Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem z Brna, je mi 23 a hledam kamaradku s priblizne starym miminkem na klaboseni…treba i prochajdy…
Ahoj pavli, mě je taky 23, mám taky 10ti měsíční holčičku. Kousek od Brna mám rodiče, ale teď bydlíme v Uher. Brodě. Ale poklábosit můžeme klidně tady, když budeš chtít
![]()
Ahoj Sari, urcite muzeme…Deniska je jen o 4 dny starsi nez Natalka…jak se mate?
Mně je 25 a mám za pár dní ročního prcka, ale k tomu ještě skoro tříleťáka… ![]()
@kate02 píše:
Mně je 25 a mám za pár dní ročního prcka, ale k tomu ještě skoro tříleťáka…
ahoj… po pravde Te obdivuji…teda vsechny, co maji vic jak jednoho prcka…nekdy toho mam nad hlavu…a nevim kam driv s jednou holcickou…co dostane Vojtisek k narozkam? ja planuji male trikolku na rok.
@Pavla7 píše:
ahoj… po pravde Te obdivuji…teda vsechny, co maji vic jak jednoho prcka…nekdy toho mam nad hlavu…a nevim kam driv s jednou holcickou…co dostane Vojtisek k narozkam? ja planuji male trikolku na rok.
od nás asi nic moc, máme pro něj Megabloks (sedí to k Duplu) s Mickey Mousem, protože ho miluje
Od mýho táty s manželkou dostal plastovej domeček (což je teda radost pro oba kluky)
Jinak netuším, hraček máme spoustu díky prvnímu prckovi a máme malej byt, takže i tak se tady přes hračky skoro nehnem
![]()
@Pavla7 píše:
A kdepak mate byt? megabloks je co? vubec nevim
v Žabovřeskách.
Megabloks je stavebnice podobná jako Duplo (snad by to k sobě mělo i sedět
)