Děti brzo po sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
23.1.15 13:44
@Janinka1983 píše:
@Andysekk O potratu jsi nepsala, ale vis, ze jsi tehotna a ptas se, zda mit dite… Co kazdeho asi napadne???

Asi tak :roll:
Zepta se zda ma mit dite, ze uz je tehotna a pak se tady rozciluje, ze si lidi mysli, ze chce na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13

Ano, asi tedy mé vyjádření bylo špatné, uznávám! Ale reakce byly DOST ostré! Tohle bych si nedovola nikomu říct a ani napsat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229

Klid, Andrysekku, teď jsi z toho vyjukaná, bylo to překvapení. Ale těch ještě zažiješ. Postav se k tomu čelem, až si na tu myšlenku zvykneš, budeš se těšit. Klidně to může být už zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
@Tímeaaa píše:
mě je špatně z tebe, že nad tím vůbec uvažuješ a založíš kvůli toho diskuzi.
Sorry, ale to už nezamluvíš. Kdybys o potratu neuvažovala tak nenapíšeš takový název diskuze, to by mohl udělat bezmyšlenkovitě jen člověk s iq 0.
Ne neměla bys mít dítě a ani to první. Ale bohužel, svět je nespravedlivý.

Ta predposledni veta byla hodne, ale hodne uboha.

• Citovat
  • Upravit
46669
23.1.15 13:45

@Andysekk, dobra, tak i ja prispeju zkusenosti. Kluci jsou od sebe dva a ctvrt roku, vicemene jsme to tak chteli :lol:
Dneska maji pet let a necele tri, zlobi, rvou se, starsi je drzej jako opice. V jednom kuse bojujeme, ale miluju je a ZVLADAM TO! 8)
Zatim teda, chvilema je to na masli.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
23.1.15 13:46
@Poison Eve píše:

už to tady padlo jen jsem na to přidala i svůj názor… Pokud ty máš jiný tak to je tvoje věc. ;)

• Citovat
  • Upravit
14541
23.1.15 13:46

Ale oni druhé chtěli, zázemí mají a nemít ho jen proto, že přišlo o trochu dřív? :nevim:

Příspěvek upraven 23.01.15 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
23.1.15 13:47

@Tímeaaa Ano, ze jsi v teto diskuzi hodne uboha :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tímeaaa
23.1.15 13:48
@Poison Eve píše:
@Tímeaaa Ano, ze jsi v teto diskuzi hodne uboha :lol:
:mrgreen: to ta pravá
  • Citovat
  • Upravit
13
23.1.15 13:48

Děkuji všem, co chtějí pomoct a napíšou svou zkušenost-radu. A ty, které chtějí ubližovat a hádat se, prosím, už sem nepište! Nechte si svou dokonalost-asi jste vždy 100% matky, které nemají obavy, vědí vždy co dělají a NIKDY nechybují! Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
23.1.15 13:49
@Poison Eve píše:

:think: jen ta předposlední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
23.1.15 13:51

Žádná z nás není super matka, nebo já alespoň neznám tu správnou definici. Všechny o sobě pochybujeme, ale zvládáme to. Pokud máš hlavu a dvě ruce, tak si poradíš. Hlavně ať je miminko zdravé a jednou se budeš smát tomu, jak jsi byla vyjukaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
23.1.15 13:51
@Andysekk píše:
Děkuji všem, co chtějí pomoct a napíšou svou zkušenost-radu. A ty, které chtějí ubližovat a hádat se, prosím, už sem nepište! Nechte si svou dokonalost-asi jste vždy 100% matky, které nemají obavy, vědí vždy co dělají a NIKDY nechybují! Dík.

Kasli na to, je po obede, decka spi, doma je nuda. Deti samozrejme zvladnes, budes muset, ac to nejakou dobu bude hukot :lol:

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
23.1.15 13:52
@Fikta píše: :think: jen ta předposlední?

Nejen, ale ta uz byla doslova bez stropu.

• Citovat
  • Upravit
23.1.15 13:53

@Jajul85 Zakladatelka to špatně zformuovala, nicméně jsem ji napsala, že to zvládne, dítě je dar a když už jednou je, tak by se mělo narodit. :) Ovšem tvoji reakce naprosto nechápu. Z tvé odpovědi jasně vyplynulo, že kdyby se to to nehodilo, klidně bys na ten potrat šla a i v 8tt, protože je to vlastně jen na začátku. 8o

@Andysekk Nenech se zdeptat, mysli na dceru i na miminko. Užívej si těhotenství, buď ráda, že máš to štěstí mít děti věkově k sobě. Už jsem psala, že zvládnout se to dá. Moje maminka měla mě a sestra se narodila za 2,5 roku. Byly jsme super parťáci, vystačily jsme si, vyhrály. Někdy byly i mráčky a dokázaly jsme se hádat, ale brzy to přešlo. :) Počkej až za čas budeš sedět a pozorovat jak si děti hrají… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí