Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@BohunkaP píše:
Souhlasím…Jen, aby nedošlo k nedorozumění… já jsem to všechno předtím psala, co se miminek týče… tj. skutečně miminek (cca 0-1 rok). Od toho roka také fungujeme těmihle způsoby, naše děti v tomhle nejlíp spolupracují s manželem, který jim vrtá zuby, rentgenuje kosti a tak
Jj do 1 roku. To u nas byli jen ty oci a odbery a tak. U odberu pak rval triletak, protoze videl, co delaji pulrocni segre, ale ta byla v klidu ![]()
Ahojky, tak já se večer odmlčela - malý se začal budit co 10 minut a vyžadoval přitulení maminky.
Bohunko, nic se neděje, bylot o poučné si přečíst i tenhle názor. Já sama za sebe zastávám to, že jsem s dítětem, ale je to vzhledem k tomu, že jsem zdravotník a mám potřebu si „pohlídat“. Jinak ano, moc hezky jsi napsala, že já třeba mám potřebu dítě objímat, hýčkat, chlácholit pro svůj pocit a ono to tak moc nevyžaduje. No je to zrovna pro mě težký boj, tohle ovládnout a myslím, že ještě běh na dlouhou trať.
Jak je u nás? Malý měl v noci něco mezi 38-39C - asi - neměřila jsem, jen kontrolovala pohmatem a pospával. Ráno jsem zajela k dr. skrz CRP - samo negativní. OD té doby měl TT mezi 38-39.5. cca od 9 hodin - do 15 jsem ho nechala. Pospával, nosila jsem, hladila, ukazovala v posteli knížky. Kolem třetí začal řvát jak turek. Takže jsem dala Nurof. čípek. Fakt mu už nebylo dobře i když vím, že TT nenastoupala k vrcholu. Měl studený nožky. Takže do té doby jen klid, tekutiny a vyčkávání. No a te´dka 30 minut po čípku tu rajdí s vysavačem a vysává. V klidu ho neudržím, ale tak snad aspoň něco z těch bacilů zdechlo když měl takhle vysokou celé 6 hodin.
Obnovuji téma - nesrážející (minimálně srážející) maminky, máte nějakou zkušenost s šestou nemocí? Dcera 10m jí asi právě má. Horečky tři dni - max 40,3 které jsem tedy už srazila čípkem (koupele nezabíraly), jelikož byla holka vyčerpaná, nemohla spát a ztěžka dýchala. Ted 5tý den se jí objevila lehoučká vyrážka po tělíčku, ale zdá se, jakoby po pár hodinách už mizela (uvidíme). Také doprovází průjem. Díky za reakce.