Maminka v 16, na co mám nárok?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@januschka píše:
Ma kamaradka spachala sebevrazdu prave proto, ze otehotnela v 16…nerada bych, aby moje dite dopadlo stejne, proto jsme s manzelem pripraveni posilovat s ditetem vzajemnou duveru. Protoze, jakmile se stane takovyto prusvih, tak chci, aby vedel, ze jsme tu pro nej…to jen z pohledu rodicezakladatelce preju hodne sil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keish-Keish píše:
já vám držím palce… tohle je hold server plný zoufalých žen, které nemohou a nemohou mít své vlastní dítě tak jim tohle zřejmě ubližuje, proto rýpou… určitě to zvládnete
Nezlob se na mě, taky jim držím pěsti, ale to cos napsala je naprostá prasárna
Ty uživatelky, co tu psaly, tuším, všechny děti mají. A ty, které děti mít nemohou/dlouho se jim nedaří, tak takhle jim to vmést, to je prostě neomalenost, buranství a prasárna. Oni to určitě zvládnou, zakladatelka mi přijde jako vcelku rozumná a fajn holka, drží celá rodina pohromadě, což je nejdůležitější. Ale to, cos dokázala napsat, to je na ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ptacak píše:
Nezlob se na mě, taky jim držím pěsti, ale to cos napsala je naprostá prasárna![]()
![]()
Ty uživatelky, co tu psaly, tuším, všechny děti mají. A ty, které děti mít nemohou/dlouho se jim nedaří, tak takhle jim to vmést, to je prostě neomalenost, buranství a prasárna. Oni to určitě zvládnou, zakladatelka mi přijde jako vcelku rozumná a fajn holka, drží celá rodina pohromadě, což je nejdůležitější. Ale to, cos dokázala napsat, to je na
- Citovat
- Upravit
@januschka píše:
Ma kamaradka spachala sebevrazdu prave proto, ze otehotnela v 16…nerada bych, aby moje dite dopadlo stejne, proto jsme s manzelem pripraveni posilovat s ditetem vzajemnou duveru. Protoze, jakmile se stane takovyto prusvih, tak chci, aby vedel, ze jsme tu pro nej…to jen z pohledu rodicezakladatelce preju hodne sil
To je strašně smutný, zase se to ale nedá paušalizovat… ale jinak s Tebou zcela souhlasím, pokud se to synům stane, budu ráda, když za mnou přijdou, chci, aby věděli, že přijít mohou. Jistě, plácnu něco o nezodpovědnosti, preventivně budu vysvětlovat, dbát, aby byli rozumní. Ale když se to stane, doufám, že bychom drželi jako rodina, podobně jako u zakladatelky. Rozhodnutí bych nechala na nich, zda mít/nemít, ale měli by mou podporu. (což tedy neznamená, že by dětičky pařili, a já vychovávala vnouče
) ALE OPRAVDU DOUFÁM, ŽE TO ŘEŠIT NEBUDU MUSET.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keish-Keish píše:![]()
Jestli máš pocit, že jsem bezdětná a zoufalá, tak si nejdřív přečti mé příspěvky zde a pak Tě mohu ujistit, že čekám své druhé dítě, a to druhé bylo hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ptacak píše:
To je strašně smutný, zase se to ale nedá paušalizovat… ale jinak s Tebou zcela souhlasím, pokud se to synům stane, budu ráda, když za mnou přijdou, chci, aby věděli, že přijít mohou. Jistě, plácnu něco o nezodpovědnosti, preventivně budu vysvětlovat, dbát, aby byli rozumní. Ale když se to stane, doufám, že bychom drželi jako rodina, podobně jako u zakladatelky. Rozhodnutí bych nechala na nich, zda mít/nemít, ale měli by mou podporu. (což tedy neznamená, že by dětičky pařili, a já vychovávala vnouče) ALE OPRAVDU DOUFÁM, ŽE TO ŘEŠIT NEBUDU MUSET.
![]()
[/citace
No, taky doufam, ze to nebudeme muset resit, ale v dnesni dobe musime byt pripraveni na vsechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ptacak píše:
Nezlob se na mě, taky jim držím pěsti, ale to cos napsala je naprostá prasárna![]()
![]()
Ty uživatelky, co tu psaly, tuším, všechny děti mají. A ty, které děti mít nemohou/dlouho se jim nedaří, tak takhle jim to vmést, to je prostě neomalenost, buranství a prasárna. Oni to určitě zvládnou, zakladatelka mi přijde jako vcelku rozumná a fajn holka, drží celá rodina pohromadě, což je nejdůležitější. Ale to, cos dokázala napsat, to je na
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@januschka To v kazdem pripade…cekame druheho kluka, musim vtloukat do hlavy-jako to delala mamka brachovi-kondom, kondom, kondom, nespolehat na zamilovane slecny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll píše:
Mám stejný názorTo může napsat fakt jen debil…
Ac to u te prestrelky nevypadalo, myslim, ze mame relativne podobny nazor celkove
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ptacak píše:
@januschka To v kazdem pripade…cekame druheho kluka, musim vtloukat do hlavy-jako to delala mamka brachovi-kondom, kondom, kondom, nespolehat na zamilovane slecny
to neuhlídáš, který kluk bude chtít pořád používat kondom? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janiiska Bracha tvrdi, ze fakt poctive jooo…
A fakt tedy, kdykoli jsme potrebovali s manzelem, brachovy zasoby poslouzily
A manzelovi to taky sakra dlouho trvalo…na druhou stranu jsem mu jasne rekla, ze ja a prasky proste ne. Akorat resime, jak to budeme delat po druhem porodu…na treti se citime az za dlouhou dobu ![]()
Ale jinak tedy-hlidat ho zase nechci, proto vtloukat do hlavy, at je rozumny.Ale kdyz bude od patnacti chodit a holkou a v sedmnacti prijde, ze se jim to stalo a on je tehotna, co nadelam, zabijet nebudu…stesti do stropu taky skakat nebudu, o zodpovednosti urco neco kvakat budu, ale…
No, muzu jen doufat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SáraW Už jsem to tu psala. Samozřejmě, ale líp se k tomu postaví dospělí člověk než 16ti leté dítě nemyslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll píše:
@SáraW Už jsem to tu psala. Samozřejmě, ale líp se k tomu postaví dospělí člověk než 16ti leté dítě nemyslíš?
jak kdy nejde o věk, ale o mentální vyspělost, viz třeba toto z dneška http://www.novinky.cz/…ky-deti.html byla dospělá, ale evidentně se k tomu fakt dobře nepostavila, na rozdíl od 16leté zakladatelky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SáraW Já mam taky příklad sestra také otěhotněla v 16ti otci dítěte bylo 17 let.Ve třech měsících odešel. Ve 30ti letech se sestře omluvil a začal se o ně vzorně starat.Tady máš názorný příklad jak se chová dospělí a NEdospělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SáraW píše:
Tak jsme si přečetla diskuzi a opravdu jste mnozí zakladatelce hodně poradily na co se ptala![]()
![]()
Ano, málo kdo odpověděl. Ve většině příspěvků jsem já hadající se se slečnami kteří tvrdí že je to zodpovvědné..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit