Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Andysekk tak super, to zvládneš, Já chtěla mít děti o dva raky od sebe a nedaří se nám. :/ Je to nejlepší věkový rozestup, ne pro matku, ale pro děti.
Joo, tak to koukám! Zlinčovali mě DOST! Je mi špatně z toho chování!
@Andysekk Nic si z toho nedělejte vždy a všude se takové maminky najdou a těhotenství si užijte…Obavy hoďte za hlavu, děti k sobě budou mít blízko..všechno jde když se chce ![]()
Nediv se, když dáš te diskuzi takový nadpis.. jasně, že to zvladnes, proč by ne? Když musíš, tak musíš ![]()
@Andysekk píše:
Týjo, tak koukám, že tady je to FAKT spíš kamenování, než diskuse s maminkama! Jen jsem si chtěla o tom s někým psát!! Panebože, já nechci jít na POTRAT!!! Napsala jsem to tam!! Jen jsem napsala obavy, jak to zvládneme a jestli má někdo s tím takovou zkušenost!! Lidi z Vás je mi zle!! Z vašich útočných reakcí! A ten, kdo tu napsal hezky svou zkušenost, děkuju!
Ale napsala jsi dotaz, jestli máš mít druhé dítě, tak se nediv, že to spousta holek nepochopila. Kdybys napsala „zvládnu to?“ Byla by diskuze hodně jiná ![]()
TAK NA POTRAT JÍT NECHCI!!! Nevím, proč se toho hned někdo chytil!! Ženský, vždyť vy se chováte tak necitělně.. o tom, kdo mám mít a nemá mít dítě! Jak můžete hned takto soudit!!
Tak se zakladatelka spatne vyjadrila, no? To se Vam nikomu nestalo? Sice nazev diskuze zvolila nevhodne, ale „dotaz“ samotny je spis ve stylu „chci se sverit“ jak pise hned v prvni vete. Tudiz si opravdu myslim, ze zakladatelka spise potrebuje uklidnit, ze to zvladne. Ktera z nas nemela nekdy pochybnosti, ze neco nezvladne? I ja se bojim. Bala jsem se, kdyz jsem cekala druhe, ktere melo byt rok a pul od prvniho (bohuzel tu s nami neni) a bojim se i ted, kdy bude vekovy rozdil pres 3,5 roku. A bojim se i pres to, ze miminko bylo planovane a prestoze mam relativne klidne dite.
Zvládneš to, uvidíš. Na začátku to bude fičák, ale až si to sedne, bude to fajn. Hlavně se nebát. Ženská zvládne víc než traktor. Já mám kluky téměř na den o pět let - a stejně to byl hukot, když byl třeba jeden nemocný a druhý měl školku, kroužek… Neboj se říct si o pomoc, pokud máš komu a ono to půjde. Hlavně se prosím tě neboj dopředu.
@Andysekk My druhé mimi plánovali, začali bychom se snažit i dříve, ale nechtěla jsem být těhu na svatbě vzhledem k silným nevolnostem u prvního. Zadařilo se napodruhé a syn bude mít v době narození prcka necelých 28 měsíců. naopak mi tento rozdíl přijde ideální, syn už bude samostatnější a rozumnější..
Příspěvek upraven 23.01.15 v 16:07
@Andysekk O potratu jsi nepsala, ale vis, ze jsi tehotna a ptas se, zda mit dite… Co kazdeho asi napadne???
Karlle-díky, máš pravdu..ale tohle jsem od maminek nečekala!! Říkají, že je to hnus, ale jejich reakce jsou teda jaké!! Ani se na nic nezeptají a píšou takové věci…
Karlle-díky, máš pravdu..ale tohle jsem od maminek nečekala!! Říkají, že je to hnus, ale jejich reakce jsou teda jaké!! Ani se na nic nezeptají a píšou takové věci…
@karlle Obavy hoďte za hlavu
hlavně žádné obavy, ono to nějak dopadne:))))) to si děláš asi srandu ne??? to je jak u cikánů. žádné obavy nic neřešit a čekat. Jak to dopadne. neříkám že to je paní nebo tvůj případ, ale obavy by se měli řešit předcházet tomu, aby když už teda dítě mám, jsem byla schopná mu dát to co si zaslouží a aby netrpělo a mělo nějaké standardy jako dítě první nebo aby vůbec nějaké standardy a zázemí mělo.
Tady je zase vzedmuta vlna vajecniku
. Mile damy, ne kazdy ma dar vyjadrovani, na mne uz uvodni prispevek ani tak nepusobi formou uvahy nad potratem.