Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karkulka 1 Škoda, jinak jsem blízko, jsem lesná
jak naschvál to nevychází… ![]()
@Becky00 to je, my jsme přes týden pořád sami, táta stále pracuje aspon víkendy jsme s ním ![]()
@ivulineček tam tím směrem se brzo stěhujem ![]()
holky, tak co třeba pondělí kolem 15 nebo eventuálně středa dopoledne/odpoledne - jak vám to sedí víc? můžem zvolit trasu, kde se dá cestou nakojit, nemusí nám to vyjít s krmením stejně, že jo ![]()
@Becky00 my někdy můžem i víkendy, taťka bývá na stavbě, tak kdybys věděla, že ti to vyjde, můžem se domluvit ![]()
@MiriKuc tak za měsíc dva se třeba připojíte ![]()
@Becky00 Jak budu mít o víkendu čas, určo si na Tebe vzpomenu ![]()
Ahoj holky, tak komu by se chtělo zítra na vycházku? snad nebudou obří závěje ![]()
@oveczka Ahojky mě by se chtělo, ale bohužel nemuho, jdu s malym k doktorovi, budu moct až příští týden, omlouvám se ![]()
@Karkulka 1 ahoj, to je škoda, snad to není nic vážnýho… já teda taky zvažuju návštěvu doktora, už od sobody malá přes den dost bojkotuje kojení a minulej měsíc váhový přírůstky nebyly nic moc, tak ji asi radši nechám převážit a možná najedem na příkrmy o měsíc dřív ![]()
tak ať jste zdraví a příští týden něco vymyslíme ![]()
@oveczka Ne není jdem taky na převážení a zároveň že nám udělá 3měsiční prohlídku. My jsme na UM, na příkrmy najedem za měsíc. Určitě se domluvíme ten příští týden
pokud budeš mít čas.
Já jsem z Bohunic a taky hledám někoho na společné „kočárkování“ ![]()
Ahoj holky nebude se vam nektere jit ven s kocarkem? jsem z brna a mam 7 mesicni holcicku ![]()
@Karkulka 1 píše:
@petamok ahojík a z které části jsi?
Nejsem primo z brna jsem kousek od brna ale jsem pojizdna autem takze to neni problem. jinak mam mamku v lisni a av brne jsem skoro porad