Mamánek od roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
25.7.14 14:08

A otec ditete neni otec ale vul.
Ale pravda ani zvirata se takhle nechovaji…
Ty sve mladata chrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
25.7.14 14:09

@Marsmeli super matka nejsme žádná z nás, ale věřím, že každá z nás dokáže „vycítít“ potřeby svého dítěte!!!Bohůžel jsem si to myslela až do teď pokud jsem neobjevila tuto diskuzi.Je mi z toho celkem ouzko.
Její maličká by mohla na týden k nám. To by bylo uspávání v noci,odpoledne.Nad ránem k nám do postele a rozvalit se. :dance: To by bylo zjevně dovolím si napsat její prázdniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.7.14 14:09
@Janeet píše: :palec:

Jezis me to uplne nastvalo. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
25.7.14 14:10
@kattkka píše:
Zakladatelko ty nejsi matka ty jsi proste krava na tohle nejde nic jineho napsat. Takovy lidi si nemaji porizovat deti. Prisnost ano ale v mire.
Jezis i kdyby no a co.
Malej taky nekdy enusne tak hold ho hladim nebo houpu nebo i po venku jsem snim vecer chodila. Tohle me hlava nebere.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
25.7.14 14:11
@kattkka píše:
Jezis me to uplne nastvalo. :? :?

mě taky, tohle prostě nepochopím :zed:

• Citovat
  • Upravit
17
25.7.14 14:11

Vždyť je ještě maličká, já nevím, nepřijde mi to divný, že prostě někdy v noci se probudí, potřebuje třeba jenom ujistit o vaší blízkosti, nebo se někdy přitulit… Zvlášť ještě po tom roce přichází tohle „mamánkovský“ období, ale já bych se z toho vůbec nenaštvávala a nehroutila, dej tomu čas..na mně syn do roka a půl visel takovým způsobem, že jsme spolu chodili snad i na záchod, nechtěl pomalu ani pochovat od ostatních..dala jsem mu čas, poskytla mu svojí náruč, je mu dva a půl a všechno přešlo, nemá problém být s ostatními členy rodiny i na víc dní beze mě..všechno tak rychle uteče, za pár let to bude velká samostatná holka, třeba ještě ráda budeš chtít být s ní a ona bude mít svoje zájmy a koníčky a nebude o to stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
25.7.14 14:12

Je mi z toho opravdu smutno…chudák malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.7.14 14:13
@Janeet píše:
mě taky, tohle prostě nepochopím :zed:

roce se dcera nastehovala za nama do postele.Spi v nasi posteli dodneska :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
25.7.14 14:15

@Jannys Přesně ták ;)taky jsem přísná, ale všeho s mírou. Děti musí mít ve svých rodičích jistotu ne tohle chudinka malá. A nedokážu si představit vzít malé v půl roce dudlík :zed: ani teď bych jí ho nevzala a to má přes rok ať ho má, když to dítě uklidňuje. No zase mám zvedly adrenalin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
25.7.14 14:15

@kattkka My to máme podobné. Za to může ovšem období zubu.Kdy se nás malej 2 roky probouzel a uklidnil se pouze v mé náručí, tak si ho vždy vyzvednu v pojíčku a spí s námi do rána. Neomezuje mě to a navíc se uklidnuji, že s námi nebude spát do jeho 15ti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
25.7.14 14:17

@Marsmeli Dudlík naštěstí neřešíme v 10ti měsících už ho neměl.
Teď mě napadlo skrze tu malou chudinku zakladatelky holčičku. Pokud jí vzala ráz na ráz dudlík+ opustila krmení a nedá jí ani napít. Není divu, že to dítě tak pláče!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
25.7.14 14:17
@kattkka píše:
roce se dcera nastehovala za nama do postele.Spi v nasi posteli dodneska :lol: :lol:.

můj kluk taky od třech měsíců nechce spát sám v postýlce, tak spíme spolu a jsme spokojený všichni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1054
25.7.14 14:19

Tipuju, že se snažíš ji vést přísně, aby ti časem neskákala po hlavě? Taky nejsem přítelem večerního uspávání. Je to jediný čas za celý den, který mám pro sebe a nehodlám si ho nechat vzít. Dítě miluju, ale čas na odpuštění páry potřebuju. ALE pro takhle malý prtě je naprosto nezbytný cítit jistotu a lásku matky. I když nehodlám večer uspávat, tak když malej prudí (je mu rok) tak tam chodím pořád dokola, pohladím, dám pusu, položím, dám napít. A když už to trvá moc dlouho - víc jak 15-20 min tak vyndám a pochovám. Sama musíš své dítě znát, já vím, že když takhle brečí, že to není samo sebou, že něco potřebuje. (stává se to tak 1× měsíčně, jinak je naučený usínat bez potíží a sám) To samé v noci, měli jsme období, kdy za noc vytáhnul celou flašku pití budil se snad desetkrát. Prostě měl žížu. Teď je zase období, že spinká celou noc. Takhle malý tvoreček se rychle vyvíjí a každý týden je úplně jiný. Prosím přidej do výchovy trochu empatie a lásky, jinak hrozí, že si vychováš úzkostlivýho neurotika a to přece nechceš. A zdravý respekt u dítěte takhle tvrdým přístupem nedocílíš. Prosím popřemýšlej o tom. Zkus se na svá rozhodnutí podívat jejím pohledem, jak by ti bylo kdyby tě takhle natvrdo odsunuli do pokoje, vzali ti dudu - tvoje malá jistota v tom obrovským neznámým světě a když se v noci bojíš/máš hlad/žízeň, trápí tě bříško tak si můžeš plíce vyřvat a odezva žádná. Ona si malá zvykne a začne být hodná, ale to už bude pozdě a v ten den ji nadobro ztratíš, protože ona si uvědomí že ji matka celoživotně zklamala a že jí nemůže věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
25.7.14 14:20

@Jannys člověk bez citu a plný sobectví tohle nevidí ;)
to je malý šikovný sám se ho tak vzdát :) tak uvidíme u nás jak to bude s odnaučováním, ale to až bude trochu větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
25.7.14 14:21

Kdo vam vsem dal pravo soudit, jaka je zakladatelka matka? A titulovat nekoho „kravou“ vypovida o vas, ne o ni. Pokud nesouhlasite s necim postupem, je vhodne napsat " nesouhlasim, delam toto a toto". Ale odsoudit cloveka na zaklade jednoho prispevku je znak frustrace a nevyzralosti. Doufam, ze admini ctou dukladne a minimalne urazlivy prispevek s „kravou“ a jeho autorku poresi. Hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí