Maminky, co už neočkujete, ozvěte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2036
8.9.11 16:50
PeBa píše:
Boomer - hele, mi vrtá hlavou tvá přezdívka :think: Že by battlestar fanda? :huban: :dance:
U nás se o přesunu hodně navážno diskutuje.
Rozhodli jsme se tam na týden jet na dovču a omrknout, jak to tam vypadá(ještě nevíme kdy).

PeBa: :mrgreen: Moje prezdivka je uplne neoriginalni, je to jmeno kocky byvaleho svagra. :nevim: :-D

Moc vam fandim. :pankac: Kam jste se to rozhodli jet okouknout?

Jeste k tem porodum, nez se narodila dcera, tak jsem byla tak neznala, ze v porodnici, kterou jsme vybrali, deti nikdy neodvezli z pokoje. Nikdy. Ani kdyby mama padala na hubu. Tehdy jsem si rikala, kamaradky se mely, deti jim odvezly, kdyz jim deti hodne brecely… :nevim: Jak ja jsem potom byla rada, ze mala byla se mnou, i kdyz jsme byli v nemocnici jen hodne kratce. S odstupem casu si rikam, jak jsem mohla byt takhle blba. :zed:

Peggy: preju brzke uzdraveni dcery. Mimochodem, tetanovka by dceri ve vasem pripade mozna i pomohla, vakciny maji prece priznivy vliv na imunitu a lidsky organismus. :roll: Preju vam ‚dlouhou‘ rymu. Samozrejme jen tu naoko. :pankac:

Asha: Jak mi nevahalo sdelit par poslancu (kteri nebyli zrovna pro schvaleni), i pres odmitnuti senatem/prezidentem ho muzou zase prehlasovat.

Dryada: Moc drzim palce! :hug:

PetkaK: Vsimla jsem si, ze ohledne klistovky se nazory pediatru radikalne meni. :think: Zrejme proto, ze to neni povinna vakcina. Je zajimavy, jak maji doktori stejne nazory na povinne vakciny, ale rozdilne na ty volitelne. :roll: Nedejte se! :pankac:

DoktorkaE: Proc si myslite, ze poslanci a urciti lekari maji obrovsky zajem na uzakoneni povinnosti ockovat v CR, s tvrdymmi sakncemi pro ty neockujici (ktere nejsou stale znamy), pokud by mel byt vyklad zakona tak jednoduchy? Ja mam bohuzel z korespondence s poslanci pocit, ze se skutecne snazi o to, aby bylo nemozne neockovat jen tak ze sveho rozhodnuti, protoze nejsme dostatecne zodpovedni k vytvoreni sveho nazoru a zrejme jsme problematicke osoby, protoze neposlouchame lekare. :think: Zakon neni hotovy, nebo uz tam jsou sankce? Priznam se, ze jsem o tom zatim nikde necetla, jen tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.9.11 16:53
Boomer píše:

PetkaK: Vsimla jsem si, ze ohledne klistovky se nazory pediatru radikalne meni. :think: Zrejme proto, ze to neni povinna vakcina. Je zajimavy, jak maji doktori stejne nazory na povinne vakciny, ale rozdilne na ty volitelne. :roll: Nedejte se! :pankac:

Tak do malé to píchat určitě nebudu, a já osobně mám jít za měsíc na přeočkování po 3 letech a vypadá to že nepůjdu :wink:

• Citovat
  • Upravit
192
8.9.11 17:02

zakon

Doktorko nic proti vam, jsem presvedcen ze jste jedna z nejlepsich doktorek co tu pobiha, a to znam jen vase nazory a vnimam vas pristup, ale jsem presvedcen ze hrozba je realna. Bude to hon na carodejnice a jiz jsem o tom psal na VITALII kde jste take reagovala. Kdyby jste mela pravdu, tak pravnici jako Zuzana Candigliota a dalsi nevysiluji. Mam ve svem okoli hromadu advokatu a dana situace je zneklidnuje. Bohuzel ty co rozhoduji jak to bude dostavaji rentu a mam obavi ze ani senat a ani prezident nema tak mocnou ruku jako penize od farmaceutickeho prumyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.9.11 17:07
farska píše:
MartaaO píše:
Ahoj holky, právě jsem se vrátila z půlroční prohlídky, proběhlo to v pohodě. Doktorka moje odmítnutí nějak nekomentovala. Jen mi řekla, že je to teď strašně moderní neočkovat… :pankac: No ale zaskočila mě tím, že když jsem jí řekla, že po roce bych chtěla Infanrix HiB, tak mi na to odvětila, že se už nevyrábí a nedá se sehnat? Blafuje? Nebo to tak doopravdy je? Prosím poraďte. Díky
Lze.Nas dr ho sehnal pred 2 tydny. . . Pry bezne k dostani.

