Děti brzo po sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
23.1.15 14:07

Timea-jelikož to co jsi napsal bylo FAKT hnus-myslíš, že na to nebudu reagovat!! Ty si myslíš, že můžeš urážet lidi a říkat takové bolestné věci a oni budou mlčet!!??? Tak jsem ti napsala osobní zprávu-nepotřebuju se prezentovat jako ty-píšeš veřejně takové věci. :,( A když něco mám vážného, tak jenom mezi sebou!! Takže proto!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.1.15 14:07
@Andysekk píše:
Máš pravdu, hned se toho některý! hodný" a „osvícený“ maminky chytí!! Ale proč od nich…takových zlích lidí se neprosím o radu!
Jo, jo zvládnu to! Ono to jinak nepůjde! Děti miluju…ale obavy tam jsou, vidím, že obavy mělo či má více! Díky za napsání zkušeností. :)

v zásadě šlo o to, jak ses zeptala. kdybys napsala „mám strach, jak to zvládneme, zkušené poraďte, prosím“, pak by to bylo něco jiného, než když jsi napsala „jsem těhotná, ale nevím, jestli mám mít druhé dítě“. V prvním případě by se nejspíš strhla vlna rad a chlácholení, v případě, který jsi zvolila ty, jsi snad ani nemohla nic jiného očekávat, ne? zejména ne na serveru, kde se velká část uživatel nazývá „snažilkami“ a „těhulkami“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
23.1.15 14:08
@Jajul85 píše:
Asi mě ukamenujete, ale myslím že paní ač je těhotná tak to nebylo plánované, to že se má chránit asi ví, bohužel ne vždy všechny ochrany fungují na sto procent. Já osobně si myslím, že pokud se paní na to necítí, neměla by si dítě nechávat, přece jen to chce se na dítě těšit a mít ho rád a ne že toho budu litovat a budu strhaná jako kůň. to pak to odnesou jen děti. 8 tt je relativně krátká doba. Pokud se paní musí ptát zda si dítě nechat cizích lidí. je dle mého odpověď víc než jasná. Rozhodnout za Vám paní zakladatelko neudělá, ale na otázku jste si odpověděla už tím když jste to sem psala.

Mám stejný názor..

• Citovat
  • Upravit
4624
23.1.15 14:08

@Andysekk Jo a za mě obrovská gratulace :potlesk: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
23.1.15 14:09

@Andysekk Jen dodám, že druhá byla náročná, denně v šátku, já v šestinedělí jen bulela… :zed: Teď jim je 3 roky pryč a 19 měsíců a jsou neskutečné parťačky.
Já si třeba nedokážu představit, že bych měla děti od sebe víc jak třeba 4 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411

@Tímeaaa Omlouvám se jestli jsem se tě dotkla. Všimla sis vůbec jak se vyjadřuješ o zakladatelce a její dětech? Řákáš ji že její prvorozené se nemělo narodit a přitom tě tak hrozně nastartoval špatně zvolený název. A je ti blbě jen při zníňce o potratu a o prvorozeném mluvíš jako by ani člověk nebyl. No nechci se tu stebou nějak dohadovat jen mě mrzí jak si tu některé hrají na supermatky a nad svým vyjadřováním se samy nezamyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
@marrlinka píše:
v zásadě šlo o to, jak ses zeptala. kdybys napsala „mám strach, jak to zvládneme, zkušené poraďte, prosím“, pak by to bylo něco jiného, než když jsi napsala „jsem těhotná, ale nevím, jestli mám mít druhé dítě“. V prvním případě by se nejspíš strhla vlna rad a chlácholení, v případě, který jsi zvolila ty, jsi snad ani nemohla nic jiného očekávat, ne? zejména ne na serveru, kde se velká část uživatel nazývá „snažilkami“ a „těhulkami“ :roll:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

O prvni jsme se snazili 3/4 roku. Kdyz mel malej rok, zacali jsme se „snazit“ s tim, ze kdyz to za pul roku vyjde, tak pecka. Haha, dalsi mesic uz //
Dnes to vidim tak, ze vedet, co bude, chtela bych jeste mensi rozdil nez maji kluci ted. Ale ono je to vzdycky jen a jen o detech, ani ne o rozdilu ve veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Jajul85 na potrat bych nešla. Kdo chce hledá řešení, kdo nechce hledá výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220

@Jajul85 Á supermatka :mrgreen: Tak asi když už je paní těhotná a na potrat nechce tak co jí jiného zbude! Zvládli to jiné zvládne to taky…furt lepší ji podpořit a podržet než do ní rýt, že si to měla rozmyslet a né se teď ptát když už je v tom že? Takový rypáky miluju tak proč sem lezete když míso podpory umíte akorát závidět a ubližovat slovy ostatním. :?: :?: Hlavně si sami sáhněte do svědomí paní dokonalé :roll: Opravdu byste se některé měli nejdřív zamyslet samy nad sebou než něcop plácáte a činíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
23.1.15 14:11

@Andysekk vyprdněte se na ně, za to vám nestojí :hug:
ONY tady číhaj a hledají někoho na kom se můžou napást :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.1.15 14:14

Kdyby tam alespoň bylo „mám na to, mit druhé dítě“…jak jsem psala, i malý věkový rozdíl je super, ze zkušenosti…ten nadpis ale fakt nevypadá jako omylem spatne zvolena slova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.15 14:15

@Andysekk Jako promiň mě připadá, že jako moc nemyslíš, napíšeš nechci se prezentovat jako ty, ale napíšeš to do sz to jako že když to nikdo nevidí tak to neplatí???:)))) myslím si že nejsi zcela normální, a že si hrozně odporuješ, Promiň ale z toho co tu píšeš nejdřív jasný článek o tom že druhé dítě teď nechceš, po smršti pak jako zase že jo, že jsi to jen špatně napsala. Víš co vůbec chceš??? Možná by jsi se měla zamyslet co ti kdo napsal a nekopat kolem sebe. Ono jako můžeš si za to sama, takovej dotaz vznese opravdu jen trubička. Osobně by jsem taky řekla že někdo kdo musí toto řešit na netu, jestli jako má vůbec mít dítě, řešíš tu všechno shledala jsem se i s tím že maminka řešila febrylní křeče zatím co je její dítě prodělávalo. Myslím že jsi dost podobný případ, a to tě nechci urazit, ale zkus přemýšlet co jsi položila za otázku, a na takové otázky nemůžeš čekat moc milé a ani možná ne moc chytré odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.15 14:19

@karlle supermatka nejsem v tom máš jistě navrch ty, ale stojím nohama na zemi a vím co si můžu a nemůžu dovolit. nehledě na to že můj se nikdy netýkal přímo nějaké rady jen toho aby si uvědomila co chce a jak na tom jsou. Možná kdyby jsi to četla neměla by jsi teď ty tak urýpané komentáře :)))) Nic méně mě to nevadí jsme lidi a každý se hold někdy sekne :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
23.1.15 14:21

@Jajul85 To nemůžeš myslet vážně. OK, ty by jsi možná na ten potrat šla, ale já ne ani kdybych měla mít 10 dětí. A ještě tady ty potraty zastáváš a prezentuješ jako něco normálního. V 8. tt má miminko už funkční srdíčko, vytvářejí se prstíky, uši, jazyk, klouby… Má základy všech vnitřních orgánů. Velmi se pohybuje.
Pevně doufám že ty tvoje příspěvky zde byly psány z recese. Jinak je mi z tebe zle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure