Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se tu maminka na prochajdy a na kafe z Kohoutek? Mám roční princeznu a zatím tady nikoho neznám
Ahoj,
jsem z Bystrce.
Je mi 37 roků a dcera má dnes 9 měsíců.
Pokud myslíš, že bychom si měli co říct, tak napiš.
Nestyď se říct, jestli jsem na Tebe stará ![]()
Fakt hledám opravdovou kamarádku, jsem pořád sama.
@pupyk ahoj, stara urcite nejsi. uz jsem na emimino ani nesla, tak pokud mas porad zajem, u me se situace nezmenila ![]()
@pupyk se muzeme domluvit treba na prehradu, at to mame obe kousek. treba ctvrtek v 10?
Hm, ctvrtek zrovna nemuzu to mam nejake litani po doktorech, ale jindy kdykoliv rada!
To máme jen v pondělí ráno kontrolu na rehabilitaci, jinak kdykoliv!
Promin, ze jsem se o vikendu neozvala, ale vsechno se po.. nabytek do bytu byl hotovy o mesic driv, tak jsme v patek malovali cely byt, v nedeli odvazeli stary a navazeli novy… no byl to mazec. mala chtela radit, vsude krabice, po zemi sroubky… no uz to mame za sebou, i kdyz porad je co vybalovat. moc rada bych se s tebou sesla, pokud bys mela cas treba v patek dopoledne, to uz snad budeme zabydleni a mela bych cas na prochazku a kafco na prehrade. jeste jednou se omlouvam, nejsem nedochvilna ani nespolehliva, jen kdyz mi hori za prdeli, jako horelo, notas jsem ani nezapla ![]()
Nevadí, v pátek klidně, snad bude lepší počasí než tohle, mám z toho akorát depku, v bytě tma, klíží se mi oči…
Kdybys nestíhala, tak to nehroť, abys byla v pohodě.
@pupyk nemas FB? ze by to bylo jednodussi. ozvala se dalsi maminka, teda zatim budouci. rada by sla s nami, je taky z bystrce, ale dneska je 39+2, tak si myslim, ze pujdeme sami. kdyztak poslu odkaz https://www.facebook.com/….hajkova.754
Ta Martina?
Mě psala taky ![]()
Psala mi už kdysi před 9ti měsíci, když měla dcera týden.
Nějak jsme se tenkrát nedomluvili, ani nevím proč ![]()
Tak se k nám přidá časem ![]()
Bude mít taky holčičku ![]()
Ahojky, hlasim se do klubu, jsem primo z Kohoutek
-ul. Stamicova, jinak v Brne naplava 6 let
.Mam 21mesicniho synatora a veskery cas jsme sirotci. Jinak pro info uz mi tahne na 31 ![]()