Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jajul85 píše:
@LUCIPERKA-ddub Ano já bych na něj šla pokud bych věděla že to nezvládnu a že na to nejme připravení, jsem člověk který ví co chce a jde si za tím ( stojím nohama na zemi), ty a ani nikdo jiný zakladatelce když nebude zvládat nepomůžete, jak můžete mt takovou odvahu jí radit co má a nebo nemá dělat, osobně by jsem nepotřebovala nějakou diskuzi aby jsem věděla co mám a nebo nemám dělat. Sama vím na co mám a co zvládneme a jak to máme udělat aby to pro naší rodinu bylo to nejlepší.
Ona sama se tady ptala, co ma delat…
@Tímeaaa píše:
@Haku @BellinkaX tlak mi vyletěl neskutečně vysoko že jsem to přepískla ale nechápu proč linčujete jen mě
Protoze tvuj prispevek co se hulvatstvi tyce jasne vede. Ukaz charakter a omluv se…
@Jajul85 ale to je velký zásah a i trauma, četla jsem zpovědi žen, co šly a nikdy si to neodpustily a některé se s tím ani nevyrovnaly… ![]()
@Ivčis píše:
ANO! Tohle je názor výborné, nechybující a vyrovnané matky. S tebou bych chtěla dvojdomek i se zahradou, jestli to dáváš tahle hezky sežrat i svým dětem když udělají chybu/překlep budou znich opravdu milé a vyrovnané děti.
Prosím tě o mých dětech pomlč. Doma ani v reálném životě mě ještě nikdo takhle nevytočil. ![]()
@BellinkaX píše:
Protoze tvuj prispevek co se hulvatstvi tyce jasne vede. Ukaz charakter a omluv se…
omluvila bych se kdyby mi nenapsala do sz to co napsala…
@Tímeaaa píše:
Zakladatelko, mám tady přeposlat tu zprávu kterou jsi mi poslala??? To jsem ti taky měla napsat do sz?? Asi měla aspoň bych si ušetřila ty poznámky k tomu co jsem ti napsala.¨
Po tom co jsi mi napsala to zpět vážně neberu!!!
Máš pravdu, hned se toho některý! hodný" a „osvícený“ maminky chytí!! Ale proč od nich…takových zlích lidí se neprosím o radu!
Jo, jo zvládnu to! Ono to jinak nepůjde! Děti miluju…ale obavy tam jsou, vidím, že obavy mělo či má více! Díky za napsání zkušeností. ![]()
@Poison Eve píše:
Ten, kdo lyncuje, nechce byt lyncovan… to jsou ty paradoxy
jestli mi chceš něco říct tak mě aspoň označ ![]()
@Andysekk To je o dětech a o celkové situaci. My máme děti 20 měsíců od sebe - plánovaně a neměnila bych. Každé má své pro i proti. Podle mě to menší nemusí tolik žárlit. Pro mě bylo třeba fajn, že byla starší doma a nemusela jsem s miminkem do školky, atd atd… Najdi si v tom to pozitivní ![]()
@LUCIPERKA-ddub I to se stává, nikdo neříká že žena jde na potrat jako na párty vysmátá, ale někdy to hold prostě jinak nejde. a věřím že žádná tam nešla s úsměvěm. Každou to bolí. Jen prostě někdy to fakt jinak nejde. Můžu se tě zeptat???Měla by jsi druhé dítě kdyby jsi věděla že na to nemáš, že nemáte už teď dost peněz a co potom až příjde druhé, a že nevíš jak to všechno zvládneš. A že třeba nemáte místo. Nechala by jsi trpět i zbytek rodiny??? Nebo by jsi nad tím uvažovala.
@Andysekk Podle mě je to naopak nejlepší věkový rozdíl. Přesně cca ve 2,5 letech mého malého jsem si dokázala představit, že mám i druhé. Do té doby jsem si to vážně představit nedovedla z důvodu obrovského fyzického vyčerpání. No dnes mi je líto, že jsem neměla dříve odvahu - neměla, no
Takže ničeho se neboj a vážně je to dle mého ideální věkový odstup. Skoro ti závidím, že to „příroda“ vyřešila za tebe ![]()