Jak urychleně zastavit laktaci?

247
22.6.21 19:09

Mám týden na to zastavit laktaci prosim rychle tipy :(

Ahoj jsem na tom zdravotně špatně v pondělí nastupuji na příjem do nemocnice čeká mě lumbální punkce a spoustu jiných vyšetřeních i když to tak necítím musím malého (12m)odstavit prosím o rychle tipy ať v nemocnici ještě netrpím s prsy a ať je to pro nás oba co nejmíň bolestivé, zatím veškeré snahy podat mu UM skončilo pláčem :roll: Takže ocením, jak tipy jak zastavit laktaci, tak jak nad ním vyzrát s flaškou (která sedla vašim dětem nejvíce), z mlék si vybirat nemůže, protože musí mít bez kravské bílkoviny, jinak doposud jsem kojila na požádání takže tak 3×krat přes den a v noci prostě hodně to netuším kolikrát :think: Diky za všechny rady předem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesmírná drůbež
22.6.21 19:18

Mléko v tomto věku z hlediska výživy nepotřebuje. Takže bych ho tím nejspíš přestala trápit. Zastavit laktaci, no opravdu ta šalvěj, pít jen to, zkusit omezit příjem tekutin, ale je horko, což je problém.

• Citovat
  • Upravit
22839
22.6.21 19:20

Na zastaveni laktace jsou prasky. Na noc by mohl byt s tatinkem a s dudlikem, popripade s flaskou vody. Krmit by mohl taky tatinek- od nej to veme lip. Mleko by uz mohlo stacit jen 1-2krat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
22.6.21 19:21

Jak zastavit laktaci neporadím, ale lahvičky máme značku tommee tippee a kluci byli měsíc po narození částečně na MM a s těmito lahvičkami jsme neměli žádný problém střídat kojení a UM. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.6.21 19:38

@JanaDaR Mudra mi říkala, že UM pravě musi mit kvuli tomu, že nemůže to kravske mleko tudíž tvarohy ani jogurty aby měl odkud mít vapník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.6.21 19:44

@Emma9697 existují náhražky s vápníkem, například rýžový nápoj. Fakt bych ho nenutila. A vápník je i v zelenině, mnohdy je ho tam více než v mléku. Já i můj nejmladší syn máme ABKM. Zkoušeli jste výrobky z mléka kozího, ovčího?

• Citovat
  • Upravit
305
22.6.21 20:25

Na zastavení laktace Dostinex (zavolej si na gyndu)
A přechod na UM, dej flašku tatínkovi (nebo tomu, kdo ho bude hlídat) a nebuď u toho.. Když bude mít hlad, tak se prostě nají ;) Jinak na začátku jsme měli flašku Tommee Tippee, teď (5,5 m) máme baby love z DM. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.6.21 21:10

@Emma9697 ja kojila fakt hodne a pomohla ta salvej a homeopatika. Ale par dni to trvalo…
Asi zkus tu gyndu a leky.
S mlikem pro maleho neporadim. Ale drzim palce s tvoji lecbou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí