Maminka v 16, na co mám nárok?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ChDoll Tady nejsme od opravovani gramatiky, jen rikam, ze tohle souzeni ti prisluselo, kdybys byla jeji matka, ne cizi zenska, ktere se tez nelibi, kdyz ji nekdo hodnoti.
Btw je cely zivot. A ja par let zila ve Francii, presto se na to nevymlouvam.Ve sve podstate ti ale jen rikam, ze zakladatelka se k tomu stavi zodpovedne, resi s rodici a jen ti maji pravo soudit svou dceru, protoze prave jich se to bezprostredne dotyka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oh
Já jí nesoudím!!! Kolikrát ti to budud ještě psát aby si to pochopila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll mě je 19, přítel pracuje a jsem v 21 týdnu těhotenství, školu si dodělávám individuálně, a zatím budeme půl roku u rodičů protože nám se byt teprve staví. Bylo to neplánované, ale postavili se k tomu jako dospělí lidé. A na naší malou se taky hrozně těšíme.
Taky je to nezodpovědné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll píše:
Já nejsem rýpalka. Když někdo v tomhle věku otěhotní je to nezodpovědnost´ať si myslíte co chcete.Že nešla na potrat to jí chválím sama bych si to nenechala…Proti zakladatelce nic nemám mě jde spíš o tatínka. Ona to dítě bude mít celí život on si může v klidu zdrhnout.On si v klidu dodělá školu, ale ona to tak lehký mít nebude.
tak otec může zdrhnout i kdyby mu bylo 30, máme 50% rozvodovost
, dobré že rodina pomůže takže školu má šanci si dodělat
, je jasné že v 16 ani jeden neni zralý na to mít dítě takže rodiče tam budou dost pomáhat a vztah mladých bud vydrží nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikolH Né, tohle není nezodpovědné. Jste úpně v jiný situaci máte v dospělosti kde být-to už jsem tady psala že nemají vlastní zázemí. A co ty víš třeba si tu školu ani neplánuje dodělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně porodné asi nedostanete, bude se posuzovat příjem tvých rodičů. Mamka nastoupí na mateřskou? A ty si doděláš školu? Nebo jak? V šestnácti mít mimčo? Obdivuju tě, já bych to nedala. A v šestnácti jsem byla tele a vychovávat dítě? Ne. Je to starost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 Jo v to je pravda, ale neni toho moc na 16ti letého kluka? Myslím že dospělí se k tomu postaví líp než náctiletý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyTommy píše:
Btw k rypalkam, kolik diskuzi je tady od dospelych zenskych, ze jsou financne zavisle na rodicich? kolika z nich se rodice starají o dite, aby mohly chodit do prace? To je ok? Jen proto, ze jsou dospele?Kolik z vas v 16 vzdy sexovalo s kondomem, poctivě na hodinu presne bralo antikoncepci?
Mit dite v 16 je pruser, ale s podporou rodiny a aspon trochu zodpovednym pristupem se to zvladnout da.
já se přiznám bez mučení. Brala jsem poctivě na hodinu a antikoncepce mi nikdy neselhala. V 16ti jsem si dávala sakra majzla abych nebyla v tom.Moje jediné zbožné přání bylo, dodělat školu a mít školu za sebou tak jako moji vrstevníci. Myšlenka, že já bych školu dodělávala později, mezitím co oni už by pracovali, měli své peníze, apod..děsivá. Nebo, že holky v mých letech později by si užívali miminka, školu za sebou a já měla mimčo a ještě ktomu musela dodělávat školu. To né, děkuji pěkně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll většinou
, brzo to je no to je jasné
, bez podpory rodiny i když vlastně jak by to bylo kdyby rodina nepomohla když ani jednomu neni 18 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tu někdo psal o tom, když má holka dítě v 16ti nebo ve 30ti.
V 16ti 17ti letech ještě dívce netikají biologické hodiny, mezitím co ženské od 30ti už bych řekla, že jo. Takže ano, v 16ti je to nezodpovědné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
Upřímně porodné asi nedostanete, bude se posuzovat příjem tvých rodičů. Mamka nastoupí na mateřskou? A ty si doděláš školu? Nebo jak? V šestnácti mít mimčo? Obdivuju tě, já bych to nedala. A v šestnácti jsem byla tele a vychovávat dítě? Ne. Je to starost.
Porodné zakladatelka dostane, protože se zkoumá příjem rodičů dítěte uvedených v RL, tedy zakladatelky a jejího přítele a předpokládám, že žádný příjem nemají. Příjmy ostatních osob se nezapočítávají, i když budou bydlet u rodičů.
Rodičák bude dostávat ten, kdo bude pečovat o dítě, v tomto případě maminka zakladatelky, rovněž i přídavek na dítě.
A pokud její maminka zůstane s dítětem doma, mohla by zakladatelka školu dodělat nebo si vyřídit individuální studijní plán.
Zas bych to tak černě neviděla, i když komplikace života to je, ale ne neřešitelná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll píše:
@ptacak No tak já to chci vědět co jsem udělala za chybu…
Jeste do toho neumis cist? Psala jsem, ze se pise cely svet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 No já nechápu jak někdo se se mnou může o tomhle hádat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit