Mám přehnané požadavky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
20.2.17 18:53
@jdukolem píše:
no a co takhle respektovat že si ten tříletý chce v klidu hrát a desetiměsíční prostě ještě není ten parťák?

Takze on si tam nesmí snad hrát? Ten domeček jsem delala pro syna ale samozrejme si v nem muze hrát i on ale preci ho nebude vyhazovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
20.2.17 18:56

Tak povolte jednu hračku oběma :) 10-ti měsíční je malé, moje děti si v tomhle věku taky u jídla trochu hrály a nezůstalo jim to, dnes stolují normálně a v klidu.

Já jsem zastánce spíš toho nedělat z té výchovy složitější a náročnější věc pro všechny zúčastněné, nevytvářet nějaká pravidla jen „protože jsem to řekla“ a neřešit prkotiny. Pokud je dítě živější, tak má do určitého věku třeba problém vydržet u jídla v klidu, syn to tak do těch cca 3,5 let měl.

Prudit ho by znamenalo, že toho moc nesní. Následky hraní u jídla na něm nepozoruju :)…ale jestli je to pro vás tak důležité, tak je to váš boj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.2.17 18:57

@voodoo no s tím domkem to je těžký, dalo by se mu nějak vysvětlit, aby když mu malý leze do hraní, ze ma zavolat nebo nějak říct a ne po něm hned házet hračky? Jestli ne, a je zvyklý vše řešit surově, tak pak asi jedině je mít oba pořád na očích, aby jsi těmhle situacím předcházela a malého včas vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.17 18:58
@jdukolem píše:
netáhnete za jeden provat - to dítě za to nemůže - to je na vás

Ano to je pravda a proto je treba aby ty pravidla platila pro všechny :) vidíte ze jste mi to potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.2.17 19:00
@voodoo píše:
Takze on si tam nesmí snad hrát? Ten domeček jsem delala pro syna ale samozrejme si v nem muze hrát i on ale preci ho nebude vyhazovat?

hele pochop že tříletý si chce hrát po svém a ano, je to apriory domeček tvého syna však si ho ten malý jen půjčuje ne? A pokud mu bylo dovoleno - půjčeno pak by měl mít právo si pohrát bez - pro něj otravného mrňouse..až tam bude první prcek tak by mu tam zase neměl lézt ten tříletý..
toto je věk kdy si ty děti prostě nebudou hrát spolu.. mimino je moc mimino..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.2.17 19:01
@voodoo píše:
Ano to je pravda a proto je treba aby ty pravidla platila pro všechny :) vidíte ze jste mi to potvrdila.

tvá pravidla, muže pravidla? čí pravidla?
nic jsem nepotvrdila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
20.2.17 19:03
@voodoo píše:

nejsou ve věku, kdy by si uměli hrát spolu. U nás platilo pravidlo prvního - kdo obsadil hračku/místo první, ten si tam hrál. Když došlo k uvolnění, nastoupil druhý - ale neexistovalo, že by se ten první fofrem a natruc vracel, jen aby druhého vystrnadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
20.2.17 19:05

Taky mi přijde, že po tom tříletém chceš moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.17 19:08

On ma deset měsíců takze pro nej je hrani ze tam vleze a za deset vteřin vyleze, proste objevuje svět a pohyb a nebudu mu v tom bránit. Domeček je dost velky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.17 19:10
@jdukolem píše:
tvá pravidla, muže pravidla? čí pravidla?
nic jsem nepotvrdila ;)

My mame stejná pravidla jen je treba aby je dodržovali všichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
20.2.17 19:10
@voodoo píše:
On ma deset měsíců takze pro nej je hrani ze tam vleze a za deset vteřin vyleze, proste objevuje svět a pohyb a nebudu mu v tom bránit. Domeček je dost velky. 8)

nejde o velikost prostoru, ale o pocit soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.17 19:12
@neumisa píše:
nejde o velikost prostoru, ale o pocit soukromí.

Tak druha moznost je ho uklízet kdyz tu bude ale to mi prijde smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.17 19:13
@voodoo píše:
Tak druha moznost je ho uklízet kdyz tu bude ale to mi prijde smutne.

a třetí možnost je ta, že když tam bude starší dítě, tak tam prostě nepustíš mladší

• Citovat
  • Upravit
15814
20.2.17 19:14
@voodoo píše:
My mame stejná pravidla jen je treba aby je dodržovali všichni :)

očividně nemáte, když tvůj přítel klukovi hračku u stolu přistrčil a ty to vidíš jako problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.2.17 19:14
@voodoo píše:
My mame stejná pravidla jen je treba aby je dodržovali všichni :)

ne nemáte -
ty řekneš na motorku dívat, muž mu ji přisune..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí