Maminka v 16, na co mám nárok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5736
13.2.15 19:52
@januschka píše:
Ma kamaradka spachala sebevrazdu prave proto, ze otehotnela v 16…nerada bych, aby moje dite dopadlo stejne, proto jsme s manzelem pripraveni posilovat s ditetem vzajemnou duveru. Protoze, jakmile se stane takovyto prusvih, tak chci, aby vedel, ze jsme tu pro nej…to jen z pohledu rodice :kytka: zakladatelce preju hodne sil
:palec: :palec: to urcite!!! Kdyby se to stalo tak at vi, ze muze domu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.2.15 20:04
@Keish-Keish píše:
já vám držím palce… tohle je hold server plný zoufalých žen, které nemohou a nemohou mít své vlastní dítě tak jim tohle zřejmě ubližuje, proto rýpou… určitě to zvládnete

Nezlob se na mě, taky jim držím pěsti, ale to cos napsala je naprostá prasárna :zed: :-O 8o Ty uživatelky, co tu psaly, tuším, všechny děti mají. A ty, které děti mít nemohou/dlouho se jim nedaří, tak takhle jim to vmést, to je prostě neomalenost, buranství a prasárna. Oni to určitě zvládnou, zakladatelka mi přijde jako vcelku rozumná a fajn holka, drží celá rodina pohromadě, což je nejdůležitější. Ale to, cos dokázala napsat, to je na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keish-Keish
13.2.15 20:06
@ptacak píše:
Nezlob se na mě, taky jim držím pěsti, ale to cos napsala je naprostá prasárna :zed: :-O 8o Ty uživatelky, co tu psaly, tuším, všechny děti mají. A ty, které děti mít nemohou/dlouho se jim nedaří, tak takhle jim to vmést, to je prostě neomalenost, buranství a prasárna. Oni to určitě zvládnou, zakladatelka mi přijde jako vcelku rozumná a fajn holka, drží celá rodina pohromadě, což je nejdůležitější. Ale to, cos dokázala napsat, to je na :poblion:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
445
13.2.15 20:07
@januschka píše:
Ma kamaradka spachala sebevrazdu prave proto, ze otehotnela v 16…nerada bych, aby moje dite dopadlo stejne, proto jsme s manzelem pripraveni posilovat s ditetem vzajemnou duveru. Protoze, jakmile se stane takovyto prusvih, tak chci, aby vedel, ze jsme tu pro nej…to jen z pohledu rodice :kytka: zakladatelce preju hodne sil

To je strašně smutný, zase se to ale nedá paušalizovat… ale jinak s Tebou zcela souhlasím, pokud se to synům stane, budu ráda, když za mnou přijdou, chci, aby věděli, že přijít mohou. Jistě, plácnu něco o nezodpovědnosti, preventivně budu vysvětlovat, dbát, aby byli rozumní. Ale když se to stane, doufám, že bychom drželi jako rodina, podobně jako u zakladatelky. Rozhodnutí bych nechala na nich, zda mít/nemít, ale měli by mou podporu. (což tedy neznamená, že by dětičky pařili, a já vychovávala vnouče ;-) ) ALE OPRAVDU DOUFÁM, ŽE TO ŘEŠIT NEBUDU MUSET. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.2.15 20:08
@Keish-Keish píše: :mrgreen: :mrgreen:

