty léky, doktorka mě taky orientačně vyšetřila - u nás se to dělá, je vyšetřen i doprovod. Řekla mi, že v tom žádný problém nevidí,tak, jak můžou být nemocné děti, tak i dospělí.
Nevím ale, jestli by mě vzali, kdybych měla příznaky akutní infekce :nevim:

Co se týče Tebe, myslím si, že pokud je to jen viroza, tak bys do pondělí mohla být fit. Na zázraky taky nevěřím, vzala bych si paralen nebo ibalgin, hodně tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Můj táta by ti poradil sníst česnek utřený s medem, na něj to funguje perfektně, ale já se vždycky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Můj tata je hroznej workoholik, takže přechází úplně všechno :roll: Kupuje si rozpustný citronový Coldrex a pije to hodně horký… Nebo třeba Modafen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.3.12 21:37

Ahoj, jestli je to možné, tak hlavně ležet, vypotit se, když mě bolí v krku můj imunolog mi řekl že se mám vybodnout na všechny ty úúúúžasné kloktadla z reklam a dám si do sklenice vlažnou vodu, do ní třeba 3lžičky soli (i víc) a trochu sody (pro zjemnění). Já tu sodu nedávám. Je to v puse fakt nepříjemné, hlavně se nesmí polknout a kloktám jak si vzpomenu, třeba i 5× za den. Mě to teda pomáhá. Do nosu bych něco kapala.
Tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.3.12 21:49

Jé, děkuji za rady. To je fakt rychlost. :palec: Nejradši bych zalezla do postele, ale jak na potvoru máme festovně nabitý víkend (a tři děti). Vodu se solí mi vždycky doporučuje mamka, na krk to opravdu funguje, ale párkrát jsem to neustála :poblion: Nicméně teď to teda asi zkusím znovu, motivace je velká. S citronem jsem opravdu kamarádka, takže taky zvýším příjem a možná zkusím i ten česnek s medem… Teda doufám, že to všechno zabere a budu fit, protože jinak bych se z toho asi.....
Ještě jednou díky za rady. Třeba se to bude hodit i někomu jinému (i když lepší by bylo, kdyby to nikdo nepotřeboval).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.3.12 22:07

vem si najednou Paralen s Celaskonem(je to stejné jako by jsi si koupila koldrex) pokud budeš mít horečku tak si vem najednou Paralen s Brufenem,je to driják ale účiný do rána jseš bez teploty v noci se tak x krát převlečeš jak rychle se budeš potit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
2.3.12 22:23

já si kupuju bioparox. Je to volně dostupné antibiotikum. Funguje na nosohltan a na takové to pálení v krku (na angínu).
Já si ho stříkám právě teď, protože od včera večer pekelně trpím právě s nosohltanem, knedlík v krku, pálení v nose i krku a sem jak přejetá parním válcem.
Stříkám tedy bioparox 3-4× denně, zobla sem si brufen a vitamíny a celý den se snažím co to jde ležet a už je mi mnohem líp :palec:
držím palce, ať se za víkend vykurýruješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí