Maminka v 16, na co mám nárok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
13.2.15 21:47

@ka2ka Jasně jsou výjmky…Zakladatelce se omlouvám jestli jsem se jí nějak dotkla.Jsou mnozí náctiletí co se chovají hůř, ale stále si stojím za svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 21:51

@SáraW Kdybys uměla číst, tak bys zjistila že nikoho konkrétního nesoudím! Jen jsem hájila svůj názor že většina náctiletích se chovají nezodpovědně co se týče rozmnožování. Mimochodem většina má stejný názor i dokonce sama zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.15 21:55

@Doména123 máš nárok na porodné i rodičák a budeš to pobírat ty ne tvoje máma, rodila jsem minulý rok v necelých 18ti takže sem taky dlouho zjistovala dlouho mi trdili že mi nic nedaj a pak mi to sama rekla až paní na urade :) na příspěvek na díte ale nárok nemáte..každopádne mám přítele který vydelává a sama jsem mela naky peníze z brigad a ted mám taky práci :) sme si vse hradili s přítelem sami :)jakto chcete zvládat finančne když tvuj pritel chodí do školy???

• Citovat
  • Upravit
786
13.2.15 21:56
@SáraW píše:
Myslím, že jsem nikde nečetla od nikoho že je to zodpovědné :think:

Já si jsem jistá že nejmíň jedna z uživatelek to napsala:Pročti si celou dizkuzi třeba 10 krát, možná na to narazíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 21:58
@SáraW píše:
Samozřejmě, že je to nezodpovědné, to je snad jasné uplně každýmu 8o
ale myslim, že na to se zakladatelka neptala ;)

Tebe se taky nikdo neptal na tvůj názor. Budeš se divit, ale ani já… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 22:06

@SáraW Já taky nic útočnýho nepsala, jen jsem odvětila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.2.15 06:33

Taky jsem napsala, že je to nezodpovědné. A co? Je to veřejná diskuze a názor si napsat můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.15 07:05

:potlesk: :potlesk: :potlesk: tak dámy, teď už určitě zakladatelka ví, jak je to s tím porodným a rodičovským příspěvkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.2.15 07:18
@januschka píše:
Ma kamaradka spachala sebevrazdu prave proto, ze otehotnela v 16…nerada bych, aby moje dite dopadlo stejne, proto jsme s manzelem pripraveni posilovat s ditetem vzajemnou duveru. Protoze, jakmile se stane takovyto prusvih, tak chci, aby vedel, ze jsme tu pro nej…to jen z pohledu rodice :kytka: zakladatelce preju hodne sil

to si hned clovek rekne, ze tehot.neni zase takovy prusvih!
je mi ji moc lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat