Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hustý, nevšimla jsem si. Přibaláky mám uložené. ani mě nenapadlo, že by měnili text tak rychle. Hmmmmmmm, tak to se pak bude hůř rodičům krátké schéma i prosazovat. ![]()
Příspěvek upraven 01.06.13 v 08:14
@kaštinka píše:
Píše:
Snad to nepíšu s křížkem po funuse, ale všimly jste si někdo, že hexa změnila příbalák??
Ještě cca před rokem (možná ještě i nedávno) tam byly vyloženě popsané obě schémata i s příklady - konkrétně u 2+1 bylo napsáno „Např. ve 4., 6. a pak 12. měsíci“, kdežto teď je tam jen zmíněno, že se očkuje „dvěma nebo třemi dávkami plus posilovací dávka“, toť vše, žádné příklady věku. Kdo nemá tucha o dvou schématech, nekopne ho to![]()
Hustý, nevšimla jsem si. Přibaláky mám uložené. ani mě nenapadlo, že by měnili text tak rychle. Hmmmmmmm, tak to se pak bude hůř rodičům krátké schéma i prosazovat.
Hoja, jestli si to ukládáš mohla by jsi mi to prosím poslat na mail? Napíši do zpráv. Kují. Možná by se hodilo dát echo na Rozalio. Nebo se na to zeptat Prymuly
co tím sledují…
@Jennie
![]()
Já stíhám díky tomu hnusnému počasí, využívám to úklidu míst, které normálně neuklízím a vyhazuju nepotřebné krámy, jinak je doma brajgl, když jsme 2× denně venku… Napodobovací období jsou super… teda většinou ![]()
Holky jak dlouho prezijou nestovice na triku? Svagrova posila triko moji setre, ale moc se nam nehodi aby neter nakazila ted…
@Eskarin píše:
Hoja, jestli si to ukládáš mohla by jsi mi to prosím poslat na mail? Napíši do zpráv. Kují. Možná by se hodilo dát echo na Rozalio. Nebo se na to zeptat Prymulyco tím sledují…
Ok, až budu na pc, pošlu.
Nejlépe dnes.
To je tak krásný, a tak zlatej chlap! Jen mě zarazila voda v dýchacích cestách, asi ho mohli na chvíli otočit/odsát???
Rozbrečelo mě to, no snad jsme to tenhle měsíc uhlídali.
![]()
Pusťe si to pokud možno v HD:
Birth of Sloane
@kaštinka píše:
To měl velmi zaujalo, to je pravda. Málokdo muže o sobe říct, že je ok v pohodě, veselý. V klidu.Vetsinou řešíme vztahy, pocity… Vidíme, že děti mnoho plačou, nejsou k utiseni, je skoro u vetsiny normou, že jsou „protivné“… Chemizace ovlivňuje chování, nic nevzniká jen tak bez příčiny. Něco můžeme svést na genetiku, ale v tolika pripadech to nejde. Děti hůř komunikují, všimly jste si? Myslím tím už větší děti ve školce. Většina ma logopedické lekce. Atd. atd. Je toho více, těžko vse OBJEKTIVNĚ ZKOUMAT. Ale někdo se o to pokouší a pak svůj názor vynucuje, protože si myslí, že vidí, ví.
Jenže co funguje u jednoho, nefunguje u druhého, to je nutné respektovat, si myslím. Takže už by mohlo přestat vyhrožování ze stran MUDr. a hlavně opírající se o pseudostudie ohledně kolektivní imunity. Aby pochybovaci byli pod psychickým tlakem.
Jsem uz 10 měsíců vykulena z toho, jak všichni, ale opravdu všichni se nepokrytě diví, jak je boruvka hodná. Po 15 sekundách, co ji vidí se ptají: ona vůbec nebreci? Nemam srovnání, je to me první dítě, ale presto je to pro ostatní „zvláštní“ a ja tomu nerozumím. To prostě je normou, ze děti stále brečí? Ja to teda hodně pripisuju bezplenkovce, ale ockovana taky není (a nebude). ![]()
@Lizaveta Obojí ma (podle me) velký vliv. Ale třeba to říkají i jiným maminkám. To vždycky maminku potěší, kdyz jeji díte je viděno v dobrém. ![]()
A oboji take u jiných děti vůbec nemusi vadit, jsou i tak v pohodě.
Těžko říct. Ale plenkovani nebo ockovani neni nic pro nás, co bychom chtěli zkoušet.
![]()
Mě se po tetanovce špatně žilo a na nějakou dobu se vytratil cit? Nevím, jak to napsat. Do očka šlo všechno jakoby samo, pak jsem si na čas musela uvědomovat, že takto a takto mám/nemám reagovat. Do té doby velke pochopeni pro problemky naši Karinky, pak velké ovládání. Myslím, že může se cokoli stát po ocku. A zapadni svět sice prevazne? katolicky moc o pocitech nepremysli. Však víme, jak to je. Známe ty vety typu: moc to resis, Tvé pocity moc nejsou dulezite, vse je v pořádku a ty si vymýšlíš, intuice Tě muže (vede) špatně. A hlavne, to neřeš. Atd. atd.
@lloren píše:
Ahojte holky,chtěla bych se optat jak jsou na tom vaše děti po neočkování věk průběh atd… rozhodla jsem se očkování odmítnout a nelituji jen by mě zajímal zdravotní stav vašich dětí a vaše zkušenosti děkuji a snad nevadí že jsem se sem vloudila
Je na to diskuze Zdravotní stav neockovanych dětí, nejsem u kompu, odkaz sem hodit je nad me síly, ale zakládala myslím Kastinka
V diskuzi pod odkazem píše i maminka, dle mého je to ta, která dostala i s manželem soudem určenéhoh opatrovníka na očkování hexy
Prosím Tě, mohla bys, pro nás anglicky nemluvici, v kostce napsat, o čem teal mluvi?
Děkuji.