Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Janinka1983 píše:
@Andysekk O potratu jsi nepsala, ale vis, ze jsi tehotna a ptas se, zda mit dite… Co kazdeho asi napadne???
Asi tak ![]()
Zepta se zda ma mit dite, ze uz je tehotna a pak se tady rozciluje, ze si lidi mysli, ze chce na potrat.
Ano, asi tedy mé vyjádření bylo špatné, uznávám! Ale reakce byly DOST ostré! Tohle bych si nedovola nikomu říct a ani napsat!
Klid, Andrysekku, teď jsi z toho vyjukaná, bylo to překvapení. Ale těch ještě zažiješ. Postav se k tomu čelem, až si na tu myšlenku zvykneš, budeš se těšit. Klidně to může být už zítra.
@Tímeaaa píše:
mě je špatně z tebe, že nad tím vůbec uvažuješ a založíš kvůli toho diskuzi.
Sorry, ale to už nezamluvíš. Kdybys o potratu neuvažovala tak nenapíšeš takový název diskuze, to by mohl udělat bezmyšlenkovitě jen člověk s iq 0.
Ne neměla bys mít dítě a ani to první. Ale bohužel, svět je nespravedlivý.
Ta predposledni veta byla hodne, ale hodne uboha.
@Andysekk, dobra, tak i ja prispeju zkusenosti. Kluci jsou od sebe dva a ctvrt roku, vicemene jsme to tak chteli ![]()
Dneska maji pet let a necele tri, zlobi, rvou se, starsi je drzej jako opice. V jednom kuse bojujeme, ale miluju je a ZVLADAM TO! ![]()
Zatim teda, chvilema je to na masli.. ![]()
@Poison Eve píše:
už to tady padlo jen jsem na to přidala i svůj názor… Pokud ty máš jiný tak to je tvoje věc. ![]()
Ale oni druhé chtěli, zázemí mají a nemít ho jen proto, že přišlo o trochu dřív? ![]()
Příspěvek upraven 23.01.15 v 13:59
@Poison Eve píše:
@Tímeaaa Ano, ze jsi v teto diskuzi hodne uboha
Děkuji všem, co chtějí pomoct a napíšou svou zkušenost-radu. A ty, které chtějí ubližovat a hádat se, prosím, už sem nepište! Nechte si svou dokonalost-asi jste vždy 100% matky, které nemají obavy, vědí vždy co dělají a NIKDY nechybují! Dík.
@Poison Eve píše:
jen ta předposlední?
Žádná z nás není super matka, nebo já alespoň neznám tu správnou definici. Všechny o sobě pochybujeme, ale zvládáme to. Pokud máš hlavu a dvě ruce, tak si poradíš. Hlavně ať je miminko zdravé a jednou se budeš smát tomu, jak jsi byla vyjukaná…
@Andysekk píše:
Děkuji všem, co chtějí pomoct a napíšou svou zkušenost-radu. A ty, které chtějí ubližovat a hádat se, prosím, už sem nepište! Nechte si svou dokonalost-asi jste vždy 100% matky, které nemají obavy, vědí vždy co dělají a NIKDY nechybují! Dík.
Kasli na to, je po obede, decka spi, doma je nuda. Deti samozrejme zvladnes, budes muset, ac to nejakou dobu bude hukot ![]()
@Fikta píše:jen ta předposlední?
Nejen, ale ta uz byla doslova bez stropu.
@Jajul85 Zakladatelka to špatně zformuovala, nicméně jsem ji napsala, že to zvládne, dítě je dar a když už jednou je, tak by se mělo narodit.
Ovšem tvoji reakce naprosto nechápu. Z tvé odpovědi jasně vyplynulo, že kdyby se to to nehodilo, klidně bys na ten potrat šla a i v 8tt, protože je to vlastně jen na začátku. ![]()
@Andysekk Nenech se zdeptat, mysli na dceru i na miminko. Užívej si těhotenství, buď ráda, že máš to štěstí mít děti věkově k sobě. Už jsem psala, že zvládnout se to dá. Moje maminka měla mě a sestra se narodila za 2,5 roku. Byly jsme super parťáci, vystačily jsme si, vyhrály. Někdy byly i mráčky a dokázaly jsme se hádat, ale brzy to přešlo.
Počkej až za čas budeš sedět a pozorovat jak si děti hrají… ![]()