Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme v rodině menší problém… urazila sem tchyni ( já i chápu proč) ale nemůžu si prsotě pomoct a stojím si za svým… náš 3letý syn už několikrát spal přes noc u mojí mamky ( měla ho celý víkend), bydlí v bytě, cca 10 min od nás. Tchyně bydlí v domku ( cca 40min autem), spíš chalupě, topí si tam k kamnech, takže když v noci vystydnou je tam zima, má 3 psi se kterýma spí v posteli ( dva malé a jednoho velkýho, má je jako děti, můžou vše), jen jednu postel, manželskou na které by tedy spali spolu…ve dveřích má vlezi pro psi a na zahradě bazén… A já se bojím ji ho tam dát přes noc prostě, plus se mi eklují trochu ty psi v posteli. Slušně sem ji to řekla, že se na to necítím a byla bych ráda kdyby hlídala zatim jen přes den a na noc mi ho vratila domů, jenže ona se urazila a už to jelo, vyčetla mi i jiné věci…dovršila to nakonec tím, že ona už vychovala tak ví víc o dětech víc než já a že se k ní nechovám jako rodina, prý na ni dokonce žárlím… dali byste ho tam? co byste dělali na mém místě?
Dávám malýho k mamce na každej druhej víkend od jeho cca 20 měsíců. Nicméně - ne, psy v posteli bych nesnesla. Vyhaslý kamna atd bych neřešila
@Bexi co si mysli tvuj chlap? Ti psi by spali v posteli s malym, nebo s tchyni?
Nedovolila bych, aby dítě spalo v posteli se psem, pes prostě do postele nepatří. At mu teda koupí vlastní postel a nepouští tam žádného psa.
Mě asi nejvíc z toho děsí ten bazén na zahradě a psí dvířka kterými by mohl projít třeba ráno ze zvědavosti, babičku nevzbudit… jí nejvíc urazilo nejspíš to že u mojí mamky už spal.. ale to není tim že bych ji nějak nadržovala. kdyby tchyně měla nějak zabezpečený to bydlení tak mi to nevadí…navíc on tam beze mě nechce, ale to ji taky nezajímá…
Tak kamna bnovorozencem, tak jsme měli doma s novorozencem. Psi v posteli bych snášela hůř. Zalezelo by na jejich velikosti
Chlap má stejný názor jako já, ale ona je generál, jí to nezajímá, ani ji nenapadlo se ho zeptat na názor…myslí si že sem ho asi zmanipulovala či co ( což oprvadu ne)…psi by spali s tchyní i se synem na jedné manželské posteli.
Je to těžký…psa bych teda taky nesnesla. Každopádně, když se na to necítíš tak to nedělej…byla bys z toho pak na nervy!
Řekni ji, že až bude kluk starší tak to nebude problém…
Nenechala bych malého spát v posteli se 3 psy. Já jsem na psy zvyklá, také se mnou spával v posteli, ale to jsem neměla dítě. S dítětem by mi do postele nesměl. Taky si myslím, že by na něj mohli žárlit, určitě tu postel považují za svojí, takže pokud vynechám hygienické podmínky, tak mě to hlavně přijde nebezpečné. Pokud máte cestovní postýlku, tak bych jí dala malému sebou, pokud ne, tak ať si jí tchyně pořídí, když tak nutně potřebuje, aby tam byl malý přes noc (jestli se do ní teda ještě syn vejde, my máme celkem prcka a je v ní ještě v pohodě). No a nebo ať mu koupí postel, jak psala Mufice. Kamna bych neřešila.
A teda kecy, jak ona toho ví víc o výchově, protože ona už vychovala, ty by mi teda silně hnuly žlučí. To nesnáším.
Psy v posteli bych nesnesla, válejí se v bůhvíčem a pak to otřou do povlečení, ble. Ostatní bych asi neřešila. Tak jedině koupit postýlku pro malýho, někde z bazaru, snad by to nemuselo stát majlant ![]()
Příspěvek upraven 28.02.15 v 12:37
Ona mu postel kupovat nechce… i to už sem ji jednou nadhodila, je to už rok a ticho po pěšině…já s hlídáním problém nemám…jen s tou nocí a u ní…u mojí mamky už byl i v noci
Naprosto Tě chápu!! Moje dcera má sice 2 roky, ale u mých rodičů spí co chvíli ( hlavně pátek, víkend)
Ke tchýni bych ji spát samotnou nedala… nenechala bych ji od ní ani pohlídat, možná to zní hnusně, ale moc spolu nevycházíme, já ji nemusím.
Problém je uplně v tom stejném! Ona má sice jen jednoho psa, ale doma má bordel, vsude chlupy, se psem spí v posteli. Kdyby u ní malá spala, byla by asi nahoře v pokoji, kde pes nechodí, ale ani tak bych ji jí nesvěřila.
Moji tchýni asi taky štve, že ji ji nedám, ale já jsem magor na pořádek a prostě bych ji ji nenechala… možná tak na hodinu ![]()
Takže za mě NE! ![]()
Jinak se omlouvám za anonym, ale možná mě někdo bude brat za děsnou káču
![]()
Katka ![]()
A nejde tam sehnat nějakou postel pro malýho? Psy v posteli nemusím, ale zas jestli je drží v čistotě, tak je to její postel a její spánek…ale chtěla bych, aby moje dítě spalo ve vlastní posteli.
Bazén, psí dvířka, vyhaslá kamna - to bych tak neřešila, nikdo není dokonalý ![]()
@Bexi píše:
Ona mu postel kupovat nechce… i to už sem ji jednou nadhodila, je to už rok a ticho po pěšině…já s hlídáním problém nemám…jen s tou nocí a u ní…u mojí mamky už byl i v noci
At koupí postel nebo vyžene psy z postele a dá tam nové povlečení, jinak smůla. Dej jí přečíst tuhle diskuzi, at si přečte nezaujatý názor většiny.