Jestli máš pocit, že jsem bezdětná a zoufalá, tak si nejdřív přečti mé příspěvky zde a pak Tě mohu ujistit, že čekám své druhé dítě, a to druhé bylo hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
13.2.15 20:35
@ptacak píše:
To je strašně smutný, zase se to ale nedá paušalizovat… ale jinak s Tebou zcela souhlasím, pokud se to synům stane, budu ráda, když za mnou přijdou, chci, aby věděli, že přijít mohou. Jistě, plácnu něco o nezodpovědnosti, preventivně budu vysvětlovat, dbát, aby byli rozumní. Ale když se to stane, doufám, že bychom drželi jako rodina, podobně jako u zakladatelky. Rozhodnutí bych nechala na nich, zda mít/nemít, ale měli by mou podporu. (což tedy neznamená, že by dětičky pařili, a já vychovávala vnouče ;-) ) ALE OPRAVDU DOUFÁM, ŽE TO ŘEŠIT NEBUDU MUSET. :oops: :mrgreen: [/citace
No, taky doufam, ze to nebudeme muset resit, ale v dnesni dobe musime byt pripraveni na vsechno :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 20:46
Mám stejný názor :palec: To může napsat fakt jen debil… :zed:
@ptacak píše:
Nezlob se na mě, taky jim držím pěsti, ale to cos napsala je naprostá prasárna :zed: :-O 8o Ty uživatelky, co tu psaly, tuším, všechny děti mají. A ty, které děti mít nemohou/dlouho se jim nedaří, tak takhle jim to vmést, to je prostě neomalenost, buranství a prasárna. Oni to určitě zvládnou, zakladatelka mi přijde jako vcelku rozumná a fajn holka, drží celá rodina pohromadě, což je nejdůležitější. Ale to, cos dokázala napsat, to je na :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.2.15 20:47

@januschka To v kazdem pripade…cekame druheho kluka, musim vtloukat do hlavy-jako to delala mamka brachovi-kondom, kondom, kondom, nespolehat na zamilovane slecny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.2.15 20:48
@ChDoll píše:
Mám stejný názor :palec: To může napsat fakt jen debil… :zed:

Ac to u te prestrelky nevypadalo, myslim, ze mame relativne podobny nazor celkove :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.2.15 20:51
@ptacak píše:
@januschka To v kazdem pripade…cekame druheho kluka, musim vtloukat do hlavy-jako to delala mamka brachovi-kondom, kondom, kondom, nespolehat na zamilovane slecny :mrgreen:

to neuhlídáš, který kluk bude chtít pořád používat kondom? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.2.15 20:57

@Janiiska Bracha tvrdi, ze fakt poctive jooo… :think: A fakt tedy, kdykoli jsme potrebovali s manzelem, brachovy zasoby poslouzily :twisted: A manzelovi to taky sakra dlouho trvalo…na druhou stranu jsem mu jasne rekla, ze ja a prasky proste ne. Akorat resime, jak to budeme delat po druhem porodu…na treti se citime az za dlouhou dobu :mrgreen:

Ale jinak tedy-hlidat ho zase nechci, proto vtloukat do hlavy, at je rozumny.Ale kdyz bude od patnacti chodit a holkou a v sedmnacti prijde, ze se jim to stalo a on je tehotna, co nadelam, zabijet nebudu…stesti do stropu taky skakat nebudu, o zodpovednosti urco neco kvakat budu, ale…

No, muzu jen doufat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 21:25

@SáraW Už jsem to tu psala. Samozřejmě, ale líp se k tomu postaví dospělí člověk než 16ti leté dítě nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
13.2.15 21:28
@ChDoll píše:
@SáraW Už jsem to tu psala. Samozřejmě, ale líp se k tomu postaví dospělí člověk než 16ti leté dítě nemyslíš?

jak kdy nejde o věk, ale o mentální vyspělost, viz třeba toto z dneška http://www.novinky.cz/…ky-deti.html byla dospělá, ale evidentně se k tomu fakt dobře nepostavila, na rozdíl od 16leté zakladatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 21:42

@SáraW Já mam taky příklad sestra také otěhotněla v 16ti otci dítěte bylo 17 let.Ve třech měsících odešel. Ve 30ti letech se sestře omluvil a začal se o ně vzorně starat.Tady máš názorný příklad jak se chová dospělí a NEdospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 21:44
@SáraW píše:
Tak jsme si přečetla diskuzi a opravdu jste mnozí zakladatelce hodně poradily na co se ptala :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Ano, málo kdo odpověděl. Ve většině příspěvků jsem já hadající se se slečnami kteří tvrdí že je to zodpovvědné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat