Maminka na psaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1827
2.4.17 21:27

@j.borufka
Aha, už jsem si přečetla zbytek diskuze.
Já pracovala celou dobu, nějak jsem nemohla vydržet sedět zalezlá doma s dětma. Plno mamin mi to vyčítá, ale myslím, že pro mě i syny to bylo nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
3.4.17 18:16

@novomamča já mam taky dva kluky,6 a druhy má 2,5 roku.6iji na Jižní Moravě. Nechodím do práce, ješte jsem doma do listopadu.Ty jsi teda asi taky doma předpokládam. A kde jsi žila předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
3.4.17 18:17

@novomamča no já to ted dočetla že pracuješ, a kde pracuješ? nebo co máš za práci? to je asi každeho vec ne? když to tak citiš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.4.17 19:34

Ahoj maminky :) Připojuji se konečne k vam. Ja jsem z Ústí n/L a mam jednoho prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
3.4.17 19:46

@wewa1 to máš velke kluky, to už máš pohodičku. Chodíš do práce? jakou máš práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
3.4.17 19:47

@Kristy22 Ahoj a jak máš stareho prcka, holka nebo kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.4.17 20:08

@j.borufka mam kluka Vincenta a příští týden mu budou 3 roky. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
3.4.17 21:48
@j.borufka píše:
@wewa1 to máš velke kluky, to už máš pohodičku. Chodíš do práce? jakou máš práci?

Jj, už jsou velcí. Někdy bych to vrátila, jako miminka byli moc hodní. :) Pracuju jako sociální pracovnice v jedné malé sociální službě.

• Citovat
  • Upravit
7811
4.4.17 13:01

@wewa1 já si zase řikam aby už vyrostli.Je toho hodně jsem dlouho doma, a človek si nevaži toho co je. Oni jsou fakt malí. A je s tím práce. A jsi spokojená? nebo by jsi ješte devče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
4.4.17 13:02

@Kristy22 já mam dva kluky Tomašek 2,5,a Lukašek má 6 let. Dnesak s ním jdu k zapisu do školi. Bude mit odklad.Leti to jako voda.jsi doma spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
4.4.17 13:22
@j.borufka píše:
@wewa1 já si zase řikam aby už vyrostli.Je toho hodně jsem dlouho doma, a človek si nevaži toho co je. Oni jsou fakt malí. A je s tím práce. A jsi spokojená? nebo by jsi ješte devče?

Mně bylo doma dobře. Vyčítala jsem si, že jsem je ve třech letech dala do školky a začala jsem pracovat. Byla jsem ještě rok na rodičáku. Mohla jsem s nimi ještě být doma. Naskytla se příležitost práce v těsné blízkosti domova, tak jsem to šla zkusit a už tam pracuji 9 let.
Děvče? To snad budu pořád. :lol: Jsem rozvedená a mám se co ohánět. Ale nestěžuju si, mohlo by být hůř.

• Citovat
  • Upravit
32
4.4.17 16:17

@j.borufka aha jak to ze odklad? Jak jako doma spokojena? S prckem jo ale jestli myslis ve vztahu tak ne…od zari musim jit do prace abych se mohla odstehovat od pritele a nebyla na mem tak financne zavisla. A co ty? jsi spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.4.17 16:25

@j.borufka nechces si psat spis do osobnich zprav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
4.4.17 19:53

@Kristy22 jasně už jsem ti napsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajicekk
4.4.17 22:30

Ahoj holky ráda se přidám. Mám holcicku 5let a kluka 22 měsíců :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová