Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.borufka
Aha, už jsem si přečetla zbytek diskuze.
Já pracovala celou dobu, nějak jsem nemohla vydržet sedět zalezlá doma s dětma. Plno mamin mi to vyčítá, ale myslím, že pro mě i syny to bylo nejlepší.
@novomamča já mam taky dva kluky,6 a druhy má 2,5 roku.6iji na Jižní Moravě. Nechodím do práce, ješte jsem doma do listopadu.Ty jsi teda asi taky doma předpokládam. A kde jsi žila předtím?
@novomamča no já to ted dočetla že pracuješ, a kde pracuješ? nebo co máš za práci? to je asi každeho vec ne? když to tak citiš?
Ahoj maminky
Připojuji se konečne k vam. Ja jsem z Ústí n/L a mam jednoho prcka
@wewa1 to máš velke kluky, to už máš pohodičku. Chodíš do práce? jakou máš práci?
@j.borufka mam kluka Vincenta a příští týden mu budou 3 roky. A co ty?
@j.borufka píše:
@wewa1 to máš velke kluky, to už máš pohodičku. Chodíš do práce? jakou máš práci?
Jj, už jsou velcí. Někdy bych to vrátila, jako miminka byli moc hodní.
Pracuju jako sociální pracovnice v jedné malé sociální službě.
@wewa1 já si zase řikam aby už vyrostli.Je toho hodně jsem dlouho doma, a človek si nevaži toho co je. Oni jsou fakt malí. A je s tím práce. A jsi spokojená? nebo by jsi ješte devče?
@Kristy22 já mam dva kluky Tomašek 2,5,a Lukašek má 6 let. Dnesak s ním jdu k zapisu do školi. Bude mit odklad.Leti to jako voda.jsi doma spokojená?
@j.borufka píše:
@wewa1 já si zase řikam aby už vyrostli.Je toho hodně jsem dlouho doma, a človek si nevaži toho co je. Oni jsou fakt malí. A je s tím práce. A jsi spokojená? nebo by jsi ješte devče?
Mně bylo doma dobře. Vyčítala jsem si, že jsem je ve třech letech dala do školky a začala jsem pracovat. Byla jsem ještě rok na rodičáku. Mohla jsem s nimi ještě být doma. Naskytla se příležitost práce v těsné blízkosti domova, tak jsem to šla zkusit a už tam pracuji 9 let.
Děvče? To snad budu pořád.
Jsem rozvedená a mám se co ohánět. Ale nestěžuju si, mohlo by být hůř.
@j.borufka aha jak to ze odklad? Jak jako doma spokojena? S prckem jo ale jestli myslis ve vztahu tak ne…od zari musim jit do prace abych se mohla odstehovat od pritele a nebyla na mem tak financne zavisla. A co ty? jsi spokojena?
Ahoj holky ráda se přidám. Mám holcicku 5let a kluka 22 měsíců ![]()