Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jajul85 píše:
@LUCIPERKA-ddub Ano myslím to vážně, nechápu proč by někdo kdo se musí ptát cizích lidí měl mít dítě když o tom pochyuje. Pak ty děti jen trpí.
taky jsem hooooodně pochybovala a to docela dlouho po dvou čárkách na testech, dítě jsem si nechala spíš z rozumu (věk, partner, neuměla bych dítě „zabít“, strach z neplodnosti).
A představ si, že mé dítě netrpí, je milované, ba dokonce se má velmi dobře ![]()
@Tímeaaa Tady se většina maminek dlouhodobě snaží otěhotnět, takže tvůj dotaz mezi tyto maminky je trochu sebemrskačství.
Týjo, tak koukám, že tady je to FAKT spíš kamenování, než diskuse s maminkama! Jen jsem si chtěla o tom s někým psát!! Panebože, já nechci jít na POTRAT!!! Napsala jsem to tam!! Jen jsem napsala obavy, jak to zvládneme a jestli má někdo s tím takovou zkušenost!! Lidi z Vás je mi zle!! Z vašich útočných reakcí! A ten, kdo tu napsal hezky svou zkušenost, děkuju!
@Andysekk jak víš že jsi v 8 tt když ti teprve dnes vyšel pozitivní test???
@Andysekk píše:
To, že jsem těhotná jsem zjistila dle těhotenského testu dnes!! Před tím mi nic neukazovat (dělala jsem si ho několikrát, ale hcg byla nízká!) a Dr.mi řekl, že mám počkat, že je to fakt dost brzo! Co je na tom teda divnýho, morbidního! Koukám, že tady jsou maminky spíš nastartované a hned sráží…a to jsem čekala, teda jiný přístup…
Vsak ti tady spousta napsala, ze se to da v pohode zvladnout. Nechapu, co cekas? Ze ti tu budou radit, at jdes na potrat a zacnes se snazit za pul roku? Ze pak uz ten vekovy rozdil bude ok a lip to zvladnes?
![]()
@Andysekk holky jsou od sebe 2,5roku(chtěli jsme to tak) a čekala jsem to s nima horší než to je
manžel je celé dny v práci a já si dodělávám školu a ještě jsem se nezbláznila ![]()
@Andysekk
chápu, že se bojíš, že to nezvládneš, ale jsou i menší věkové rozdíly mezi dětmi, nebo co třeba dvojčata a vícerčata…Bohužel tvůj dotaz vyzněl hodně stupidně - ptát se, zda máš mít druhé dítě, když už těhotná jsi a dle původních informací v 8.týdnu
Tak se nečerti ![]()
@Andysekk Tady se většina maminek dlouhodobě snaží otěhotnět, takže tvůj dotaz mezi tyto maminky je trochu sebemrskačství.
@Andysekk píše:
To, že jsem těhotná jsem zjistila dle těhotenského testu dnes!! Před tím mi nic neukazovat (dělala jsem si ho několikrát, ale hcg byla nízká!) a Dr.mi řekl, že mám počkat, že je to fakt dost brzo! Co je na tom teda divnýho, morbidního! Koukám, že tady jsou maminky spíš nastartované a hned sráží…a to jsem čekala, teda jiný přístup…
Vůbec si z toho nic nedelej. Jizlive komentáře k emiminu prostě patří. Zvladnes to, dnes maly sok za měsíc radost ![]()
@Tímeaaa píše:
to mi přijde celé trochu vymyšlené… v 8.tt počkat a na co? až se za měsíc rozhodneš pro ukončení? Tohle by ti žádný doktor neřekl to mi nevykládej
hlavně v 8tt se přece už dělá utz a dr. by to viděl, ne? ![]()
@marrlinka píše:
taky jsem hooooodně pochybovala a to docela dlouho po dvou čárkách na testech, dítě jsem si nechala spíš z rozumu (věk, partner, neuměla bych dítě „zabít“, strach z neplodnosti).
A představ si, že mé dítě netrpí, je milované, ba dokonce se má velmi dobře
@marrlinka píše:
hlavně v 8tt se přece už dělá utz a dr. by to viděl, ne?
no určitě
No podle toho testu jsem to zjistila. Volala jsem Dr. a ten řekl, že ty testy bývají opravdu spolehlivé. Navíc, když si jich uděláš víc za sebou! Ale k němu mám jít v týdnu! Takže je to fakt čerstvé. Ale teď už sem psát ani nechci, když to rozpoutává takovýhle hnusný řeči!
@Andysekk píše:
Týjo, tak koukám, že tady je to FAKT spíš kamenování, než diskuse s maminkama! Jen jsem si chtěla o tom s někým psát!! Panebože, já nechci jít na POTRAT!!! Napsala jsem to tam!! Jen jsem napsala obavy, jak to zvládneme a jestli má někdo s tím takovou zkušenost!! Lidi z Vás je mi zle!! Z vašich útočných reakcí! A ten, kdo tu napsal hezky svou zkušenost, děkuju!
Tak pak ale fakt nechapu ten nazev diskuse, ten opravdu evokuje to, ze se ptas, jstl si ho mas nechat nebo jit na potrat ![]()
@Jajul85 píše:
@LUCIPERKA-ddub Ano myslím to vážně, nechápu proc by někdo kdo se musí ptát cizích lidí měl mít dítě když o tom pochyuje. Pak ty děti jen trpí.
Ja teda zase myslim, ze pokud ma nekdo vubec potrebu se ptat cizich lidi, jestli ma mit deti, tak je na uvaze, jestli mel mit i prvni ![]()