Da se sehnat, objednali mi ho taky pred 3 tydny v lekarne ;) akorat byvaji obcas vypadky v dodavce, vzala jsem si radsi hned 2 davky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.9.11 17:12
Milos22 píše:
Doktorko nic proti vam, jsem presvedcen ze jste jedna z nejlepsich doktorek co tu pobiha, a to znam jen vase nazory a vnimam vas pristup, ale jsem presvedcen ze hrozba je realna. Bude to hon na carodejnice a jiz jsem o tom psal na VITALII kde jste take reagovala. Kdyby jste mela pravdu, tak pravnici jako Zuzana Candigliota a dalsi nevysiluji. Mam ve svem okoli hromadu advokatu a dana situace je zneklidnuje. Bohuzel ty co rozhoduji jak to bude dostavaji rentu a mam obavi ze ani senat a ani prezident nema tak mocnou ruku jako penize od farmaceutickeho prumyslu.

Zdravím Miloše! :mavam:

Já jsem taky zvědavá co z toho nakonec vznikne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2036
8.9.11 17:35
Milos22 píše:

Milosi, rada bych se mylila, ale nazor mam podobny. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.9.11 17:56

Boomer, jasne, ze to muzou prehlasovat a nejspis to tak udelaji. Nejak tenhle system nechapu. Banda zkorumpovanych ignorantu se rozhodne, ze neco proste bude platit a basta, pak to zamitne senat, prezident a oni to pak schvali znova a je vymalovano. To uz tu bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
8.9.11 18:04
dryada píše: Čau císařovny, jestli vás to potěší, tak i po císaři se dá příště rodit normálně a trochu si spravit chuť, zkusila bych se na to vyptat ve Vrchlabský porodnici. Holky držte palečky pozítří se sunem do Vrchlabí-až z Brna za účelem přirozenýho porodu, doma jsem si zatím netroufla, ale asi by to taky nebyl problém, tady v Brně naštěstí takový porodní asistentky jsou, i když se to jima zrovna nehemží.
Sehnala jsem i snad pohodovou doktorku, uff. Tak hurá do toho.

Dryado, cesta do Vrchlabí stojí za to. Jela bych tam i kdybych měla jít na císaře. Miminko ti dají skoro hned a může se o něj starat bez problému partner, ležíš na normálním pokoji. Oproti jiným porodnicím je Vrchlabí nesrovnatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2036
8.9.11 18:05
asha píše:
Boomer, jasne, ze to muzou prehlasovat a nejspis to tak udelaji. Nejak tenhle system nechapu. Banda zkorumpovanych ignorantu se rozhodne, ze neco proste bude platit a basta, pak to zamitne senat, prezident a oni to pak schvali znova a je vymalovano. To uz tu bylo.

Presne tak. Cesky system v cele svoji krase. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
8.9.11 18:06

Holky Císařovny, je mi moc líto co jste musely prožít. Kdybych neměla veeeelkou mužovu podporu a panický strach z nemocnic a hlavně z tý pardubický, tak jsem nátlaku také podlehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.9.11 18:06

Rodinny lekar u nas existuje… mame ho :) Taky je mi to blizsi, desne mne stvalo, ze obvodaky nezajimala anamneza matky a otce, prinejmensim… i kdyz to zrovna u nas bylo docela podstatny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
8.9.11 18:24

Doktorko, pokud byste dělala i děti, jezdila bych za Vámi i přes celou ČR. Ani nevím jak Vám za tak cenné informace poděkovat :kytka: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
8.9.11 18:26
lisacek píše:
peggy.sl píše:
http://www.zdn.cz/…etech-461337
Jsem ten článek přeposlala naší mudře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Také to udělám, už jsem jí články posílala, tak tento bude další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
8.9.11 19:01
Monika H. píše:
dryada píše: Čau císařovny, jestli vás to potěší, tak i po císaři se dá příště rodit normálně a trochu si spravit chuť, zkusila bych se na to vyptat ve Vrchlabský porodnici. Holky držte palečky pozítří se sunem do Vrchlabí-až z Brna za účelem přirozenýho porodu, doma jsem si zatím netroufla, ale asi by to taky nebyl problém, tady v Brně naštěstí takový porodní asistentky jsou, i když se to jima zrovna nehemží.
Dryado, cesta do Vrchlabí stojí za to. Jela bych tam i kdybych měla jít na císaře. Miminko ti dají skoro hned a může se o něj starat bez problému partner, ležíš na normálním pokoji. Oproti jiným porodnicím je Vrchlabí nesrovnatelné.

To samé jde prej i v Neratovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
8.9.11 19:05
Klára píše:
Monika H. píše:
To samé jde prej i v Neratovicích.

Neratovice bych neriskovala, co jsem tak z okolí slyšela, tak dělají jen nejakutnější případy císaře, vše co má trochu ještě čas (z akutních císařů), posílají záchrankou do Prahy (většinou Bulovka). Ale opravdu nevím, jak to tam je s plánovanými císaři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek